Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Xristina96 είπε:

τι γίνετε ρε κορίτσια χαχαχαχα

να ανοίξουμε ένα κέντρο να κάνουμε αυτες τις αμερικανιές τα live couching 

ανετα . εγω τουλαχιστον το κανω ηδη σε ολες τις φιλες μου για εξωσωματικες και για εγκυμοσυνες !! 🤣

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μεσα στον 7ο εμενα μου βαζει τη μεγαλη.Ειναι και θεμα γιατρου. Να, η Ελευθερια εκανε μεσα στον 6ο τη μικρη.

Και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη τόσο την είχα κάνει. 24η εβδομάδα. Συνήθως εκεί ξέρω και γίνεται 24η-25η.

Δώρα καλημέρα. Μην ανησυχείς. Αν σου πει σήμερα μπορείς να την κάνεις αύριο σε οποιοδήποτε μικροβιολογικό εργαστήρι, δεν θέλει προετοιμασία ούτε και ραντεβού.

Εγώ απλά πρόσεχα 2-3 μέρες να μην καταναλώνω γλυκά και ελάχιστα φρούτα για να μην βγει τσιμπημένη. Σε μια φίλη μου βγήκε στα όρια επειδή το προηγούμενο πρωί είχε φάει ένα μικρό κρουασάν σοκολάτα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εγω οταν τα ειδα τα περασα για μικρα.Αλλα μην ξεχνας οτι τα εχουμε ξεχασει τωρα και τα βλεπουμε περιεργα, και ειναι και καλοκαιρινα δλδ χωρις μπατζακια.Πηρα και εγω το 6, γιατι λεω για το καλοκαιρι το 6 θα θελω, ειναι και κοριτσι ,πιστευω οτι το 9 θα ηταν μεγαλο για καλοκαιρι.

Βρε και το φορμάκι μικρό είναι σου λέω. Κοντό βασικά. Ο γιος μου γεννήθηκε και 56 πόντους βέβαια και σε 1 μήνα είχε φτάσει 66. Εγώ γεννάω πιο μπροστά και νομίζω το 6άρι θα έπεφτε μικρό. 6 μηνών θα είναι τον Ιούλιο. Ο Μάνος 4 μηνών φορούσε ρούχα για 12 μηνών.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια με αγχώνει το πως θα γεννήσω τελικά.... Χτες λίγο που έσκυψα να μαζέψω κάτι ψιχουλάκια απο κάτω(υστερικιά τι να πεις),είδα πάλι κατι λάμψεις στα μάτια,το γνωστό πρόβλημα με την πίεση ματιών... Βεβαια κι άλλες φορές που είχα το ίδιο θέμα κ πήγαινα στο γιατρό για βυθοσκόπηση δεν μου έβρισκε πρόβλημα για αποκκόληση στα κοντά... Τωρα δεν ξέρω αν θα μπορέσω να μην ζοριστώ πολύ και να γεννήσω φυσιολογικά...

Να ρωτήσω εσάς τις έμπειρες...Πως είναι ο σωστός τρόπος εξώθησης για να μην ζορίζονται τα μάτια????

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εγω πολυ δουλεια, καθε μερα εχουμε φορτηγο για εξαγωγη κ δεν καθεται κανεις να του μαθω τη διαδικασια, δεν καταλαβαινουν οτι θα σταματησω τη δουλεια, μου εχουν σπασει τα νευρα!κ ολα αυτα για 350 ευρω οταν θυμουνται να μου τα δωσουν!

τελως παντων, το μωρο βρε κοριτσια δεν το νιωθω ακομα. ουτε καν μια μικρη κινηση, τιποτα απολυτως. εσεις θυμαμαι στη βδομαδα μου το νιωθατε ολες!

BJVqp3.png

Δώρα μου και εγώ που έχω απλά μυωπία στον 8ο είχα πάει σε οφθαλμίατρο και με είχε εξετάσει. Έδωσε το οκ και γέννησα φυσιολογικά. Πρόβλημα με την πίεση δεν έχω αλλά αν εσύ έχεις και πρέπει να γεννήσεις με καισαρική δεν είναι βρε τόσο τραγικό. Νομίζω πως αν ο οφθαλμίατρος δεν δώσει το οκ δεν θα το δώσει ο γυναικολόγος για να γεννήσεις φυσιολογικά. Σωστός τρόπος εξωθήσεων? Δεν το έχω ξανακούσει. Ίσως κάποια κοπέλα που έχει κάνει μαθήματα ανώδυνου τοκετού να μπορεί να σε διαφωτίσει.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!! τι κανετε?? εγω πολυ δουλεια, καθε μερα εχουμε φορτηγο για εξαγωγη κ δεν καθεται κανεις να του μαθω τη διαδικασια, δεν καταλαβαινουν οτι θα σταματησω τη δουλεια, μου εχουν σπασει τα νευρα!κ ολα αυτα για 350 ευρω οταν θυμουνται να μου τα δωσουν!

