Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 20/1/2025 at 2:34 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλημέρα καλή εβδομάδα κορίτσι μου κ εγώ αύριο θα πάω αλλά έχω ξεκινήσει . Ήθελα να δω αν έχεις ξεκινήσει και πως πάει ♥️

Γεια σου! Ήθελα να σε ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον και να σου ευχηθώ καλή τύχη! Για κάποιο λόγο δεν μπορώ να σου στείλω μήνυμα .. Το σκεφτόμουν κι εγώ να πάω στο Έλενα να ξερεις και είχα κάνει όλα τα χαρτιά γιατί έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και προχθες που του μίλησα παραλίγο να αλλάξω γνώμη και να ξαναπάω! Με το καλό, εύχομαι να πάει στρωτά και καλά! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλα, να σε ρωτησω κατι?? Ποσο υψος εχει τωρα ο γιος σου και τι μεγεθος φοραει??

σε αυτο το σιτε βρηκα καμπυλες αναπτυξεις δειτε τες εαν θελετε!!

http://www.dietitian.gr/content.php?id=78

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκι μην αγχώνεσαι,τα κλωτσίδια θα τα νιώσεις ετσι κι αλλιώς δεν θα τα γλιτώσεις!!! Κανονικά εκει γυρω στην 21η εβδομάδα!! Κι εγω εκει ένιωσα κλωτσια!! Απλά μπορεί να νιώθεις κατι σαν γουργουρητο τωρα που μπορει και να μην δωσεις σημασια η να νομιζεις οτι ειναι απο το στομαχι σου...

τι να πω λες να νομιζω οτι ειναι το στομαχι? μπορει! επειδη πινω καθε πρωι καφε πιστευω οτι κινειται τοτε! κ περιμενω σαν χαζη!

BJVqp3.png

Ρε συ ggwgw με αυτή την μύγα που έχεις βάλει ξέρεις πόσες φορές την πάτησα αυτές τις μέρες?? Ολο νομίζω οτι ειναι αληθινή και κοπανάω την οθόνη του υπολογιστη!!! χα χα χα

χαχα για αυτο την εβαλα :tongue::tongue:

BJVqp3.png

22 εβδομάδες σου είπε ε;; πολλες σου είπε ρε. εμένα στην 20 εβλεπα την κοιλια να εξωγκώνει σε ορισμένες κινήσεις του:shock: και τους 2 τους ένιωσα στις 16-17..

Α! και αλλο η κλωτσια και αλλο οι κινήσεις του. τις κινήσεις μπορει και να τις νιώθεις απλα να μην τις αντιλαμβάνεσε και να θεωρεις ότι είναι το στομάχι ή τα έντερα σου:rolleyes:

αληθεια??? καλα η γιατρος μαλλον μου ειπε 22 για να μην αγχωθω! παντως δεν εχω καταλαβει κατι περιεργο απο στομαχι+ εντερο!

BJVqp3.png

Εγω τωρα κοιταω τα βιβλιαρια τους και 2 χρονων ηταν 95π και 14 κιλα ο ενας και ο αλλος 94π και 13κιλα.Τα ρουχα τους ηταν παντα 1 νουμερο μεγαλυτερο απο την ηλικια τους.Αλλα τα κιλα τους ηταν μια χαρα, δεν ηταν ποτε χοντροι, ουτε αδυνατοι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Εγω τωρα κοιταω τα βιβλιαρια τους και 2 χρονων ηταν 95π και 14 κιλα ο ενας και ο αλλος 94π και 13κιλα.Τα ρουχα τους ηταν παντα 1 νουμερο μεγαλυτερο απο την ηλικια τους.Αλλα τα κιλα τους ηταν μια χαρα, δεν ηταν ποτε χοντροι, ουτε αδυνατοι.

τωρα ποσο υψοσ εχει ο μικρος σου που ειναι 6 χρονων??και τι παπουτσι φορατε?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αληθεια??? καλα η γιατρος μαλλον μου ειπε 22 για να μην αγχωθω! παντως δεν εχω καταλαβει κατι περιεργο απο στομαχι+ εντερο!

Ρε συ μην μπερδευεσαι.... Οι γιατροί όταν λένε οτι θα το καταλάβεις το μωρό εννοουν οτι θα νιώσεις κλωτσια!!! Και αυτό γινεται στις 21-22 εβδομάδες στανταρ... Τωρα για τα γαργαλητά και γουργουρητα που λέμε δεν θα μπορούσε να σου πει η γιατρος θα νιωσεις γουργουρητο!! Μετα θα την ρωτουσες ηταν αυτο δεν ηταν και θα την ζαλιζες κι εσυ κ αλλες εγκυες..γι'αυτο λενε για 22 εβδομάδες που σιγουρα νιωθεις τις κλωτσιες...

