Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

βρε κορίτσια όμως έγινε κάτι που με πείραξε αρκετά... όταν φύγαμε πήγαμε στο κρεοπόλη που είναι ο κουμπάρος της πεθεράς μου και του πεθερού μου, μας είπε με το καλό το μωράκι μας και όλα αυτα που λενε γενικα και μετά τι γυρνάει και μου λέει, ότι θα πρέπει το μωράκι να μοιάσει της πεθεράς μου που είναι λατινοαμερικανα και είναι όμορφη, σύνεχίζοντας λεει όχι ότι εσυ δεν εισαι όμορφη αλλά αλλό λατινοαμερικανα, από που και ως που το δικό μου το μωρο να μοιάζει με τη πεθερα μου, βρε κορίτσια δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο δεν ήξερα τι να πω.... :(:(:(

Λοιπόν Νίκη:

1. Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα..Με το καλό το μπεμπουλίνι σε όλες μας!! Η σειρά μας είναι μετά:D

2. Μην δίνεις σημασία σε κανέναν...ο πατέρας μου είναι ξανθός με ματια μελισσοπρασινα και ο πεθερός μου ειναι πολύ μελαχρινος με καστανα ματια.. πριν γεννησω συζητούσαμε με τονάντρα μου και μου έλεγε "φανταζεσε να βγεί κανενα ξανθο πρασινοματικο?" και του έλεγα "ναι σιγά μην βγεί έτσι..θα βγεί όπως εμένα και εσένα δηλαδή καστανο" ο πεθερός μου έλεγε "μην χέρεστε και το μωρο σας μαυρο σαν εμένα θα βγεί, δεν ξέρετε ότι τα μελαχρινα γονίδια πάντα νικουν;" το είχε καμο να του μοιάζει το εγγόνι.. Αποτέλεσμα; Ο γιος μου μοιάζει στον άντρα μου και στον μπαμπα μου. Τα μαλια τα ματια και το χρωμα είναι του μπαμπα μου και τα υπόλοιπα του άντρα μου... όσες είμαστε φιλες στο φεις τον είδατε ότι ειναι ξανθούλης(όπως τον μπαμπα) οπότε κανεις δεν ξέρει σε ποιον θα μοιάσει το μωρό..Εγώ πάντα τους έλεγα "δεν πειράζει αν δεν μου μοιάσει ο γιος μου γιατι θα μου μοιάζει η κόρη μου!!!!" ασχετο το ότι μαλλον δεν θα κάνω ποτε μου κορη αλλα οκ:tongue::tongue::tongue:

Αστους να λένε ότι θέλουν..Οταν το δεις το μωρό σου σε όποιον και να μοιάζει για σενα θα είναι το πιο όμορφο μωρο του κόσμου και δεν θα σε νοιάζει σε ποιον μοιάζει..θα σε νοιάζει μόνο να είναι καλα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα ειναι ο ιδιος ο πατερας του(ο πρωην συζηγος)μου αφησε κατι να τον θυμαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιος ειναι και τωρα!!ελπιζω και εγω να παρει τα ματια του συζηγου μου τωρα που ειναι και γαλανα καθως εινα μισος εγγλεζος και μισος κυπριος!!!!

Έφη είναι το πρώτο παιδί του συζηγου σου;

Παντως εμένα ο πατέρας μου έκανε 3 παιδιά και κανενα μας δεν πήρε τα ματια του και τα πήρε τώρα ο γιος μου:shock:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Έφη είναι το πρώτο παιδί του συζηγου σου;

Παντως εμένα ο πατέρας μου έκανε 3 παιδιά και κανενα μας δεν πήρε τα ματια του και τα πήρε τώρα ο γιος μου:shock:

ναι ειναι,εχει και ο παππους τα ιδια ακριβως ματια και εκανε 3 παιδια και ολοι πηραν τα ματια του τα !!ελπιζω και εγω!!αν δεν βγουν δεν πειραζει καλα να ειναι το παιδι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ναι ειναι,εχει και ο παππους τα ιδια ακριβως ματια και εκανε 3 παιδια και ολοι πηραν τα ματια του τα !!ελπιζω και εγω!!αν δεν βγουν δεν πειραζει καλα να ειναι το παιδι!!!

