Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εμενα η ορεξη μου ειναι μονιμως ανοιγμενη,βλεπω μαλιστα οτι εχω παρει 1,5 κιλο,για να μην πω 2!!!! Σημερα εφτιαξα μπριαμ,δεν ηθελα να φαω κρεας!

Margo αν τρως λαδερα, εκτος απο φρουτα κλπ να δεις πως πας τουαλετα μια χαρα.....Λαδωνετε το εντερακι σου που λενε!Τρως λαδερα?

Οσο για τα υγρα δεν ειναι υποχρεωτικο να εχουμε ολες ποταμια υγρα.Στη καθεμια εχει ξεχωριστη συμπεριφορα το σωμα της,δεν αντιδρουμε ολες το ιδιο.Και εγω μερικες φορες εχω υγρα και αλλες οχι.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Ειμαι σε μια ταβερνα μολις εφαγα χωρις πολυ ορεξη βεβαια. Μου μυριζουν τσιγαρα τηγανιτα κ διαφορα κ χαλιεμαι. Μα καλα ποσος κοσμος καπνιζει επιτελους;; Τελος παντων γυρναμε τωρα ανυπομονω να παω σπιτακι μου να αραξω στον καναπε με το aircondition κ δεν θελω καθολου να παω στη δουλεια. Θα παω ομως αυριο τι να κανουμε;;;

Το φαι πραγματικα δεν μπορω να το διορθωσω κ τρωω χαλια το ξερω ολα στεγνα. Με το ζορι τρωω ενα με δυο φρουτα αλλα το εντερο δεν χαμπαριαζει ευκολα. Μολις νιωσω λιγο καλυτερα θα αρχισω να τρωω all bran κ ακτινιδια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα!!! Ειμαι σε μια ταβερνα μολις εφαγα χωρις πολυ ορεξη βεβαια. Μου μυριζουν τσιγαρα τηγανιτα κ διαφορα κ χαλιεμαι. Μα καλα ποσος κοσμος καπνιζει επιτελους;; Τελος παντων γυρναμε τωρα ανυπομονω να παω σπιτακι μου να αραξω στον καναπε με το aircondition κ δεν θελω καθολου να παω στη δουλεια. Θα παω ομως αυριο τι να κανουμε;;;

Το φαι πραγματικα δεν μπορω να το διορθωσω κ τρωω χαλια το ξερω ολα στεγνα. Με το ζορι τρωω ενα με δυο φρουτα αλλα το εντερο δεν χαμπαριαζει ευκολα. Μολις νιωσω λιγο καλυτερα θα αρχισω να τρωω all bran κ ακτινιδια..

Αυτο αναρωτιομουνα και εγω:μα καλα πως αντεχουν αυτο το βρωμοτσιγαρο?

Και οταν σταματησα να θηλαζω το ζηταγα οπως παλια! Αφου μου ειχανε φυγει οι αναγουλες και οι αδιαθεσιες τοσων μηνων επανηλθα στην καθημερινοτητα μου και στις ''κακες συνηθειες'' μου.Εσυ δεν καπνιζες προ εγκυμοσυνης?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γεια σας και απο μενα ειμαι η ηλιανα-αννα και περιμενω το δευτερο παιδακι μου εχω πητ 10/3...εχω αλλο ενα παιδακι 7,5μηνων :)

Καλησπερα Ηλιαννα και καλως ηρθες στην παρεα μας!:DΣου ευχομαι με το καλο το μωρακι σου και να χαιρεσαι και το πρωτο!:)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Κόριτσια γεια σας!

Το ξέρω χάθηκα τελείως δυό μέρες. Ξεκίνησε και η άδεια του άντρα μου από Παρασκευή και γενικά όλο τριγυρνάμε. Μια ψώνια, μια καφεδάκια. Πέρασαν οι μέρες. Σήμερα πήγαμε και παραλία!

Τώρα θα κάτσουμε να δούμε μια ταινιούλα.

Ηλιάννα καλώς ήρθες!

Θα μπω αύριο πάλι να τα πούμε αναλυτικά. Ελπίζω να βρω καμία.

Φιλιά πολλά σε όλες :D

Jfnqp3.png

Αυτο αναρωτιομουνα και εγω:μα καλα πως αντεχουν αυτο το βρωμοτσιγαρο?

Και οταν σταματησα να θηλαζω το ζηταγα οπως παλια! Αφου μου ειχανε φυγει οι αναγουλες και οι αδιαθεσιες τοσων μηνων επανηλθα στην καθημερινοτητα μου και στις ''κακες συνηθειες'' μου.Εσυ δεν καπνιζες προ εγκυμοσυνης?