Η Αντωνια στις 17 εβδομαδες ενιωσε αυτο που λεμε κινησούλες,γουργουρητα,γαργαλητα..πάντως σίγουρα δεν ενιωσε κλωτσιές!! Να ξερεις το νευρικό συστημα του εμβρύου μετα τις 20 εβδομαδες τελειοποιείται για να δωσει το μωρο κλωτσιες...:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ο Μάνος είναι 1 μέτρο και 15 κιλά, δεν είναι παχουλός επίσης απλά γεροδεμένος. Είχε τρελή ανάπτυξη όμως τον πρώτο χρόνο και ιδιαίτερα το πρώτο 6μηνο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

τωρα ποσο υψοσ εχει ο μικρος σου που ειναι 6 χρονων??και τι παπουτσι φορατε?

Τωρα που τον ειχε δει η παιδιατρος για την 1η δημοτικου, ειναι 1,18.

Φοραει 31 νουμερο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλέ τα παιδιά της Αννας και της Ελευθερίας περίπου ιδιο υψος ειχαν στην ηλικία που είναι τωρα ο Μανος της Ελευθερίας! Ετσι δεν είναι??? Τι 95 ποντοι τι 1 μέτρο! Οπότε δεν παίζει ρόλο πόσο γεννιέται ενα μωρό ετσι δεν είναι??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ μην μπερδευεσαι.... Οι γιατροί όταν λένε οτι θα το καταλάβεις το μωρό εννοουν οτι θα νιώσεις κλωτσια!!! Και αυτό γινεται στις 21-22 εβδομάδες στανταρ... Τωρα για τα γαργαλητά και γουργουρητα που λέμε δεν θα μπορούσε να σου πει η γιατρος θα νιωσεις γουργουρητο!! Μετα θα την ρωτουσες ηταν αυτο δεν ηταν και θα την ζαλιζες κι εσυ κ αλλες εγκυες..γι'αυτο λενε για 22 εβδομάδες που σιγουρα νιωθεις τις κλωτσιες...

Η Αντωνια στις 17 εβδομαδες ενιωσε αυτο που λεμε κινησούλες,γουργουρητα,γαργαλητα..πάντως σίγουρα δεν ενιωσε κλωτσιές!! Να ξερεις το νευρικό συστημα του εμβρύου μετα τις 20 εβδομαδες τελειοποιείται για να δωσει το μωρο κλωτσιες...:D

ναι αυτο εννουσε η γιατρος! ετσι κ αλλιως σε 10 μερες θα παω επισκεψη οποτε θα το δουμε! αν κ ελπιζω να το εχω καταλαβει ως τοτε!

BJVqp3.png

Τωρα που τον ειχε δει η παιδιατρος για την 1η δημοτικου, ειναι 1,18.

Φοραει 31 νουμερο.

ειναι λιγο πιο ψηλος ο δικος μου αλλα εχουμε ψηλους στην οικογενεια,εσεις εχετε ψηλους στην οικογενεια αννα μου??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι αυτο εννουσε η γιατρος! ετσι κ αλλιως σε 10 μερες θα παω επισκεψη οποτε θα το δουμε! αν κ ελπιζω να το εχω καταλαβει ως τοτε!

Σου το ξαναλέω... Μην το σκέφτεσαι!!!! Θα το νιώσεις κι εσύ δεν θα την γλιτώσεις!! Οπως λέω κι εγω...θα το γεννήσουμε το μωρό με τον ενα ή τον άλλο τρόπο δεν μπορούμε να το καταπιούμε!!! :D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ακριβώς.. κινησούλες ένιωθα και γαργαλησματα! κλωτσια μη σου πω ακόμα να νιώσω.. είδα την κοιλιά μου να εξωγκωνει 1-2 φορες αλλά κλωτσια ακόμα... Μήπως εννοούσε ότι στις 22 θα το καταλάβεις σίγουρα.. γιατι κα τώρα μπορεί να το νιώθει αλλα να μην το καταλαβαίνει ρε παιδί μου.. Σε όλες μπορεί να τυγχαίνει αυτό...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλέ τα παιδιά της Αννας και της Ελευθερίας περίπου ιδιο υψος ειχαν στην ηλικία που είναι τωρα ο Μανος της Ελευθερίας! Ετσι δεν είναι??? Τι 95 ποντοι τι 1 μέτρο! Οπότε δεν παίζει ρόλο πόσο γεννιέται ενα μωρό ετσι δεν είναι??

Θα σου πω. 5 πόντοι σε αυτή την ηλικία είναι αρκετή διαφορά γιατί το παιδί δεν παίρνει κάθε μήνα ύψος. Δηλαδή 5 πόντους μπορεί να πάρει σε 6-7 μήνες πλέον και πολύ σου λέω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...