Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αννουλα καλημερα!ευτυχως που εγω τον καφε τον θελω πετιμεζι!!το καλυτερο μου δε,ηταν οταν μικρη οταν τρομαζα,η μαμα μου μου εδινε ζαχαρονερο να πιω!!γιαμ γιαμ!!!!!!!

καλημερα Ελευθερια!πως εισαι σημερα;;

Εφακη δεν ειπαμε να σταματησει καλε!απ'ό,τι καταλαβα,ειναι αφεντικο του εαυτου του στη δευτερη,οποτε λεω μηπως να αραιωνε τις ωρες ή τις μερες!να πηγαινει 3 φορες την εβδομαδα αντι για 5 ας πουμε!δεν ξερω,λεω αν μπορει να το ρυθμισει.ισως τοτε ειχες μια καποια βοηθεια.

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα Δωρα!!

Ειδες ποσο ευαισθητοι ειναι???Με το παραμικρο το κεφαλι τους εχουν!!

Που να περναγαν ολα αυτα που περναμε εμεις!!! Κατι ηξερε η μαμα φυση!!

Καλοριζικα τα πραγματα του μωρου σας,!!! καλες βολτες!!!!

Εκτος απο τις τιμες τους, πληρωσες κατι παραπανω για τα μεταφορικα??

Καλημέρα Αννα μου!! Πλήρωσα 30? μεταφορικά γιατί ηρθαν απο Ιταλία!Εντάξει στο σύνολο των 480? καλά ειναι πιστεύω ε??:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τελικά όλοι copy paste και από ότι κατάλαβα οι δικοί μας είναι στους καλούς που βοηθάνε και λίγο υπάρχουν και κάτι άλλα μπουμπούκια ο Θεός να μας φυλάει!Άσχετο βρε κορίτσια χθές το βράδυ ένιωσα το μπεμπάκι μου να κινείται πολύυυυ χαμηλά σχεδόν για να σας δώσω να καταλάβετε πρός την ... έξοδο!!!Βέβαια είχα κουραστεί λίγο παραπάνω γιατι έχω το μικρό με γρίπη και ο άντρας μου λείπει σε άσκηση αλλά το έχετε νιώσει ποτέ βέβαια από τότε δε το ξαναένιωσα αλλά ήταν τουλάχιστον για κανένα δεκάλεπτο.Λέτε να είναι τίποτα?

Τοσο χαμηλα το ενιωθα και εγω την περασμενη εβδομαδα, πανω απο το ακατανομαστο!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα Αννα μου!! Πλήρωσα 30? μεταφορικά γιατί ηρθαν απο Ιταλία!Εντάξει στο σύνολο των 480? καλά ειναι πιστεύω ε??:rolleyes:

Καλα ειναι! Γιατι και απο Αθηνα το ιδιο θα ηταν!!

Μεγιες, μεγιες!!!!

Ρε κορίτσια τωρα που ανέφερε η Αννα το "ακατανόμαστο"... Να ρωτήσω λίγο.. Νιώθω οτι με πονάει σαν να το χτύπησα αλλά μόνο οατν το πατας το καταλαβαινεις.. Δεν ξέρω αν καταλαβατε... Τι σ@@@α ειναι τωρα αυτο?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Dolphin πολύ σωστή η κουβέντα σου η μαμά φύση!!!Εμείς είμαστε πιό ανθεκτικές βέβαια φταίμε κι εμείς μετέπειτα ως μανάδες που τους κανακεύουμε κατιτίς παραπάνω ελπίζω να έχει ξεκινήσει να αλλάζει αυτό.Θα μιλήσω με το γιατρό μου το απογευματάκι γιατι έχει χειρουργείο σήμερα απλά λέω αν το έχει νιώσει καμία εγω στο μεγάλο μου το ένιωθα αλλά αργότερα όταν είχε μεγαλώσει πολύ μετά τον έβδομο δηλαδή τώρα στην 22η εβδομάδα μου φάνηκε κάπως.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αννουλα καλημερα!ευτυχως που εγω τον καφε τον θελω πετιμεζι!!το καλυτερο μου δε,ηταν οταν μικρη οταν τρομαζα,η μαμα μου μου εδινε ζαχαρονερο να πιω!!γιαμ γιαμ!!!!!!!

καλημερα Ελευθερια!πως εισαι σημερα;;

Εφακη δεν ειπαμε να σταματησει καλε!απ'ό,τι καταλαβα,ειναι αφεντικο του εαυτου του στη δευτερη,οποτε λεω μηπως να αραιωνε τις ωρες ή τις μερες!να πηγαινει 3 φορες την εβδομαδα αντι για 5 ας πουμε!δεν ξερω,λεω αν μπορει να το ρυθμισει.ισως τοτε ειχες μια καποια βοηθεια.

το καταλαβα ετσι οπως το ειπες απλως δεν δειχνει και πολυ προθημος να το κανει,ελπιζω οταν γεννησω το παιδι να το κανει γιατι θα δυσκολεψουν πολυ τα πραγματα.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ρε κορίτσια τωρα που ανέφερε η Αννα το "ακατανόμαστο"... Να ρωτήσω λίγο.. Νιώθω οτι με πονάει σαν να το χτύπησα αλλά μόνο οατν το πατας το καταλαβαινεις.. Δεν ξέρω αν καταλαβατε... Τι σ@@@α ειναι τωρα αυτο?