σιγουρα εκεί θα κολλήσουμε τώρα! μακάρι ναναι καλα το μωρό και τα υπόλοιπα βλακείες είναι.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια γεια σας στην καμπυλη γλυκοζης μπορειτε να πιειτε και lucozate.εμενα μου το ειπε η γιατρος μου ειχα πιει 1 μπουκαλα και κατι αλλα πρεπει να την πιεις σε 3 λεπτα αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια σαν πορτοκαλαδα ειναι πινετε ετσι μην ανυσηχατε.

Να ρωτησω κατι περνει καμια απο εσας ομεγα3 στην εγκυμοσυνη?βοηθα την διαθεση σας?παραγγειλε καμια απο εσας το κρεβατακι η ακόμα?εγω θα το παραγγειλω αυτη την βδομαδα.ειναι ενα της pali.ειναι σε χρωματα πορτοκαλι,λαχανι και εχει και ξυλο πανω.θα το παρω αυτο για να μην με περιοριση αν κανω μετα κοριτσακι.τι λετε?σκεφτομαι να ντυσω και τον ενα τοιχο με wallpaper να ειναι μια ιστορια και το αλλο να το βαψω με οικολογικα χρωματα κανενα απαλο χρωμα ισως .ειπα να παρω και μια πολυθρονα σε πορτοκαλι που γινετε κρεβατι μονο για πιο μετα που θα μεταφερω το μωρο στο δωματιο του ισως χρειαστη να μεινη καποιος μαζι του,για ώρα αναγκης ξερετε εσεις.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

κοριτσακια γεια σας στην καμπυλη γλυκοζης μπορειτε να πιειτε και lucozate.εμενα μου το ειπε η γιατρος μου ειχα πιει 1 μπουκαλα και κατι αλλα πρεπει να την πιεις σε 3 λεπτα αλλα δεν ειναι και τοσο χαλια σαν πορτοκαλαδα ειναι πινετε ετσι μην ανυσηχατε.

Να ρωτησω κατι περνει καμια απο εσας ομεγα3 στην εγκυμοσυνη?βοηθα την διαθεση σας?παραγγειλε καμια απο εσας το κρεβατακι η ακόμα?εγω θα το παραγγειλω αυτη την βδομαδα.ειναι ενα της pali.ειναι σε χρωματα πορτοκαλι,λαχανι και εχει και ξυλο πανω.θα το παρω αυτο για να μην με περιοριση αν κανω μετα κοριτσακι.τι λετε?σκεφτομαι να ντυσω και τον ενα τοιχο με wallpaper να ειναι μια ιστορια και το αλλο να το βαψω με οικολογικα χρωματα κανενα απαλο χρωμα ισως .ειπα να παρω και μια πολυθρονα σε πορτοκαλι που γινετε κρεβατι μονο για πιο μετα που θα μεταφερω το μωρο στο δωματιο του ισως χρειαστη να μεινη καποιος μαζι του,για ώρα αναγκης ξερετε εσεις.

Η πολυθρόνα που λες θα σε βολέψει στον θηλασμό!

Το κρεβατάκι ακούγετε ωραίο. απο πού θα το πάρεις τελικα;

για το Ωμεγα3 που ρωτάς δεν έχω ιδέα!!! πέρνεις; ρώτησες τον γιατρο;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Πηρε στο 2ο παιδί εννοούσα ε?? Οχι στο 2ο μήνα!!! Ελπίζω σωστά να καταλάβατε!!!

