Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κατι μου λεει οτι ακριβως τα ιδια θα τραβαω κ εγω... εμενα κιολας επειδη δουλευει περισσοτερες ωρες απο μενα κ κανει κ πολυ πιο κουραστικη δουλεια (εγω γραμματεια ειμαι κ καθομαι) θεωρει οτι οταν γυρναει στο σπιτι μετα εχει μονο καθισιο!!!! χαχαχαχαχα... ενταξει κανει δουλειες αλλα οχι οσες θεωρω οτι θα επρεπε... ερε τι μας περιμενει...

εγω παντως οταν γινομαι ψυχρη κ κοβω φιλακια χαδακια δεν αντεχει καθολου κ αναθεωρει τα παντα! οποτε στην τελικη γινομαι παγοκολωνα μεχρι να καταλαβει! βεβαια δεν πιανει με ολους αυτο! απλα ο δικος μου ειναι αγκαλιτσας!

χαχαχαχαχα Μαργαρίτα και εγώ έτσι αντιδρώ αλλά εμένα δεν πιάνει πάντα:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κατι μου λεει οτι ακριβως τα ιδια θα τραβαω κ εγω... εμενα κιολας επειδη δουλευει περισσοτερες ωρες απο μενα κ κανει κ πολυ πιο κουραστικη δουλεια (εγω γραμματεια ειμαι κ καθομαι) θεωρει οτι οταν γυρναει στο σπιτι μετα εχει μονο καθισιο!!!! χαχαχαχαχα... ενταξει κανει δουλειες αλλα οχι οσες θεωρω οτι θα επρεπε... ερε τι μας περιμενει...

εγω παντως οταν γινομαι ψυχρη κ κοβω φιλακια χαδακια δεν αντεχει καθολου κ αναθεωρει τα παντα! οποτε στην τελικη γινομαι παγοκολωνα μεχρι να καταλαβει! βεβαια δεν πιανει με ολους αυτο! απλα ο δικος μου ειναι αγκαλιτσας!

αμα βρηκες το κουμπι του καλα ειναι!!εμενα μου λεει συνεχως οτι εχω δικιο αλλα δεν κανει και κατι για να το αλλαξει,αμα φωρτωσω πολυ και φωναζω μου λεει δεν θες να δουλευω και να καθομαι σπιτι να σε βοηθω??μετα τι θα τρωμε??δικαιο εχει σε αυτο,ουφ μεγαλο μπερδεμα:-(

Τώρα είδα το ticker σου κι άλλο κακό εσύ και φυσικά χειρότερα από τις καθημερινές είναι το ΣΚ που πέφτουν όοοολες οι δουλειές και η μαμά μου έχει να κάνει τις δικές της και μένουμε εγώ και ο αντρούλης μου που θέλει και να ξεκουραστεί ε μου λέει ένα ΣΚ καθόμαστε μωρέ δίκιο έχεις αλλά κι εγώ ένα έχω, και μου κρατάει το παιδί να κάνω δουλειές και μετά το κρατάω εγω για να ξεκουραστεί.Με ρίχνουν κάπου ή είναι ιδέα μου?Μωρέ καλά κάνουν κάτι γνωστές μου που με το μείναν έγκυες σκαρφίστηκαν το δεν μπορώ και περνάνε ζάχαρη εμείς που μπορούμε καλά να πάθουμε!!!

ακριβως ετσι ειναι ,εμενα το σαββατοκυριακο θελει βολτες!!λες και το σπιτι θα καθαριστει μονο του!ασε που και δουλειες να μην εχω το μονο που θελω ειναι να ξαπλωνω και να μην κανω τιποτα.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ κοριτσια ζορικα τα πραγματα.ομολογω πως δε μου εχει δωσει δειγματα τετοια ο καλος μου,αλλα ποτε δεν ξερεις.εμενα βοηθαει πολυ οταν υπαρχει λογος.το καταλαβαινει απο μονος του και δεν χρειαζεται ουτε να μαλωσουμε ουτε τιποτα.περσι που δουλευα πρωι απογευμα καναμε μαζι τις δουλειες και βοηθουσε παρα παρα πολυ.ολα μοιρασμενα εκτος απο το μαγειρεμα.φετος που δουλευα 3 φορες τη βδομαδα και λιγες ωρες,τα εκανα ολα εγω κ το θεωρουσα κ γαιδουρια να του ζητησω να κανει κατι.τωρα με την εγκυμοσυνη,που σημειωτεον δε δουλευω,με βοηθαει παρα παρα πολυ!

