Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

ειναι πολυ μικρα γι να κανουν ωορρηξια σε 3 μερες . μην αγχωνεσαι αδικα, ισως απλα ειναι μεγαλος αυτος ο κυκλος. τυχαινει. εμπιστευσου τον τωρα και μην τα πολυαναλυεις. ουτως η αλλως συγκρινουν κ με τις αιματολογικες κ ξερουν τι κανουν κ ποτε. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι Άννα τα παρέλαβα προχθές. Ωραία ρε συ αλλά πολύ μικρά δεν είναι τα νούμερά του? Εγώ πήρα το 9 μηνών για το καλοκαίρι και μου φαίνεται μινιατούρα. Μην πω για ένα φορμάκι 3 μηνών, δεν νομίζω καν να μπει μωρό εκεί μέσα. Ο γιος μου πάντως δεν χωρούσε με τίποτα.

Εγώ έκανα σουπιά κοκκινιστή-κρασάτη χθες και όταν γυρίσω θα βράσω ρυζάκι να την συνοδεύσω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δωρα που το εχεις ακουσει οτι δεν πινεις νερο με την καισαρικη??

Γιατι εγω δεν το εχω περασει αυτο και με τις 2.[/b]

Ρε εσυ όσες γνωστές μου εκαναν καισαρική αλλά ακομα και στο parents που διάβασα λένε οτι δεν πίνεις νερό και δεν τρως για τις 2 πρώτες μέρες μέχρι να λειτουργήσει το έντερο σου και να έχεις αέρια...:oops:

Εσύ έπινες νερό κανονικά?Για το φαί δεν με νοιάζει αλλά το νερό...:shock:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Στο μικροβιολογικό το πρωί ήταν άλλες 3 κοπέλες που περίμεναν να κάνουν την καμπύλη. Όλες αηδίασαν κορίτσια, οπότε μάλλον εγώ είμαι η αναίσθητη της παρέας!! Η μικροβιολόγος μου είπε πως κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά, σε άλλον μπορεί να προκαλέσει ζάλη ή ανακατωσούρα η γλυκόζη, σε άλλον τίποτα. Πάντως εγώ δεν είχα πάλι θέμα. Ελπίζω να έχω και καλά αποτελέσματα.

Επίσης όλες ενώ ήταν στην πρώτη εγκυμοσύνη τους είχαν μεγαλύτερες κοιλιές από εμένα που είμαι στην δεύτερη. Αφού με ρωτούσαν γιατί κάνω τόσο νωρίς την καμπύλη και ανακάλυψα πως ήταν όλες λίγο πριν από μένα σε βδομάδες. Άρα καλά είμαι από μέγεθος:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγω δεν το εχω απο την εγκυμοσυνη ρε... Οι περισσότερες το ξέρετε οτι μαλλον εμεινε κουσούρι απο την εγχείρηση διαφράγματος..

Εγω έλεγα σήμερα να κάνω αρακά γιατί μακαρόνια με κιμά είχα προχτές...

Αννα χάθηκες κι εσύ αυτές τις μέρες δεν πολυεμφανίστηκες..χι χι!!

Γεωργία να ξέρεις Δωρα με λένε,αφού πλέον οι περισσότερες με τα ονόματα μας μιλάμε!!

Χάρηκα Δώρα μου, ήρθα και τελευταία και τα ονόματά σας τώρα τα μαθαίνω.Στα φαρμακεία υπάρχουν κάτι υγρά μαντηλάκια για το συνάχι τα Sneezy και εγω τα έχω βολευτεί ειδικά με το μικρό που έχει ξεραθεί η μυτούλα του:-(Δε ρωτάς το γιατρό σου μήπως μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις? Χι Χι καμία πρωτοτυπία στα φαγητά μας εγω κάθε μέρα σπάω το κεφάλι μου και στο τέλος καταλήγω στα ίδια ουφ βαρέθηκα θα πάρω μαγείρισσα;)

zxG9p3.png

owokp3.png

Εγώ εχω ραντεβού με τον γιατρό μου στις 10/10 που θα είμαι 24 εβδομάδες... Πότε θα μου κλείσει για καμπύλη ζαχάρου ρε κορίτσια?? Ποτε πρέπει να γίνεται η εξέταση?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλά Γεωργία μου,όσο για το καθημερινό φαγητό είναι πολύ μεγάλος μπελάς...Νομίζω οτι συνεχώς κάνω τα ίδια και τα ίδια.... Την μανούλα μου κορόιδευα που την ακουγα να ξεφυσάει καθε φορα με το τι να μαγειρέψει και τώρα την καταλαβαίνω απόλυτα...