μηπως ηρθατε ''κοντα'' με το συζυγο προσφατα;το παθαινω κ εγω αυτο μετα απο ποδηλατο(ειδικα αν εχω καιρο να κανω) και μετα απο ''αγαπουλες''.οχι τωρα,οταν εκανα!(το τελευταιο ισχυει και για το ποδηλατο!ευτυχως που και τα 2 δεν τα ξεχνας οσος καιρος κ αν περασει!χαχα)

GjJbp3.png7IWup3.png

Dolphin πολύ σωστή η κουβέντα σου η μαμά φύση!!!Εμείς είμαστε πιό ανθεκτικές βέβαια φταίμε κι εμείς μετέπειτα ως μανάδες που τους κανακεύουμε κατιτίς παραπάνω ελπίζω να έχει ξεκινήσει να αλλάζει αυτό.Θα μιλήσω με το γιατρό μου το απογευματάκι γιατι έχει χειρουργείο σήμερα απλά λέω αν το έχει νιώσει καμία εγω στο μεγάλο μου το ένιωθα αλλά αργότερα όταν είχε μεγαλώσει πολύ μετά τον έβδομο δηλαδή τώρα στην 22η εβδομάδα μου φάνηκε κάπως.

Ειναι αναλογα τη θεση που εχει.Αν ειναι γυρισμενο προς τα κατω, οι μπουνιες και οι κλωτσιες του γινονται αισθητες εκει.

Διαφημίσεις

Εγω δε μιλαω γιατι δεν εχω παραπονο.Αν ειχα κιολας θα ημουν γαιδουρα.Με βοηθαει παρα πολυ απο μονος του χωρις να το ζητησω.

Ασχετο τωρα: αυτο με την καμπυλη ζακχαρου που λεγατε εχθες.Σου δινουν να πιεις γλυκοζη μεσα σε νερο.Εγω και μονο που το σκεφτομαι μου ερχεται ε@@@@ος!! Δεν μου αρεσουν γενικα τα γλυκα ποτα και αυτο ειναι παρα μα παρα πολυ γλυκο.Οποια δεν εχει προβλημα θα το πιει ανετα.Αν πινεις δλδ καφε τυπου πετιμεζι σιγουρα θα σου αρεσει αυτο.

Εγω αηδιαζω οταν το πινω και παντα μετα εχω αναγουλες.Αλλα ξερω ενα κολπο που μου ειπε προσφατα ο ενδοκρινολογος μου και οταν παω για την εξεταση θα το εφαρμωσω.Θα παρω μαζι μου μισο λεμονι και θα το στιψω μεσα πριν το πιω, και θα το πιω μονοκοπανια!!

ΜΠΛΙΑΧ...!!!!

ωχ παναγια μου...θα ξερασω σιγουρα...φαντασου με το ντουφαλακ μια κουταλια κ εκανα εμετο... τι θα κανω????

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μηπως ηρθατε ''κοντα'' με το συζυγο προσφατα;το παθαινω κ εγω αυτο μετα απο ποδηλατο(ειδικα αν εχω καιρο να κανω) και μετα απο ''αγαπουλες''.οχι τωρα,οταν εκανα!(το τελευταιο ισχυει και για το ποδηλατο!ευτυχως που και τα 2 δεν τα ξεχνας οσος καιρος κ αν περασει!χαχα)

Οχι καμία σχέση...Δεν κάνουμε τιποτα με τον συζυγο πλέον...γιατι φοβόμαστε και οι δυο! Ο πόνος είναι πάνω εκει που βγαίνουν οι τρίχες:oops:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ωχ παναγια μου...θα ξερασω σιγουρα...φαντασου με το ντουφαλακ μια κουταλια κ εκανα εμετο... τι θα κανω????

μας στελνουν ολες για καμπυλη ζαχαρου??εγω στο γιο μου δεν εκανα!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Έφη καλύτερα είμαι αλλά νιώθω έγκυος!

Χθες με έπιασε και εμένα ένας πόνος στον οισοφάγο και πονούσα για κάμποσες ώρες. Όταν έπινα νερό όμως έφευγε και ξαναρχόταν μετά από λίγο. Μάλλον μεγαλώνει η μπουμπού και πιέζει. Επίσης ξύπνησα 6 παρά το πρωί για τουαλέτα και είχε στήσει πάρτυ η μπέμπα. Ήμουν γυρισμένη στο πλάι και ένιωθα τις κλοτσιές πάνω στο στρώμα να φανταστείτε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έφη καλύτερα είμαι αλλά νιώθω έγκυος!

Χθες με έπιασε και εμένα ένας πόνος στον οισοφάγο και πονούσα για κάμποσες ώρες. Όταν έπινα νερό όμως έφευγε και ξαναρχόταν μετά από λίγο. Μάλλον μεγαλώνει η μπουμπού και πιέζει. Επίσης ξύπνησα 6 παρά το πρωί για τουαλέτα και είχε στήσει πάρτυ η μπέμπα. Ήμουν γυρισμένη στο πλάι και ένιωθα τις κλοτσιές πάνω στο στρώμα να φανταστείτε!

καλημερα ελευθερια!!λογικο ειναι αυτο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...