Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου δεν χρειάζεται να είσαι απογοητευμένη είδατε σάκο κ αυτό είναι πολύ καλό τώρα θα περιμένεις να ακούσεις την καρδούλα του ❤️προγεστερόνη να ξέρεις ότι πλέον δίνουν σχεδόν όλοι οι γιατροί δεν είναι κάτι κακό εγώ επερνα από την αρχή έκανα κ ενέσιμες κ μετά συνέχισα μόνο με με υπόθετα μέχρι τέλους.απολευσε το κ μην έχεις τόσο άγχος.

Είναι η πρώτη μου και με έχει καταβάλει το άγχος... Δηλαδή πραγματικά αναρωτιέμαι πως να το απολαύσω;; Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλά πριν μιλήσουν μερικοί ρε παιδί μου δεν βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό?? Ελεος!! Μα τι βλακεία σου είπε?? Ρε χε@@@ς όλους!!! Αααα!!!!!!!!

έχεις δικαιο Δώρα μου αλλά την ώρα που τα ακούς χαλίεσαι θες δεν θες, δεν λέω ίσως μοιάσει κάτι από την πεθερά μου αλλά δεν θα είναι και ο ίδιος η πεθερα μου, άφησε που ο αντρας μου δεν μοιάζει με τη μανα του, δεν μοιάζει γενικα με λατίνο ίσως λίγο, πάντα ήθελα να κάνω ενα μωράκι και να μου μοιάζει και τώρα θα μου πουνε ότι θα μοιάζει στη πεθερά μου (δεν έχω τίποτα με τη γυναίκα προς θεού αντιθέτως είναι πολυ καλη), αλλά ενα μωράκι που το έχω ας με αφήσουν να το ονειρευομαι και όχι να μου το χαλανε....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Νίκη μου πρώτα από όλα με το καλό είδες που ανησυχούσες όλα καλά με το γιό σου.Αχ μην ακούς μωρέ κοριτσάκι μου ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και τις μ...... του.Μην αφήσεις να σου χαλάσει μια τέτοια ωραία μέρα την περίμενες πως και πως.Φιλιά και καλά ψώνια από δω και πέρα!

zxG9p3.png

owokp3.png

Κορίτσια σας αφήνω... Παώ στην μανούλα να φάω φακές.. Ειπαμε έχουμε κρυο εδω οπότε μια χαρά θα μας ερθουν οι φακούλες!!

Τα λέμε το απόγευμα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Νίκη μου πρώτα από όλα με το καλό είδες που ανησυχούσες όλα καλά με το γιό σου.Αχ μην ακούς μωρέ κοριτσάκι μου ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του και τις μ...... του.Μην αφήσεις να σου χαλάσει μια τέτοια ωραία μέρα την περίμενες πως και πως.Φιλιά και καλά ψώνια από δω και πέρα!

απλά ήμουν χαρούμενη με το μπέμπη και ήρθε αυτός να μου το χαλάσει, δεν ξέρω αν είμαι υπερβολίκη αλλά θα μου περάσει σιγά σιγά.....

σε ευχαριστώ πολύ να δούμε πότε θα ξεκινίσουμε τα οικονομικα μας δεν είναι τόσο καλα και θέλω τόσα να πάρω!!!! για ρούχαλακια εσεις ξεκινήσατε;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

καλημερα !!!! πήγαε για β επιπεδου όλα μια χαρα ο μπεμπης μεγαλώνει κανονικα,,, είναι 495 γραμμαρια .... και μας είπε ότι θα είναι ψυλός..... είναι πολύ ζωηρός δεν καθόταν ήσυχος ο γλυκός μου.... α και από το τρισδιαστατο μας είπε ότι τα χαρακτηριστικα του προσωπου είναι από εμενα :P:p:p:p..... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

μπραβο νικη μου τελεια τα νεα σου!!!!

Μπράβο Νίκη, όλα μια χαρά! Μπράβο στον μπέμπη! Με το καλό να τον υποδεχτείτε. Εε όλα τα αγόρια στην μανούλα μοιάζουν:)

εμενα γιατι δεν μου μοιαζει ο γιος μου??μα καθολου:(

βρε κορίτσια όμως έγινε κάτι που με πείραξε αρκετά... όταν φύγαμε πήγαμε στο κρεοπόλη που είναι ο κουμπάρος της πεθεράς μου και του πεθερού μου, μας είπε με το καλό το μωράκι μας και όλα αυτα που λενε γενικα και μετά τι γυρνάει και μου λέει, ότι θα πρέπει το μωράκι να μοιάσει της πεθεράς μου που είναι λατινοαμερικανα και είναι όμορφη, σύνεχίζοντας λεει όχι ότι εσυ δεν εισαι όμορφη αλλά αλλό λατινοαμερικανα, από που και ως που το δικό μου το μωρο να μοιάζει με τη πεθερα μου, βρε κορίτσια δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο δεν ήξερα τι να πω.... :(:(:(

βλακειες ανοιγουν το στομα τους χωρις να σκεφτονται!!μην ακους κανενα νικη μου!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια! απο οτι διαβασα ολα καλα οσες πηγατε γιατρο!! τελεια!!

να σας πω κατι ? εγω δεν καιγομαι να μου μοιασει το παιδι! προτιμω να μοιασει στον αντρα μου, ειναι πολυ ψηλος κ με πολυ ωραια χαρακτηριστικα, εχει μικρη μυτουλα, τελειες αναλογιες στο προσωπο ενω εγω ειμαι κοντη κ δεν με λες κ κουκλα!! ειλικρινα, προτιμω να του μοιασει,δεν με πειραζει καθολου!