φαντασου να εννοουσες οτι πηρε 45 κιλα στο 2ο μηνα! χαχχαχαχαχαχχααχααα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Λοιπόν Νίκη:

1. Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα..Με το καλό το μπεμπουλίνι σε όλες μας!! Η σειρά μας είναι μετά:D

2. Μην δίνεις σημασία σε κανέναν...ο πατέρας μου είναι ξανθός με ματια μελισσοπρασινα και ο πεθερός μου ειναι πολύ μελαχρινος με καστανα ματια.. πριν γεννησω συζητούσαμε με τονάντρα μου και μου έλεγε "φανταζεσε να βγεί κανενα ξανθο πρασινοματικο?" και του έλεγα "ναι σιγά μην βγεί έτσι..θα βγεί όπως εμένα και εσένα δηλαδή καστανο" ο πεθερός μου έλεγε "μην χέρεστε και το μωρο σας μαυρο σαν εμένα θα βγεί, δεν ξέρετε ότι τα μελαχρινα γονίδια πάντα νικουν;" το είχε καμο να του μοιάζει το εγγόνι.. Αποτέλεσμα; Ο γιος μου μοιάζει στον άντρα μου και στον μπαμπα μου. Τα μαλια τα ματια και το χρωμα είναι του μπαμπα μου και τα υπόλοιπα του άντρα μου... όσες είμαστε φιλες στο φεις τον είδατε ότι ειναι ξανθούλης(όπως τον μπαμπα) οπότε κανεις δεν ξέρει σε ποιον θα μοιάσει το μωρό..Εγώ πάντα τους έλεγα "δεν πειράζει αν δεν μου μοιάσει ο γιος μου γιατι θα μου μοιάζει η κόρη μου!!!!" ασχετο το ότι μαλλον δεν θα κάνω ποτε μου κορη αλλα οκ:tongue::tongue::tongue:

Αστους να λένε ότι θέλουν..Οταν το δεις το μωρό σου σε όποιον και να μοιάζει για σενα θα είναι το πιο όμορφο μωρο του κόσμου και δεν θα σε νοιάζει σε ποιον μοιάζει..θα σε νοιάζει μόνο να είναι καλα!

απλά Αντωνια μου ένιωσα και λιγο μειονεκτικά εκεινη τη στιγμή γιατί είπε ότι πρέπει να μοιάζει της πεθεράς μου που είναι λατινοαμερικανα και οχι σε εμενα που είμαι κύπρια λες και εγω είμαι καμία που δεν βλέπετε επειδή είμαι κύπρια

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

απλά Αντωνια μου ένιωσα και λιγο μειονεκτικά εκεινη τη στιγμή γιατί είπε ότι πρέπει να μοιάζει της πεθεράς μου που είναι λατινοαμερικανα και οχι σε εμενα που είμαι κύπρια λες και εγω είμαι καμία που δεν βλέπετε επειδή είμαι κύπρια

Ρεσυ γιατι έχουμε 2 αυτιά νομίζεις? ενα για να μπενουν και το άλλο για να βγαίνουν οι βλακίες του καθε ενος.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ομέγα 3 παιρνω εγω!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Ρεσυ γιατι έχουμε 2 αυτιά νομίζεις? ενα για να μπενουν και το άλλο για να βγαίνουν οι βλακίες του καθε ενος.

έχεις δίκαιο !!!!!

απλά βλέπουν μια κοπέλα εγκυος και αντι να προσέχουν τι θα πούνε λένε μαλ.........ς

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Νίκη μου ακόμη ασχολείσαι βρε? Μπας και ο τύπος είναι τσιμπημένος με την πεθερά σου ή μπας ήταν μπροστά και ήθελε να την κολακέψει? Βρε ξέχνα τον μπαγλαμά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

έχεις δίκαιο !!!!!

απλά βλέπουν μια κοπέλα εγκυος και αντι να προσέχουν τι θα πούνε λένε μαλ.........ς

Το ξέρω εσυ απλά να μην δίνεις σημασία. Ίσως ακούσεις πολλα ακόμα απο διάφορους.. υπομονή..δεν καταλαβαίνουν αυτοί....

Φευγω και μαλλον θα μπω απο το σπίτι..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...