και καπνιζα, και επινα τα ποτακια μου τους καφεδες μου, ετρωγα με ορεξη κ οχι για να φυγει η ναυτια, γενικα η γευση μου εχει αλλαξει εντελως ΜΑ ΕΝΤΕΛΩΣ! το τσιγαρο το ειχα κοψει κατι μερες πριν μεινω εγκυος επειδη ειχα ενα προβληματακι στο στομαχι. μακαρι να μην ξανακαπνισω! πραγματικα απορω πως γινεται να ξανακαπνισω δεν μπορω να με φανταστω, αλλα γενικα δεν μπορω να με φανταστω νορμαλ πλεον οποτε..:shock::shock::shock:

πραγματι γιατι ολοι πιστευουν οτι ειναι νορμαλ κ δικαιο να τα περναμε αυτα???

απλα θελω να γινω μαμα.. πρεπει να υποφερω τοσο πρωτα? αχ κοριτσια μην με ξεσινεριζεστε σας εχω πρηξει το ξερω...

θα περασει ομως κ θα χαρω κ εγω επιτελους!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σας και απο μενα ειμαι η ηλιανα-αννα και περιμενω το δευτερο παιδακι μου εχω πητ 10/3...εχω αλλο ενα παιδακι 7,5μηνων :)

καλως την!! εγω ειμαι ο γκρινιαρης της παρεας αν εχεις διαβασει θα ξερεις τι εννοωω!!! τι τελειο που εμεινες εγκυος τοσο γρηγορα και θα ειναι τοσο κοντα τα παιδια σου ηλικιακα. μπραβο!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας κοριτσια! καλως ηρθαν οι καινουργιες! εχω μερες να μπω και σας εχασα. πεμπτη-παρασκευη δεν μπορεσα να μπω απο τη δουλεια και τα βραδια επεφτα για υπνο ξερη με τα μωρα! την παρασκευη ξεκινησε η αδεια μου για δυο βδομαδες και ηρθαμε χαλκιδικη. εχω ενα μικρο λαπτοπακι και στικακι για ιντερνετ. ολο κολλαει ομως. δυσκολη η επικοινωνια! anyway.

ολα καλα με εμενα, συνεχιζω και μετραω βδομαδες. και σεις ολα καλα απο οτι διαβασα, και ελπιζω να συνεχισουμε ολες ετσι!!! μια μια να περνανε οι βδομαδουλες και ολα καλα να μας πηγαινουνε!

ειδα συζητησατε για την εγκυμοσυνη...και για μενα ειναι κατι που θελω να περασει. και απορω γιατι καποιοι λενε οτι ειναι η καλυτερη περιοδος στη ζωη της γυναικας! ενταξει, εχει και τα καλα του , αλλα γενικα δεν ειναι και για χορταση!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Πολυ ωραια νεα λοιπον...μια χαρα πηγε κ η αυχενικη...!Με το καλο κοπελα μου...οπως ειπες κ εσυ ετσι κ εγω αν δεν δουλεψω δεν με πληρωνει κανεις αλλα μαλλον πρεπει να κανουμε καποιες θυσιες για τα παιδακια μας ε?

Θα φανει , θα δουμε μιας κ εχουμε πεσει κ σε περιοδο κρισης.

Να σε ρωτησω κατι.Εγω ειμαι ανεργη εδω κ 2 μηνες αν συνεχισω ετσι μεχρι να γεννησω ξερεις αν θα δικαιουμαι καποιο επιδομα απο ΟΑΕΔ ή ΙΚΑ?

sophie jolie μου δυστυχως δεν ξερω απο αυτα. ειμαι απο τους "τυχερους" που ουτε στον οαεδ δεν μπορουν να γραφτουν!

Διαφημίσεις

που ειστε βρε κοριτσια, δεν ξυπνησατε ακομη? και γω λεω θα βρω καμια τωρα. ειμαι με τη μικρη μου η οποια ξυπνησε απο τις 7.30 και τωρα τρωει το ποντικι του υπολογιστη. ο αντρας μου ωραια αδεια πηρε, παλι στη δουλεια πηγε σημερα! ο μεγάλος ευτυχως κοιμαται ακομη!

BLUBLU ποτε ειναι γεννημενες οι μικρες σου? πρεπει να ειναι κοντα με τη δικια μου. μαρτιο του 10 ειναι.

Οι δικες μου ειναι 22.2 .10., οποτε ειναι κοντα! Πανω στην τρέλα τους, αλλα εχουν τοσο γέλιο. Εγω ξεκινάω δυναμικά την ημέρα κ εκει γυρω στις 8 τι βράδυ με εχουν εξοντώσει, οποτε θελω να τις παιρνουν για λίγο ή οι γιαγιαδες ή ο άντρας μου, για κανένα μισάωρο να χαλαρώνω. Ο μεγάλος σου πόσο είναι?