Βασικά αν μπορούσα εγώ θα έτρωγα συνέχεια μακαρονάδες...Τις λατρεύω..αλλά τις έκοψα όσο μπορώ τωρα!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ρε εσυ όσες γνωστές μου εκαναν καισαρική αλλά ακομα και στο parents που διάβασα λένε οτι δεν πίνεις νερό και δεν τρως για τις 2 πρώτες μέρες μέχρι να λειτουργήσει το έντερο σου και να έχεις αέρια...:oops:

Εσύ έπινες νερό κανονικά?Για το φαί δεν με νοιάζει αλλά το νερό...:shock:

Εγω την πρωτη μερα απο οταν δλδ με πηγαν στο δωματιο, μου εφεραν τσαι, φρυγανιες.Το απογευμα ζελε γλυκο. Το βραδυ παλι τσαι φρυγανιες.Την αλλη μερα το μεσημερι σουπα φιδε με λιγο βραστο κοτοπουλο, θυμαμαι παλι φρυγανιες και ζελε το απογευμα..Συνεχεια με ρωταγαν αν εχω αερια:oops::oops: ,και απο 'κει και μετα ψητα με σαλατα.Αυτο ομως με το νερο δεν το θυμαμαι.Αντε να εγινε οταν βγηκα απο το χειρουργειο για λιγες ωρες και να μην το θυμαμαι.Γιατι αν ηταν περισσοτερο σιγουρα θα το σχολιαζα και εγω καθοτι ειμαι πολυ νερουλου!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Στο μικροβιολογικό το πρωί ήταν άλλες 3 κοπέλες που περίμεναν να κάνουν την καμπύλη. Όλες αηδίασαν κορίτσια, οπότε μάλλον εγώ είμαι η αναίσθητη της παρέας!! Η μικροβιολόγος μου είπε πως κάθε οργανισμός λειτουργεί διαφορετικά, σε άλλον μπορεί να προκαλέσει ζάλη ή ανακατωσούρα η γλυκόζη, σε άλλον τίποτα. Πάντως εγώ δεν είχα πάλι θέμα. Ελπίζω να έχω και καλά αποτελέσματα.

Επίσης όλες ενώ ήταν στην πρώτη εγκυμοσύνη τους είχαν μεγαλύτερες κοιλιές από εμένα που είμαι στην δεύτερη. Αφού με ρωτούσαν γιατί κάνω τόσο νωρίς την καμπύλη και ανακάλυψα πως ήταν όλες λίγο πριν από μένα σε βδομάδες. Άρα καλά είμαι από μέγεθος:)

ελευθερια ποσο στοιχιζει η καμπηλη ζαχαρου?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ εχω ραντεβού με τον γιατρό μου στις 10/10 που θα είμαι 24 εβδομάδες... Πότε θα μου κλείσει για καμπύλη ζαχάρου ρε κορίτσια?? Ποτε πρέπει να γίνεται η εξέταση?

Μεσα στον 7ο εμενα μου βαζει τη μεγαλη.Ειναι και θεμα γιατρου. Να, η Ελευθερια εκανε μεσα στον 6ο τη μικρη.

Εγω την πρωτη μερα απο οταν δλδ με πηγαν στο δωματιο, μου εφεραν τσαι, φρυγανιες.Το απογευμα ζελε γλυκο. Το βραδυ παλι τσαι φρυγανιες.Την αλλη μερα το μεσημερι σουπα φιδε με λιγο βραστο κοτοπουλο, θυμαμαι παλι φρυγανιες και ζελε το απογευμα..Συνεχεια με ρωταγαν αν εχω αερια:oops::oops: ,και απο 'κει και μετα ψητα με σαλατα.Αυτο ομως με το νερο δεν το θυμαμαι.Αντε να εγινε οταν βγηκα απο το χειρουργειο για λιγες ωρες και να μην το θυμαμαι.Γιατι αν ηταν περισσοτερο σιγουρα θα το σχολιαζα και εγω καθοτι ειμαι πολυ νερουλου!!!

Ξερω οτι σου δίνουν τσαι αλλα με ένα ξυλάκι με βαμβάκι,απλά να βρέχεις λίγο τα χείλη σου.... Αχ τι να πω... Πάντως δεν γίνεται να γλιτώσω την γέννα...!!! :tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ναι Άννα τα παρέλαβα προχθές. Ωραία ρε συ αλλά πολύ μικρά δεν είναι τα νούμερά του? Εγώ πήρα το 9 μηνών για το καλοκαίρι και μου φαίνεται μινιατούρα. Μην πω για ένα φορμάκι 3 μηνών, δεν νομίζω καν να μπει μωρό εκεί μέσα. Ο γιος μου πάντως δεν χωρούσε με τίποτα.

Εγώ έκανα σουπιά κοκκινιστή-κρασάτη χθες και όταν γυρίσω θα βράσω ρυζάκι να την συνοδεύσω.

Και εγω οταν τα ειδα τα περασα για μικρα.Αλλα μην ξεχνας οτι τα εχουμε ξεχασει τωρα και τα βλεπουμε περιεργα, και ειναι και καλοκαιρινα δλδ χωρις μπατζακια.Πηρα και εγω το 6, γιατι λεω για το καλοκαιρι το 6 θα θελω, ειναι και κοριτσι ,πιστευω οτι το 9 θα ηταν μεγαλο για καλοκαιρι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...