θα δειξει στην πραξη,παντως προς το παρον μου δειχνει οτι οταν χρειαζεται,βοηθαει και υπαρχει κατανοηση.

GjJbp3.png7IWup3.png

Εφη μου και εγω ετσι νιώθω!! ότι δεν με καταλαβαίνει ο άντρας μου.. σχολάνει απο την δουλειά και πάει προπόνηση (παίζει ποδόσφαιρο) και μπαίνει σπίτι στις 9:shock:

και μου σπάει τα νευρα αυτό γιατι τώρα θα αρχίσει το προτάθλημα και έχει κάθε μέρα προπονήσεις..και λέω εγώ ότι δεν με σκέφτεται ότι δενμε υπολογίζει δεν τον νοιάζει που κουράζομαι και δεν τον νοιάζει για το παιδί κτλ κτλ και γινόμαστε μαλλια κουβάρια.. αλλά όταν με το καλό γεννήσω και θα έχω 2 παιδιά πως να τα βγάλω με αυτή τηνκατάσταση;

αρα μια απο τα ιδια ειμαστε ολες!!!δυσκολα τα πραγματα!!εμενα σχολανει 5 και παει δευτερη δουλεια και ερχετε 8-8,30 συνηθως αλλα τουλαχιστω αμα τον παιρνω και του λεω δεν νοιωθω καλα εχω την απαιτηση να ερχετε πιο νωρις,δεν θα πεινασουμε κιολας αν δεν κανει δευτερη δουλεια:rolleyes:απλα θα κοψουν με τα επιπλεον που εμενα προσωπικα δεν με χαλα καθολου!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αχ κοριτσια ζορικα τα πραγματα.ομολογω πως δε μου εχει δωσει δειγματα τετοια ο καλος μου,αλλα ποτε δεν ξερεις.εμενα βοηθαει πολυ οταν υπαρχει λογος.το καταλαβαινει απο μονος του και δεν χρειαζεται ουτε να μαλωσουμε ουτε τιποτα.περσι που δουλευα πρωι απογευμα καναμε μαζι τις δουλειες και βοηθουσε παρα παρα πολυ.ολα μοιρασμενα εκτος απο το μαγειρεμα.φετος που δουλευα 3 φορες τη βδομαδα και λιγες ωρες,τα εκανα ολα εγω κ το θεωρουσα κ γαιδουρια να του ζητησω να κανει κατι.τωρα με την εγκυμοσυνη,που σημειωτεον δε δουλευω,με βοηθαει παρα παρα πολυ!

θα δειξει στην πραξη,παντως προς το παρον μου δειχνει οτι οταν χρειαζεται,βοηθαει και υπαρχει κατανοηση.

ε ναι καπου στο βαθος υπαρχουν και τετοιοι!!!να ευχαριστας το θεο λιτσα μου και μακαρι να μην αλλαξει κατι τωρα που θα ερθει το παιδι!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα στις κοιλίτσες σας!!!

Βλέπω σήμερα όλες βγάζετε την γκρίνια σας για τους συζύγους ε?? Ε,τότε θα πάρω κι εγώ σειρά!!! Κι εμένα πάει στο γραφείο 9-14 και μετά 17.30-21.... Δεν λέω έχει πολύ ζαλάδα η δουλειά του την ξέρω καλά αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθεί το μεσημέρι δεν γίνεται διαφορετικά!!!Αν δεν κοιμηθεί ειναι μες τα νεύρα και τον πονάει το κεφάλι και νιώθει κουρασμένος,σαν άρρωστος... και του λέω κάθε φορά μα οταν ερθει το μωρό πως θα τα βγάζεις πέρα που δεν θα κοιμόμαστε σωστά και το μεσημέρι θα πρέπει να το ξεχάσουμε???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τελικά όλοι copy paste και από ότι κατάλαβα οι δικοί μας είναι στους καλούς που βοηθάνε και λίγο υπάρχουν και κάτι άλλα μπουμπούκια ο Θεός να μας φυλάει!Άσχετο βρε κορίτσια χθές το βράδυ ένιωσα το μπεμπάκι μου να κινείται πολύυυυ χαμηλά σχεδόν για να σας δώσω να καταλάβετε πρός την ... έξοδο!!!Βέβαια είχα κουραστεί λίγο παραπάνω γιατι έχω το μικρό με γρίπη και ο άντρας μου λείπει σε άσκηση αλλά το έχετε νιώσει ποτέ βέβαια από τότε δε το ξαναένιωσα αλλά ήταν τουλάχιστον για κανένα δεκάλεπτο.Λέτε να είναι τίποτα?