BJVqp3.png

Κορίτσια σας αφήνω... Παώ στην μανούλα να φάω φακές.. Ειπαμε έχουμε κρυο εδω οπότε μια χαρά θα μας ερθουν οι φακούλες!!

Τα λέμε το απόγευμα!

στο καλο δωρα μου καλο μεσημερη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τα λέμε το απόγευμα!

καλη ορεξη! κ εγω φακες εκανα για σημερα

BJVqp3.png

μπραβο νικη μου τελεια τα νεα σου!!!!

βλακειες ανοιγουν το στομα τους χωρις να σκεφτονται!!μην ακους κανενα νικη μου!

ναι προσπαθω αλλά άντε τι να πείς και δεν είχα και μια απάντηση να του δώσω εκείνη την ώρα....

κορίτσια ξεκίνησατε να παίρνετε ρουχα για τα μωράκια σας;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι προσπαθω αλλά άντε τι να πείς και δεν είχα και μια απάντηση να του δώσω εκείνη την ώρα....

κορίτσια ξεκίνησατε να παίρνετε ρουχα για τα μωράκια σας;

εγω δεν πηρα τιποτα ακομα!!ειναι και νωρις φυσικα για μενα και εχω και μερικα απο το γιο μου σιγα σιγα θα αρχισω καπου στο δεκεμβρη υπολογιζω!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγω δεν πηρα τιποτα ακομα!!ειναι και νωρις φυσικα για μενα και εχω και μερικα απο το γιο μου σιγα σιγα θα αρχισω καπου στο δεκεμβρη υπολογιζω!!

εγώ πήρα ένα φορμάκι για 1 μηνού, 2 σκουφάκια, και πορτοκαλιες παντοφλίτσες, και μια ζακατούλα που παραγγειλα απο το net....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Νίκη θα ακούσεις πολλά και διάφορα, να έχεις μεγάλο στομάχι να τα χωρέσει.

Καταρχάς μπορεί να μοιάζει στην πεθερά σου, πολλές φορές τα εγγόνια μοιάζουν στους παπουδογιαγιάδες. Ο γιος μου μοιάζει περισσότερο στον πατέρα μου παρά στον άντρα μου. Άσχετα από αυτό όμως, ο συγκεκριμένος που στο είπε προφανώς ήθελε να πει κακία και να σε χαλάσει και τα κατάφερε! Μην δίνεις σημασία βρε! Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Νίκη θα ακούσεις πολλά και διάφορα, να έχεις μεγάλο στομάχι να τα χωρέσει.

Καταρχάς μπορεί να μοιάζει στην πεθερά σου, πολλές φορές τα εγγόνια μοιάζουν στους παπουδογιαγιάδες. Ο γιος μου μοιάζει περισσότερο στον πατέρα μου παρά στον άντρα μου. Άσχετα από αυτό όμως, ο συγκεκριμένος που στο είπε προφανώς ήθελε να πει κακία και να σε χαλάσει και τα κατάφερε! Μην δίνεις σημασία βρε! Καλοφόρετα τα ρουχαλάκια σας!!!!

σε ευχριστώ ελευθερια μου!!!!

ναι το έχω ακούσει αυτό ότι μοιάζουνε αλλά πόση περίπτωση υπάρχει να μοιάζει στη πεθερά μου και πόση σε μένα,,, δεν καταλάβω το κόσμο πριν μιλήσει κάποιος ας σκεφτεί τι θα πει και μετa ας μιλήσει

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Έφη μου ούτε εμένα μου μοιάζει ο δικός μου είναι ίδιος ο πατέρας του πέρα από τα πράσινα μάτια που δε τα πήρε το σκασμένο!!!Εσύ ξέρεις το φύλλο του παιδιού σου ή είναι νωρίς?Νίκη μου εγω περιμένω το Β να μάθω το φύλλο και τότε θα δούμε τι θα ψωνίσουμε για αγόρι έχω τα ΠΑΝΤΑ για κοριτσάκι θα πάρω τα ΠΑΝΤΑ γιατι ο αντρούλης μου χάρηκε τόσο με το διάδοχο που δεν έχω τίποτα ουδέτερο σε ρουχαλάκια ΟΟΟΛΑ ΜΠΛΕ!

zxG9p3.png

owokp3.png

Έφη μου ούτε εμένα μου μοιάζει ο δικός μου είναι ίδιος ο πατέρας του πέρα από τα πράσινα μάτια που δε τα πήρε το σκασμένο!!!Εσύ ξέρεις το φύλλο του παιδιού σου ή είναι νωρίς?Νίκη μου εγω περιμένω το Β να μάθω το φύλλο και τότε θα δούμε τι θα ψωνίσουμε για αγόρι έχω τα ΠΑΝΤΑ για κοριτσάκι θα πάρω τα ΠΑΝΤΑ γιατι ο αντρούλης μου χάρηκε τόσο με το διάδοχο που δεν έχω τίποτα ουδέτερο σε ρουχαλάκια ΟΟΟΛΑ ΜΠΛΕ!

εμενα ειναι ο ιδιος ο πατερας του(ο πρωην συζηγος)μου αφησε κατι να τον θυμαμαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

γιος ειναι και τωρα!!ελπιζω και εγω να παρει τα ματια του συζηγου μου τωρα που ειναι και γαλανα καθως εινα μισος εγγλεζος και μισος κυπριος!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...