τελως παντων, το μωρο βρε κοριτσια δεν το νιωθω ακομα. ουτε καν μια μικρη κινηση, τιποτα απολυτως. εσεις θυμαμαι στη βδομαδα μου το νιωθατε ολες!

καλημερα!!ειναι το πρωτο σου παιδι??συνηθως μετα την 20 εβδομαδα το νοιωθεις απλα οσες εχουμε ηδη ενα παιδι ξερουμε πως ειναι και το αναγνωριζουμε πιο νωρις παντος να μην ανησυχεις θα το νοιωσεις:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!!ειναι το πρωτο σου παιδι??συνηθως μετα την 20 εβδομαδα το νοιωθεις απλα οσες εχουμε ηδη ενα παιδι ξερουμε πως ειναι και το αναγνωριζουμε πιο νωρις παντος να μην ανησυχεις θα το νοιωσεις:tongue:

ναι, το πρωτο μου ειναι! καλα η γιατρος μου ειπε στην 22 θα το καταλαβω! αλλα ολοι που με ρωτανε αν το καταλαβα , διαβαζω κ εσας κ αγχωθηκα!:D

ευτυχως φουσκωσε λιγο η κοιλια μου για να θυμαμαι κιολας οτι ειμαι εγκυος!!

BJVqp3.png

Βρε και το φορμάκι μικρό είναι σου λέω. Κοντό βασικά. Ο γιος μου γεννήθηκε και 56 πόντους βέβαια και σε 1 μήνα είχε φτάσει 66. Εγώ γεννάω πιο μπροστά και νομίζω το 6άρι θα έπεφτε μικρό. 6 μηνών θα είναι τον Ιούλιο. Ο Μάνος 4 μηνών φορούσε ρούχα για 12 μηνών.

Καλα, να σε ρωτησω κατι?? Ποσο υψος εχει τωρα ο γιος σου και τι μεγεθος φοραει??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλα, να σε ρωτησω κατι?? Ποσο υψος εχει τωρα ο γιος σου και τι μεγεθος φοραει??

εμενα ο γιος που ειναι 125 ποντους υψος και φοραει 33 νουμερο παπουτσι και ειναι αρκετα ψηλος δεν θυμαμαι να του αγοραζα απο τοσο μικρο τοσο πιο μεγαλο νουμερο στα ρουχα,πανω απο 3 χρονων ξεκινησαμε να φοραμε πιο μεγαλο νουμερο απο την ηλικια μας!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι, το πρωτο μου ειναι! καλα η γιατρος μου ειπε στην 22 θα το καταλαβω! αλλα ολοι που με ρωτανε αν το καταλαβα , διαβαζω κ εσας κ αγχωθηκα!:D

Κοριτσάκι μην αγχώνεσαι,τα κλωτσίδια θα τα νιώσεις ετσι κι αλλιώς δεν θα τα γλιτώσεις!!! Κανονικά εκει γυρω στην 21η εβδομάδα!! Κι εγω εκει ένιωσα κλωτσια!! Απλά μπορεί να νιώθεις κατι σαν γουργουρητο τωρα που μπορει και να μην δωσεις σημασια η να νομιζεις οτι ειναι απο το στομαχι σου...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μην αγχώνεσαι,τα κλωτσίδια θα τα νιώσεις ετσι κι αλλιώς δεν θα τα γλιτώσεις!!! Κανονικά εκει γυρω στην 21η εβδομάδα!! Κι εγω εκει ένιωσα κλωτσια!! Απλά μπορεί να νιώθεις κατι σαν γουργουρητο τωρα που μπορει και να μην δωσεις σημασια η να νομιζεις οτι ειναι απο το στομαχι σου...

αυτο ακριβως νομιζω και εγω,μαλλον δεν καταλαμβαινεις οτι ειναι το παιδι!!οπως λεει και η δωρα μην ανησυχεις θα την φας την κλοτσια!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

22 εβδομάδες σου είπε ε;; πολλες σου είπε ρε. εμένα στην 20 εβλεπα την κοιλια να εξωγκώνει σε ορισμένες κινήσεις του:shock: και τους 2 τους ένιωσα στις 16-17..

Α! και αλλο η κλωτσια και αλλο οι κινήσεις του. τις κινήσεις μπορει και να τις νιώθεις απλα να μην τις αντιλαμβάνεσε και να θεωρεις ότι είναι το στομάχι ή τα έντερα σου:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ρε συ ggwgw με αυτή την μύγα που έχεις βάλει ξέρεις πόσες φορές την πάτησα αυτές τις μέρες?? Ολο νομίζω οτι ειναι αληθινή και κοπανάω την οθόνη του υπολογιστη!!! χα χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε συ ggwgw με αυτή την μύγα που έχεις βάλει ξέρεις πόσες φορές την πάτησα αυτές τις μέρες?? Ολο νομίζω οτι ειναι αληθινή και κοπανάω την οθόνη του υπολογιστη!!! χα χα χα

χαχαχαχχα καλο δωρα:tongue::tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...