Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κι εγω εχω σκεφτει μετα τη β' επιπέδου να σκεφτω τι χρειάζομαι κ να δω κ τι εχω απο το πρωτο μου παιδί!Η αληθεια ειναι οτι εχω άγχος για αυριο γιατι ειναι δύο τα μωρά και θα κανει και πιο πολυ ωρα...αντε να δουμε!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω εχω σκεφτει μετα τη β' επιπέδου να σκεφτω τι χρειάζομαι κ να δω κ τι εχω απο το πρωτο μου παιδί!Η αληθεια ειναι οτι εχω άγχος για αυριο γιατι ειναι δύο τα μωρά και θα κανει και πιο πολυ ωρα...αντε να δουμε!

αχ ναι καλε!!ειναι 2!διπλη αγωνια αλλα κ διπλη χαρα!!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

αχ ναι καλε!!ειναι 2!διπλη αγωνια αλλα κ διπλη χαρα!!!!!!!

Ακριβώς αυτό....προσπαθω να ειμαι αισιοδοξη και θετικη γιατι γενικα η διδυμη κύηση ειναι αρκετα αναπαντεχη ως προς το τί θα προκύψει...

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Κοριτσια εδω εχουμε κρυο πάλι...Αυτο ήταν λοιπον αρχισε το κρυο!! Μπουφαν και μακρυμανικο οπωσδηποτε.. Μεσα στο σπιτι εχω 22 βεθμους και εξω πρεπει να εχει 18

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κοριτσια εδω εχουμε κρυο πάλι...Αυτο ήταν λοιπον αρχισε το κρυο!! Μπουφαν και μακρυμανικο οπωσδηποτε.. Μεσα στο σπιτι εχω 22 βεθμους και εξω πρεπει να εχει 18

ωχ ρε δωρα μου να σου πω οτι ζηλευω;)εχτες αναψα κλιματιστηκο για να κοιμηθω.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Λαμπρινή καλή επιτυχία για αύριο θετική σκέψη χρειάζεται κι όλα θα πάνε καλά.Είμαστε και από την ίδια γειτονιά και εγώ Νεά Ιωνία μένω κοντά στο άγαλμα.Βλέπω όλες το Β'΄περιμένουμε να ξαμοληθούμε στα μαγαζιά καλά εγω περιμένω πρώτα το φύλλο αν είναι αγοράκι τα έχω όλα και πρόσφατα μάλισταα αφού ο μεγάλος είναι 15 μηνών αν όμως είναι κοριτσάκι ούτε η οικονική κρίση δε με σταματάει!!!!Καλά και στο αγοράκι θα πάρω αλλά για το καλό αφού είμαι κομπλέ.

zxG9p3.png

owokp3.png

Παντως μια χαρα εσεις στην Αθήνα έχετε πολλές επιλογές στα μαγαζια και φανταζομαι τωρα και με τα βρεφικά... Εμεις εδω 2-3 μαγαζιά και αντε και το benetton για αλυσιδα! Οσες φορες ερχομαι Αθηνα γεμίζω πολλές σακούλες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλησπέρα Λαμπρινή καλή επιτυχία για αύριο θετική σκέψη χρειάζεται κι όλα θα πάνε καλά.Είμαστε και από την ίδια γειτονιά και εγώ Νεά Ιωνία μένω κοντά στο άγαλμα.Βλέπω όλες το Β'΄περιμένουμε να ξαμοληθούμε στα μαγαζιά καλά εγω περιμένω πρώτα το φύλλο αν είναι αγοράκι τα έχω όλα και πρόσφατα μάλισταα αφού ο μεγάλος είναι 15 μηνών αν όμως είναι κοριτσάκι ούτε η οικονική κρίση δε με σταματάει!!!!Καλά και στο αγοράκι θα πάρω αλλά για το καλό αφού είμαι κομπλέ.

Αλήθεια??και γω κοντα στο αγαλμα μένω καλέ.απέναντι απο το πρωτο νηπιαγωγειο αν το ξερεις στην σμυρνης κοντα!εμένα το αγοράκι μου ειναι 22 μηνων!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Το ντόπλερ είναι υπέρηχος και κυρίως κοιτάνε τον τράχηλο και τον πλακούντα και λεπτομέριες σχετικά με τον τοκετό.

Έχω ακούσει και για 35 κιλά σε εγκυμοσύνη, υπερβολικό νομίζω, πρέπει να τρως για 3 για να τα πάρεις!

Μας κόψανε το internet για λίγο...

Το πιο πολύ που άκουσα σε κιλά ήταν 30 που τα έχασε μεσα σε 2 χρόνια.

Θυμάμαι στις 38 εβδομάδες που έβαλε δάχτυλο για να δει αν άρχισε διαστολή..και ήταν 1,5... πολύς πόνος ρε κοριτσια..χειρότερο απο τους πόνους της γέννας ήτανε..doppler όμως δεν έκανα..τον πλακούντα τον έβλεπε σε κάθε επίσκεψη..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

45 κιλα;;;;;;;;;;; τι έτρωγε αυτή μια τούρτα μόνη της και 2-3 γουρουνόπουλα την μέρα;;;;;

Το κρύο εμάς δεν μας επσκέφτηκε ακόμα.. δεν ανάβω κλιματιστικό το βράδυ αλλά τώρα είμαι με την στραπλεσ...

Λαμπρινή καλή επιτυχία αύριο...

Η Νίκη χάθηκε να μας πει τα νεακια της..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μας κόψανε το internet για λίγο...

Το πιο πολύ που άκουσα σε κιλά ήταν 30 που τα έχασε μεσα σε 2 χρόνια.

Θυμάμαι στις 38 εβδομάδες που έβαλε δάχτυλο για να δει αν άρχισε διαστολή..και ήταν 1,5... πολύς πόνος ρε κοριτσια..χειρότερο απο τους πόνους της γέννας ήτανε..doppler όμως δεν έκανα..τον πλακούντα τον έβλεπε σε κάθε επίσκεψη..

δεν ξερω εγω δεν εκανα !!!

Λαμπρινή καλή επιτυχία για αύριο! Ξέρεις τι μωράκια περιμένεις?

κοριτσακια περιμενει φενετε στο τικερακι της:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

45 κιλα;;;;;;;;;;; τι έτρωγε αυτή μια τούρτα μόνη της και 2-3 γουρουνόπουλα την μέρα;;;;;

Το κρύο εμάς δεν μας επσκέφτηκε ακόμα.. δεν ανάβω κλιματιστικό το βράδυ αλλά τώρα είμαι με την στραπλεσ...

Λαμπρινή καλή επιτυχία αύριο...

Η Νίκη χάθηκε να μας πει τα νεακια της..

ναι ρε που χαθηκε η νικη???

εγω ειμαι με τιραντακι και εχω και το κλιματιστηκο και εδω στου δουλεια αλλα και στο σπιτι μιλαμε η υγρασια μας πεθανε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...