Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Αχ σας ευχαριστώ όλες τόσο πολύ για τις απαντήσεις σας!!! Χαίρομαι που βρήκα αυτό το φόρουμ γιατί νιώθω σα ναυαγός στ ανοιχτά. Και μου δώσατε κουράγιο. Παίρνω τα cyclapour και μολις είναι έτοιμο θα κάνουμε την εμβρυομεταφορά. Καμια συμβουλή? Οι πιθανότητες λένε ότι έχουμε 50-60%. Κι ο γιατρός μου είπε να βάλουμε μόνο μία βλαστοκύστη κι όχι 2 γιατί μειώνει τις πιθανότητες (εγώ πίστευα το αντίθετο αλλά εκείνος ξέρει καλύτερα). Σας έχουν πει κάτι τέτοιο σε εσάς?

Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά και να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.!!!

19 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα! Όλα καλά να σου πάνε.. για την ετ, σου είπαν και τα κορίτσια, δεν καταλαβαίνεις τίποτα απολύτως, βλέπεις και τα εμβρυακια και είναι πολύ ωραία εμπειρία γενικά! Όσο για το αν θα τα αποδεχτείς, ο,τι και να σου πούμε τώρα, θα το καταλάβεις και στην εγκυμοσύνη και κυρίως όταν έρθει το παιδάκι σου. Εγώ μέχρι την αυχενική είχα ξεχάσει σχεδόν τα περί δότριας, και ούτε μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, από τότε που γεννήθηκαν τα μικρά, ότι θα άλλαζε κάτι αν ήταν με δικά μου ωάρια!

Με το καλό όλα!

Πολύ κουράγιο μου δίνεις!

On 14/1/2025 at 9:01 ΠΜ, Ele@n είπε:

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Το γέννημα δεν το ξέρω, είμαι στο Γένεσις και μπορώ να πω, χωρίς να έχω μέτρο σύγκρισης βέβαια, ότι έχει πολύ καλό εμβρυολογικο. 

Να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου. Έκανα την πρώτη επικοινωνία ενημέρωσης με την κλινική για τη διαδικασία της δωρεάς από τράπεζα της Ισπανίας. Μετά μίλησα και με το λογιστηριο και έπαθα ένα μικρό εγκεφαλικό. Η όλη διαδικασία στοίχιζει 8000+500 τα φάρμακα. Συν την υστεροσκοπηση που θέλει ο γιατρός συν η βιοψία εμβρύων που θέλουμε για τον προεμφυτευτικο συν τον ίδιο τον προεμφυτευτικο. Μα, όντως είναι τόσα πολλά ή υπερκοστολογουν;

Τι είναι η βιοψία εμβρύων και γιατί την ΄κανετε? Και ο προεμφυτευτικός τι είναι? Εμάς βρέθηκε δότρια, πήρε φάρμακα, έχει γίνει έλεγχος ιατρικός από ότι μας είπαν, τα γονιμοποίησαν και τώρα είναι κατάψυξη μέχρι να είμαι έτοιμη. Δεν μας είπαν κάτι για βιοψία ή προεμφυτευτικό. Πρέπει να γίνουν κι αυτά?

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια...Μου ανοιξατε την ορεξη παλι με τα τυροψωμα..αλλα η πιτσα φαινεται καλυτερη λυση..Βεβαια δεν φτιαχνω τιποτα αλλο τωρα μιας και μολις τελειωσα ενα κεικ σοκολατα-μπανανα-καρυδια..Μυριζει τελεια!!!!

Αν και οπως το βλεπω δεν θα φαω τιποτα ιδιαιτερο το βραδυ γιατι καταλαβα οτι κανα 2 νυχτες δεν μπορουσα να κοιμηθω απο δυσπεψια..

Τι να πω ετρωγα που ετρωγα λιγο ..σε λιγο θα το κοψω εντελως...!

γι αυτο εισαι κορμαρα Σοφακιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! οχι σαν κ εμενα που δεν θα χοραω απο τις πορτες σε λιγο.... αλλα εγω βλεπεις εχω τρελλες λιγουρες!!!!

μιαμμμμμμμμμ!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γι αυτο εισαι κορμαρα Σοφακιιιιιιιιιιιιιιι!!!!! οχι σαν κ εμενα που δεν θα χοραω απο τις πορτες σε λιγο.... αλλα εγω βλεπεις εχω τρελλες λιγουρες!!!!

μιαμμμμμμμμμ!!!!!

Οχι καλε και κορμαρα....Ειμαι περιπου 62 κιλα και μην ξεχναμε το υψος μου..1,60 ε?? Απλα δεν εχω ορεξη για φαι ...και δεν μπορω να τρωω και να μην μπορω να κοιμηθω...Ηταν μαρτυριο 2 νυχτες!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

κοριτσια σήμερα που πήγα για β επιπεδου όταν ειπα της γραμματεας της γιατρου ότι είμαι 22 εβδομαδων δεν το πίστευε λόγο του ότι δεν έχω πολύ κοιλιά..... :P:p:p... ο μπέμπης πάλι έχει πολύ χωρο για να κινειται μας είπε η γιατρός που τον βρήσκει το χωρο δεν ξέρω:):):):) χεχεχεχε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κοριτσια σήμερα που πήγα για β επιπεδου όταν ειπα της γραμματεας της γιατρου ότι είμαι 22 εβδομαδων δεν το πίστευε λόγο του ότι δεν έχω πολύ κοιλιά..... :P:p:p... ο μπέμπης πάλι έχει πολύ χωρο για να κινειται μας είπε η γιατρός που τον βρήσκει το χωρο δεν ξέρω:):):):) χεχεχεχε

