Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι καμία σχέση...Δεν κάνουμε τιποτα με τον συζυγο πλέον...γιατι φοβόμαστε και οι δυο! Ο πόνος είναι πάνω εκει που βγαίνουν οι τρίχες:oops:

και εγω που ξαναπροσπαθησα εχω μυκητες κ ποναγα.... ας το μωρε δεν ειναι για μενα...

τι πονος ειναι αυτος ρε Δωρακι?

α δεν απαντησες για τα κιλα που ειπαμε πιο πανω! τον κινεζο κανεις? :tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Οχι καμία σχέση...Δεν κάνουμε τιποτα με τον συζυγο πλέον...γιατι φοβόμαστε και οι δυο! Ο πόνος είναι πάνω εκει που βγαίνουν οι τρίχες:oops:

α για τοσο ψηλα δεν εχω εκδοχη.μπορει να το χτυπησες μωρε καπου.σα μελανια δεν ποναει;μην αγχωνεσαι παντως.σε ποναει καιρο;

μας στελνουν ολες για καμπυλη ζαχαρου??εγω στο γιο μου δεν εκανα!

ξερω κοσμο που γεννησε προσφατα κ δεν την εκανε.εμενα την γραφει κανονικα στο προγραμμα που μου εχει δωσει ο γιατρος μου.τωρα δεν ξερω αν θα την σκαπουλαρω,γιατι μερικοι γιατροι σε στελνουν μονο αν οι εξετασεις για το ζαχαρο βγουνε τσιμπημενες.

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλέ σωπάτε πια με την γλυκόζη. Η ποσότητα είναι μικρή, στην ανάγκη κλείστε μύτη και καταπιείτε το, δεν είναι τρομερό.

τι ποσοτητα ειναι? ρε συ σου λεω με μια κουταλια ντουφαλακ εκανα εμετο. δεν με πιστευεις? πως θα το κρατησω μεσα ειναι το θεμα..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαρίτα οχι ευτυχώς Ελληνίδα είμαι και όχι κινέζα!! χα χα χα!!

Οπότε παίρνω το θάρρος και λέω οτι έβαλα... 5 κιλά... Καλά ειναι ρε κορίτσια απο οσο μου λενε όλοι!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

τι ποσοτητα ειναι? ρε συ σου λεω με μια κουταλια ντουφαλακ εκανα εμετο. δεν με πιστευεις? πως θα το κρατησω μεσα ειναι το θεμα..

Δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω περίπου μισό ποτηράκι του νερού. Νομίζω αμέσως μετά μπορείς να πιεις νερό. Σε αηδιάζει λίγο η γλύκα του αλλά οκ μια φορά γίνεται!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Οπότε παίρνω το θάρρος και λέω οτι έβαλα... 5 κιλά... Καλά ειναι ρε κορίτσια απο οσο μου λενε όλοι!

για Ελληνιδα μια χαρα ειναι τα κιλακια σου!!αν ησουν Κινεζα,θα σε μαλωναμε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

για Ελληνιδα μια χαρα ειναι τα κιλακια σου!!αν ησουν Κινεζα,θα σε μαλωναμε!!

χα χα χα!! Αν σου πω οτι ήμουν σίγουρη οτι θα υπήρχε μια τέτοια απάντηση!!! :D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ο δικος μου γιατρος επειδη ειναι πολυ ψειρας, οχι οτι εγω εχω ζαχαρο ψηλο ποτε δεν ειχα, ομως στον 7ο μηνα σε βαζει να κανεις τη μεγαλη καμπυλη ζακχαρου.Δλδ, δινεις αιμα νηστικη, μετα πινεις αυτο το καταπλασμα, μετα δινεις αιμα αλλες 3 φορες, σε διαρκεια 1 ωρας η μια απο την αλλη, εννοειται νηστικη.Μονο νερο επιτρεπεται.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχ βρε κοριτσια με αυτά τα κιλά...ξέρω κοπέλα που είναι στον 7ο και έβαλε μόνο 4 κιλα:shock::shock::shock: δεν ξέρω πως τα καταφερνουν μερικές κοπέλες....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Δεν θυμάμαι ακριβώς, νομίζω περίπου μισό ποτηράκι του νερού. Νομίζω αμέσως μετά μπορείς να πιεις νερό. Σε αηδιάζει λίγο η γλύκα του αλλά οκ μια φορά γίνεται!

Εγω θυμαμαι 1 ποτηρι πλαστικο.Αναλογα και το μικροβιολογικο βεβαια.Η δοση της γλυκοζης ειναι αυτη που γραφει ο γιατρος. Τωρα το ποσο νερο θα εχει το ποτηρι σχετικο ειναι.Παντως εγω θα το παρω το λεμονι μαζι μου, τωρα που το εμαθα, μου το ειπε και η μικροβιολογος.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

χα χα χα!! Αν σου πω οτι ήμουν σίγουρη οτι θα υπήρχε μια τέτοια απάντηση!!! :D:D:D

:tongue::tongue::tongue::D:D:D

Ο δικος μου γιατρος επειδη ειναι πολυ ψειρας, οχι οτι εγω εχω ζαχαρο ψηλο ποτε δεν ειχα, ομως στον 7ο μηνα σε βαζει να κανεις τη μεγαλη καμπυλη ζακχαρου.Δλδ, δινεις αιμα νηστικη, μετα πινεις αυτο το καταπλασμα, μετα δινεις αιμα αλλες 3 φορες, σε διαρκεια 1 ωρας η μια απο την αλλη, εννοειται νηστικη.Μονο νερο επιτρεπεται.

τοσες ωρες νηστικη;;;;;εμενα αυτο με τσακισε πραγματικα!να το καταπιω το καταπλασμα αλλα τετοια πεινα ρε κοριτσια;;

GjJbp3.png7IWup3.png

Αχ βρε κοριτσια με αυτά τα κιλά...ξέρω κοπέλα που είναι στον 7ο και έβαλε μόνο 4 κιλα:shock::shock::shock: δεν ξέρω πως τα καταφερνουν μερικές κοπέλες....

Κι εγω πολύ μεγάγη απορία έχω Αντωνία μου! Μα καλά πλακούντα δεν έχουν αυτές μέσα?? Αμνιακό υγρό??? Μωρο..??? Ε όλα αυτά μόνο 4 κιλά στον 7ο??? Ε δεν με χε@@@ε???

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μας στελνουν ολες για καμπυλη ζαχαρου??εγω στο γιο μου δεν εκανα!

Εφη ούτε εγώ έκανα.. απλά από τον 7ο με έβαζε να πέρνω ούρα και ρίχνουν μια σκόνη μέσα για να δούν αν έχεις κατι που δεν θυμάμαι τώρα τι:oops::oops::oops::oops:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...