Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Καλημέρα μια χαρά είναι η 9η ημέρα να σε δει ξανά, προλαβαίνεις ειδικά από την στιγμή που τα ωάρια σου είναι ακόμα μικρά. Σε δυο μέρες να έχουν αναπτυχθεί 3-4 χιλιοστά μαξ! Τις προηγούμενες ωοληψιες σου τις έκανες με φάρμακα έτσι; Είναι η πρώτη φορά εντελώς φυσικά;

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι χρωμα εκανες τα νυχια αντωνια μου??εγω θα παω το σαββατο!!

Τελικά τα έκανα μπλε σκούρο:D:D:D:D Σας είπα μου αρέσουν πολύ τα εχτρημ χρώματα στα νύχια με σχέδια κτλ κτλ!! Τα περασμένα τα είχα φουξια. μου αρέσει και το κοραλλί και το γαλλικό κλασσικά..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τελικά τα έκανα μπλε σκούρο:D:D:D:D Σας είπα μου αρέσουν πολύ τα εχτρημ χρώματα στα νύχια με σχέδια κτλ κτλ!! Τα περασμένα τα είχα φουξια. μου αρέσει και το κοραλλί και το γαλλικό κλασσικά..

ωραια!!εγω δεν ξερω τι θα κανω!!!το σαββατο εχουμε και αραβωνες του αδερφου του συζηγου!!ελπιζω να μου κανουν τα ρουχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ωραια!!εγω δεν ξερω τι θα κανω!!!το σαββατο εχουμε και αραβωνες του αδερφου του συζηγου!!ελπιζω να μου κανουν τα ρουχα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι χρώμα είναι τα ρουχα; να κάνεις κάτι να ταιριάζει αν και σε επίσημες περιπτώσεις περισσότερο πάει το γαλλικό και το κόκκινο αν φορέσεις μαύρο:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Τι χρώμα είναι τα ρουχα; να κάνεις κάτι να ταιριάζει αν και σε επίσημες περιπτώσεις περισσότερο πάει το γαλλικό και το κόκκινο αν φορέσεις μαύρο:rolleyes:

φουξια ολοσομη φορμα ειναι!!μπορει να κανω και κανενα γαλικο με φουξια !!!θα δω:tongue:

παω να φαω και επιστρεφω!!

κυπριακο φαγητο σημερα(κολοκασι):P:p

QNUSp3.png

4UmYp3.png

φουξια ολοσομη φορμα ειναι!!μπορει να κανω και κανενα γαλικο με φουξια !!!θα δω:tongue:

παω να φαω και επιστρεφω!!

κυπριακο φαγητο σημερα(κολοκασι):P:p

μ' αρέσει! θα παρω να το μαγειρέψω κ εγω μεσα σε αυτες τισ μέρες μιαμ...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Λαμπρινή μου κόλλησε το μυαλό μου δε θυμάμαι που ακριβώς είναι εγω μένω στη Πυθαγόρα δυο στενά πίσω από το άγαλμα κοντά στον Ωραίο με τα σουβλάκια :))Άντε Αντωνία μου φτάνει και εμάς η ώρα μας 4 μερούλες μείνανε μετά βουρ γαι ψώνια (ψιλιάζομαι ότι εκεί είναι και η Νίκη μας :)) )

zxG9p3.png

owokp3.png

καλημερα !!!! πήγαε για β επιπεδου όλα μια χαρα ο μπεμπης μεγαλώνει κανονικα,,, είναι 495 γραμμαρια .... και μας είπε ότι θα είναι ψυλός..... είναι πολύ ζωηρός δεν καθόταν ήσυχος ο γλυκός μου.... α και από το τρισδιαστατο μας είπε ότι τα χαρακτηριστικα του προσωπου είναι από εμενα :P:p:p:p..... ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια όμως έγινε κάτι που με πείραξε αρκετά... όταν φύγαμε πήγαμε στο κρεοπόλη που είναι ο κουμπάρος της πεθεράς μου και του πεθερού μου, μας είπε με το καλό το μωράκι μας και όλα αυτα που λενε γενικα και μετά τι γυρνάει και μου λέει, ότι θα πρέπει το μωράκι να μοιάσει της πεθεράς μου που είναι λατινοαμερικανα και είναι όμορφη, σύνεχίζοντας λεει όχι ότι εσυ δεν εισαι όμορφη αλλά αλλό λατινοαμερικανα, από που και ως που το δικό μου το μωρο να μοιάζει με τη πεθερα μου, βρε κορίτσια δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο δεν ήξερα τι να πω.... :(:(:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

βρε κορίτσια όμως έγινε κάτι που με πείραξε αρκετά... όταν φύγαμε πήγαμε στο κρεοπόλη που είναι ο κουμπάρος της πεθεράς μου και του πεθερού μου, μας είπε με το καλό το μωράκι μας και όλα αυτα που λενε γενικα και μετά τι γυρνάει και μου λέει, ότι θα πρέπει το μωράκι να μοιάσει της πεθεράς μου που είναι λατινοαμερικανα και είναι όμορφη, σύνεχίζοντας λεει όχι ότι εσυ δεν εισαι όμορφη αλλά αλλό λατινοαμερικανα, από που και ως που το δικό μου το μωρο να μοιάζει με τη πεθερα μου, βρε κορίτσια δεν περιμενα να ακουσω κατι τετοιο δεν ήξερα τι να πω.... :(:(:(

Καλά πριν μιλήσουν μερικοί ρε παιδί μου δεν βουτάνε τη γλώσσα στο μυαλό?? Ελεος!! Μα τι βλακεία σου είπε?? Ρε χε@@@ς όλους!!! Αααα!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...