Νικη μου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα..Ειδες και ο δικος σου ο μπεμπης μια χαρα ειναι...Οσο για τα υπολοιπα που διαβασα..γραψε κανονικα οποιον λεει αηδιες!!!Το ξερεις οτι το ιδιο συμβαινει και με εμενα ??Κανενας δεν καταλαβαινει ποσο μηνων ειμαι...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Νικη μου συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα..Ειδες και ο δικος σου ο μπεμπης μια χαρα ειναι...Οσο για τα υπολοιπα που διαβασα..γραψε κανονικα οποιον λεει αηδιες!!!Το ξερεις οτι το ιδιο συμβαινει και με εμενα ??Κανενας δεν καταλαβαινει ποσο μηνων ειμαι...

σε ευχαριτώ πολύ.... ναι μια χαρα όλα καλα... η γιατρός μου είπε ότι σε σχέση με μενα (ειμαι μικροκαμωμενη, λέπτη) είναι μεγάλο μωρό... να σου πω κάτι το προτιμώ που δεν καταλάβεται πόσο μηνών είμαι.... εσενα σε ενοχλεί αυτό;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Τελικά θα κάνω ατομικές πιτσούλες... Παω να κάνω το ζυμαρι...Εδω θα ειμαι ομως να ξέρετε!! χι χι χι

μας ανοίγεις την ορεξη αλλά είπα δεν θα φάω τίποτα άλλο σήμερα εκτός από κανα φρούτο... Δώρα μου εσένα φαίνεται η κοιλιτσα σου όσο είσαι η πίο λίγο;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

σόφη μου εσύ πήγες για β επιπέδου δεν θυμάμαι, και δεν θυμάμαι αν θα κάνεις αγορακι ή κοριτσακι

Ναι βρε εγω πηγα προχθες..και εχω και εγω αγορακι..Εχουμε 1 μερα διαφορα, δεν το θυμασαι??

Παντως καθολου δεν με ενοχλει που κανενας δεν καταλαβαινει οτι ειμαι σε αυτην την εβδομαδα..σιγα μην καθομαι να τους εξηγω τι γινεται ακριβως..

Δωρα ..πειναω στειλε κανενα κομματακι πιτσα και εδω περα..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ναι βρε εγω πηγα προχθες..και εχω και εγω αγορακι..Εχουμε 1 μερα διαφορα, δεν το θυμασαι??

Παντως καθολου δεν με ενοχλει που κανενας δεν καταλαβαινει οτι ειμαι σε αυτην την εβδομαδα..σιγα μην καθομαι να τους εξηγω τι γινεται ακριβως..

Δωρα ..πειναω στειλε κανενα κομματακι πιτσα και εδω περα..!

από το καιρό που έμεινα έγκυος ξεχνάω πολύ:):)....

να σου ζήσει ο μπέμπης... εσένα πόσα γραμμαρια σου είπε ότι είναι ;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

από το καιρό που έμεινα έγκυος ξεχνάω πολύ:):)....

να σου ζήσει ο μπέμπης... εσένα πόσα γραμμαρια σου είπε ότι είναι ;;;

Εμενα ειναι 450 γραμμαρια...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

μας ανοίγεις την ορεξη αλλά είπα δεν θα φάω τίποτα άλλο σήμερα εκτός από κανα φρούτο... Δώρα μου εσένα φαίνεται η κοιλιτσα σου όσο είσαι η πίο λίγο;

Πιστευω οτι φαινομαι κανονικα για τον μηνα μου...Εχει τωρα 2 βδομαδες που μεγαλωσε αρκετα... Ε οκ και στον 6ο μπαινω σε λιγες μερες οποτε καλα ειναι!!

Εβαλα και το ζυμαρι να ζεσταθει και να φουσκωσει λιγο,εκοψα τα κασερια,γαλοπουλα και ντοματα και ειμαστε ετοιμοι σε λιγο να πλακωσουμε πιτσα!! Ελατε να φαμε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ εγω εστειλα τον αντρα μου να παρει κρεπα..ειχα μια λιγουρα...αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω μετα αν δεν μπορω να χωνεψω...!!

Εχω την εντυπωση οτι εχεις μπει στον 6ο Δωρα μου..το πινακακι που εχω λεει οτι η αρχη της 22ης εβδομαδας ειναι κ αρχη του 6ου μηνα..Βεβαια δεν ειμαι 100% σιγουρη με τις ημερομηνιες κ τις εβδομαδες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αχ εγω εστειλα τον αντρα μου να παρει κρεπα..ειχα μια λιγουρα...αλλα φοβαμαι μην το μετανιωσω μετα αν δεν μπορω να χωνεψω...!!

Εχω την εντυπωση οτι εχεις μπει στον 6ο Δωρα μου..το πινακακι που εχω λεει οτι η αρχη της 22ης εβδομαδας ειναι κ αρχη του 6ου μηνα..Βεβαια δεν ειμαι 100% σιγουρη με τις ημερομηνιες κ τις εβδομαδες...

ναι νομίζω έχεις δικαιο για τον 6 μήνα, μπαίνω κι εγω αύριο.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...