Παντως αυτο με την περιοδο της εγκυμοσυνης πιστευω είναι κ ανάλογα με την εγκυμοσυνη κ ποια εγκυμοσυνη ειναι.Δηλ. στην 1η μου εγκ. περασα πολλά αλλά ασχολιομουν ολο με την κοιλιά μου, να φαω υγιεινα, να βάλω τραγουδάκια κλπ. Ακομη κ οι γυρω μου ηταν πιο τρυφεροι. Τωρα μερικες φορες απο το τρέξιμο με τις μικρές ξεχνάω οτι ειμαι έγκυος, δηλ. δεν δινω ολη μου την προσοχη σε αυτην.Σκεφτομαι βεβαια τι φατσάκι θα ειναι αυτο κ τελικά με πιάνουν χαρούλες που θα ειμαι μικρή ακομη ηλικιακα για να μπορέσω να φέρω βολτα 3 μωρα. Ελπιζω μονο να μην κανω τα ιδια λάθη με τις μικρες, τις οποιες αν κ διδυμες τις μεγαλώσαμε σαν πριγκιποπουλες με πολλες αγκαλιες κλπ. Τωρα θελω να το μαθω να τρώει κ μετά να κοιμαται μονο στο κουνάκι του, χωρις κουνηματα κ αγκαλιες...μου τα λέγανε κ τοτε κ τους έλεγα δε θα κάνω στα πολυτιμά μου ολη την ώρα αγκαλιες???:shock: Μέχρι που τα έφτυσα κ ησυχασα.:cool:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Παντως αυτο με την περιοδο της εγκυμοσυνης πιστευω είναι κ ανάλογα με την εγκυμοσυνη κ ποια εγκυμοσυνη ειναι.Δηλ. στην 1η μου εγκ. περασα πολλά αλλά ασχολιομουν ολο με την κοιλιά μου, να φαω υγιεινα, να βάλω τραγουδάκια κλπ. Ακομη κ οι γυρω μου ηταν πιο τρυφεροι. Τωρα μερικες φορες απο το τρέξιμο με τις μικρές ξεχνάω οτι ειμαι έγκυος, δηλ. δεν δινω ολη μου την προσοχη σε αυτην.Σκεφτομαι βεβαια τι φατσάκι θα ειναι αυτο κ τελικά με πιάνουν χαρούλες που θα ειμαι μικρή ακομη ηλικιακα για να μπορέσω να φέρω βολτα 3 μωρα. Ελπιζω μονο να μην κανω τα ιδια λάθη με τις μικρες, τις οποιες αν κ διδυμες τις μεγαλώσαμε σαν πριγκιποπουλες με πολλες αγκαλιες κλπ. Τωρα θελω να το μαθω να τρώει κ μετά να κοιμαται μονο στο κουνάκι του, χωρις κουνηματα κ αγκαλιες...μου τα λέγανε κ τοτε κ τους έλεγα δε θα κάνω στα πολυτιμά μου ολη την ώρα αγκαλιες???:shock: Μέχρι που τα έφτυσα κ ησυχασα.:cool:

καλημερα κ απο μενα! οταν λες να βαλεις τραγουδακια τι εννοεις??

BJVqp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!! εδω ειμαι κ εγω! ξυπνησα σημερα στο σπιτακι μου κ ποσο το χαρηκα! πραγματικα αν δεν νιωθεις καλα θελεις μονο να εισαι σπιτι. ψυχολογικο ειναι μαλλον.. πρεπει να παω δουλεια σε λιγο κ βαριεμαι θανασιμα! τρωω fitness σκετα σαν τσιπς και μου αρεσουν παραπολυ! Λετε σημερα που μπηκα στην 10 εβδομαδα να αρχισουν να υποχωρουν οι χαζοωαυτιες? εχω σημερα ραντεβου με το γιατρο στις 7.. περιττο να πω ποση αγωνια εχω ..

november rain ειδες το μωρακι να κουνιεται ειπες? φοβερο ετσι? θελω κ εγω σημερα!! εγω ημουν σε μια παραλια χτες ολο με οικογενοιες κ παιδακια κ ελεγα μακαρι κ εγω του χρονου να εχω το μωρακι μου..ποσο το θελωωωω, να ειναι καλα τιποτα αλλο..

dolphin73 μου δεν εχω υπερβολικα υγρα καθολου..ειναι περιεργο αυτο?? για την δυσκοιλιοτητα που ειπες μου εδωσε ο γιατρος duphalac αλλα με το που το ηπια τα εβγαλα ολα απο την αηδια..χιλιες φορες το γαλα μαγνησιας.. με τα φρουτα δεν υπακουει παντα το δικο μου εντερο ειναι πολυ τεμπελικο!! αλλα προσπαθω να τρωω καθε μερα παρολη τη ναυτια κ την ξυνιλα. χτες εφαγα 2 ακτινιδια πριν κοιμηθω ακομα τιποτα δεν με επιασε.. δεν θελω να πινω κ συνεχεια βοηθηματα!! θα παρω κ τα all bran. να δουμε

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...