zxG9p3.png

owokp3.png

ε ναι καπου στο βαθος υπαρχουν και τετοιοι!!!να ευχαριστας το θεο λιτσα μου και μακαρι να μην αλλαξει κατι τωρα που θα ερθει το παιδι!

μωρε κ ο δικος σου θα μπορουσε να τεμπελιαζει αλλα παει κ δευτερη δουλεια για να εχει εξτρα εισοδημα για ολους σας.δεν μπορεις να τον κατηγορησεις.συζητησε το μηπως τωρα μπορεσει να αραιωσει λιγο τα ωραρια της δευτερης για να σε βοηθαει.

εγω εχω θεμα με τον υπολογιστη!ειναι ικανος να γυρισει απο τη δουλεια και να κατσει εκει 4 ωρες!!οχι καθημερινα και τοσο πολυ,αλλα ειναι εκνευριστικο!!ο καναπες εχει βουλιαξει στην κυριολεξια εκει που καθεται ο απαυτος του!τουλαχιστον ταυτοχρονα μου δινει σημασια!κατι ειναι κ αυτο!

κανενας δεν ειναι τελειος λοιπον!!;);)

GjJbp3.png7IWup3.png

Βλέπω σήμερα όλες βγάζετε την γκρίνια σας για τους συζύγους ε?? Ε,τότε θα πάρω κι εγώ σειρά!!! Κι εμένα πάει στο γραφείο 9-14 και μετά 17.30-21.... Δεν λέω έχει πολύ ζαλάδα η δουλειά του την ξέρω καλά αλλά πρέπει οπωσδήποτε να κοιμηθεί το μεσημέρι δεν γίνεται διαφορετικά!!!Αν δεν κοιμηθεί ειναι μες τα νεύρα και τον πονάει το κεφάλι και νιώθει κουρασμένος,σαν άρρωστος... και του λέω κάθε φορά μα οταν ερθει το μωρό πως θα τα βγάζεις πέρα που δεν θα κοιμόμαστε σωστά και το μεσημέρι θα πρέπει να το ξεχάσουμε???

καλημερα δωρα μου!!ολοι αντρες περιπου ιδιοι ειναι;)δεν βγαζεις ακρη!

Τελικά όλοι copy paste και από ότι κατάλαβα οι δικοί μας είναι στους καλούς που βοηθάνε και λίγο υπάρχουν και κάτι άλλα μπουμπούκια ο Θεός να μας φυλάει!Άσχετο βρε κορίτσια χθές το βράδυ ένιωσα το μπεμπάκι μου να κινείται πολύυυυ χαμηλά σχεδόν για να σας δώσω να καταλάβετε πρός την ... έξοδο!!!Βέβαια είχα κουραστεί λίγο παραπάνω γιατι έχω το μικρό με γρίπη και ο άντρας μου λείπει σε άσκηση αλλά το έχετε νιώσει ποτέ βέβαια από τότε δε το ξαναένιωσα αλλά ήταν τουλάχιστον για κανένα δεκάλεπτο.Λέτε να είναι τίποτα?

δεν ξερω δεν ξανα ενοιωσα κατι τετοιο:confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Εγω δε μιλαω γιατι δεν εχω παραπονο.Αν ειχα κιολας θα ημουν γαιδουρα.Με βοηθαει παρα πολυ απο μονος του χωρις να το ζητησω.

Ασχετο τωρα: αυτο με την καμπυλη ζακχαρου που λεγατε εχθες.Σου δινουν να πιεις γλυκοζη μεσα σε νερο.Εγω και μονο που το σκεφτομαι μου ερχεται ε@@@@ος!! Δεν μου αρεσουν γενικα τα γλυκα ποτα και αυτο ειναι παρα μα παρα πολυ γλυκο.Οποια δεν εχει προβλημα θα το πιει ανετα.Αν πινεις δλδ καφε τυπου πετιμεζι σιγουρα θα σου αρεσει αυτο.

Εγω αηδιαζω οταν το πινω και παντα μετα εχω αναγουλες.Αλλα ξερω ενα κολπο που μου ειπε προσφατα ο ενδοκρινολογος μου και οταν παω για την εξεταση θα το εφαρμωσω.Θα παρω μαζι μου μισο λεμονι και θα το στιψω μεσα πριν το πιω, και θα το πιω μονοκοπανια!!

ΜΠΛΙΑΧ...!!!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Προβληματάκια με τους συζύγους ε? Εμένα ευτυχώς βοηθάει αρκετά και κυρίως με το παιδί αλλά και να ξεκουραστώ. Η μαμά μου έχει το παιδί από τις 8μιση το πρωί ως τις 5μιση το απόγευμα και δεν θέλω να την φορτίζω και το απόγευμα. Οπότε τότε αναλαμβάνει ο σύζυγος να ξεκουραστώ λίγο και μετά από κοινού γιατί το παιδί μου θέλει 2 άτομα να τον κάνουν καλά!

Μορφία περαστικά σου, πώς έπαθες την αποκόλληση καλέ?

Νίκη καλή επιτυχία!!!

Σοφία με γειες το καρότσι, καλοτάξιδο να είναι!

Δώρα πολύ όμορφη η κούνια, μου αρέσει πολύ αυτή η απόχρωση σε μπεμπέ έπιπλα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

η αληθεια ειναι οτι τοσο χαμηλα δεν την εχω νιωσει.σε ποια εβδομαδα εισαι;παρε ενα τηλ το γιατρο σου να τον ρωτησεις.δεν πιστευω πως ειναι ανησυχητικο,αλλα δε χανεις τιποτα να κανεις μια ερωτηση στο γιατρο σου!

καλημερα Δωρουλα!!τζοιν δε κλαμπ!!

μεγεια τα καινουργια σας!!σε ειπα νομιζω,αλλα μια δευτερη δε βλαπτει!!;)

GjJbp3.png7IWup3.png

μωρε κ ο δικος σου θα μπορουσε να τεμπελιαζει αλλα παει κ δευτερη δουλεια για να εχει εξτρα εισοδημα για ολους σας.δεν μπορεις να τον κατηγορησεις.συζητησε το μηπως τωρα μπορεσει να αραιωσει λιγο τα ωραρια της δευτερης για να σε βοηθαει.

εγω εχω θεμα με τον υπολογιστη!ειναι ικανος να γυρισει απο τη δουλεια και να κατσει εκει 4 ωρες!!οχι καθημερινα και τοσο πολυ,αλλα ειναι εκνευριστικο!!ο καναπες εχει βουλιαξει στην κυριολεξια εκει που καθεται ο απαυτος του!τουλαχιστον ταυτοχρονα μου δινει σημασια!κατι ειναι κ αυτο!

κανενας δεν ειναι τελειος λοιπον!!;);)

χαχαχα μα φυσικα ολοι εχουν τα ελατωματα σους!!!!το συζητησαμε πολλες φορες θελει να κανει και την δευτερη δουλεια για να ειμαστε πιο ανετα(που ειμαστε )και δεν ειναι διαθετιμενος να σταματησε απλα και μονο επειδη εγω θελω βοηθεια στο σπιτι:twisted::twisted: το θεωρει παραλογο

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Δωρα!!

Ειδες ποσο ευαισθητοι ειναι???Με το παραμικρο το κεφαλι τους εχουν!!

Που να περναγαν ολα αυτα που περναμε εμεις!!! Κατι ηξερε η μαμα φυση!!

Καλοριζικα τα πραγματα του μωρου σας,!!! καλες βολτες!!!!

Εκτος απο τις τιμες τους, πληρωσες κατι παραπανω για τα μεταφορικα??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλά να μην είμαι αχάριστη κι εγω με βοηθάει και ρουχα θα απλώσει και θα πλυνει πιάτα αλλά αυτό με τον υπνο...τι θα κανουμε δεν ξερω!! Και αυτό με τον υπολογιστή εχει παραγίνει τελευταία!! Ο καθένας μας πιάνει εναν υπολογιστή και καθεται!! Εχουμε πολύ γελιο ωρες ωρες!! Βεβαια πάντα ειμαστε διπλα διπλα οκ!!! χα χα

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...