Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα Λιτσακι! δηλαδη εχεις παρει συνολο 4? καλα δεν ειναι για τον μηνα σου? ετσι νομιζω.. βεβαια καλα λες να κανεις κρατει αλλα μια χαρα τα εχεις παει!

αυτο το 3 κιλα σε ενα μηνα περιεργο ε?? δεν το εχω μετρησει ετσι κ δεν ξερω...

Δεν σας είπα οτι την πρωτη φορά είχα πάρει 4 στον 3ο και 3 στον 7ο:shock::shock:

Αντωνια κανενα νεο με τη δουλεια ειχαμε;;;

Ακόμα τίποτα....Θα με σκάσουν αυτοί...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα Λιτσακι! δηλαδη εχεις παρει συνολο 4? καλα δεν ειναι για τον μηνα σου? ετσι νομιζω.. βεβαια καλα λες να κανεις κρατει αλλα μια χαρα τα εχεις παει!

αυτο το 3 κιλα σε ενα μηνα περιεργο ε?? δεν το εχω μετρησει ετσι κ δεν ξερω...

σαν συνολο ειμαι καλα,αλλα ο ρυθμος με αγχωσε πολυ.στις αρχες ειχα εμετους γι'αυτο κ εβαλα μονο ενα κιλο.βασικα παραπανω ειναι αν σκεφτεις οτι ειχα χασει κ 2 με τους εμετους!χαχα

παντως 1 σεπτεμβρη ημουν 60 στο γιατρο και σημερα αισιως 63!!ο στοχος μου ειναι να μην βαλω μεχρι τα μεσα του Οκτωβρη καθολου!

ισως επειδη στερηθηκα για αρκετο καιρο το φαγητο λογω εμετων,να επεσα με τα μουτρα.με πιανουν κατι κρισεις βουλιμιας ωρες ωρες!

GjJbp3.png7IWup3.png

Εφακη μου το καταλαβαινω οτι νιωθεις τυψεις,αλλα ακριβως επειδη εχεις και τη δουλεια,εχεις κ το παιδι,εχεις και τις ορμονες που κανουν του κεφαλιου τους,σου πεφτουν πολλα μαζι και ειναι ανθρωπινο να ξεσπας.

δεν εισαι κ καθε μερα ετσι βρε,ενταξει.καμια φορα θα συμβαινει!

ευτυχως αν ειμουν ετσι καθε μερα θα με εγκατελειπαν ολοι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μαργαριτα εγω ειμαι στα +5,5!!!!!

Βοηθεια!!!!!

Καλημερα Αννουλα! βρε κοριτσια ποσα θα επρεπε να εχουμε παρει δηλαδη? αχ τι θα κανω που δεν μπορω να το ραψω... μολις εφαγα ενα τοστ με μαυρο ψωμι (το ξερετε οτι επειδη το μαυρο εχει χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη σε κραταει χορτατη για περισσοτερη ωρα?) και θελω αλλο ενα... θα συγκρατηθω ομως!!!!!!

ασε κ το αλλο τρωω καθε λιγο κ λιγακι!!!! κ πειναω συνεχεια! μα ειναι δυνατον? κ νιωθω και κατι περιεργα κατω απο το στηθος.. στο υψος του στομαχιου...σαν γαργαλητο. τι γινεται καλεε??

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

οποτε γυρνα σημερα σπιτι κ να τους κανεις γλυκες!!! δεν ξερω φτιαξε τους το αγαπημενο τους γλυκο η κατι τετοιο... δεν ξερεις καμια φορα αν φτιαξεις μια πιο ομορφη ατμοσφαιρα ισως σου ανεβει κ εσενα μετα η διαθεση.. τρωγοντας ερχεται η ορεξη!

καλα θα ηταν αλλα ολος ο καυγας εχτες εγινε γιατι ηθελα να ξεκουραστω και δεν υπηρχε καποιος να με βοηθηση φαντασου να βαλω και εξτρα δουλειες στο προγραμμα θα κλαταρω τελειως μετα!!μα γιατι να μην υπαρχη κατανοηση??

και δεν μιλω για το παιδι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

σαν συνολο ειμαι καλα,αλλα ο ρυθμος με αγχωσε πολυ.στις αρχες ειχα εμετους γι'αυτο κ εβαλα μονο ενα κιλο.βασικα παραπανω ειναι αν σκεφτεις οτι ειχα χασει κ 2 με τους εμετους!χαχα

παντως 1 σεπτεμβρη ημουν 60 στο γιατρο και σημερα αισιως 63!!ο στοχος μου ειναι να μην βαλω μεχρι τα μεσα του Οκτωβρη καθολου!

ισως επειδη στερηθηκα για αρκετο καιρο το φαγητο λογω εμετων,να επεσα με τα μουτρα.με πιανουν κατι κρισεις βουλιμιας ωρες ωρες!

αα ειχες εμετους...τωρα καταλαβα... ε προσπαθησε κ συ να μην κανεις υπερβολες! εγω παντως δεν τα καταφερνω πολυ καλα μεχρι τωρα.. τρωω συνεχεια κ πειναω συνεχεια...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλα θα ηταν αλλα ολος ο καυγας εχτες εγινε γιατι ηθελα να ξεκουραστω και δεν υπηρχε καποιος να με βοηθηση φαντασου να βαλω και εξτρα δουλειες στο προγραμμα θα κλαταρω τελειως μετα!!μα γιατι να μην υπαρχη κατανοηση??

και δεν μιλω για το παιδι!!

δηλαδη νιωθεις αδικημενη απο τον καυγα? με τον αντρα σου? οτι δεν σε βοηθαει αρκετα? κ εγω φοβαμαι οτι τελευταια τον εχω κακομαθει υπερβολικα κ φαντασου δεν εχουμε παιδι ακομα. μετα πως θα ειμαστε?

αν νιωθεις ετσι να κατσεις να μιλησετε ηρεμα.. πες του να πατε για ενα καφε η κ σπιτι σε μια στιγμη που ειστε οι 2 σας... εισαι κ εγκυος εχεις κ το παιδι. φυσικα κ πρεπει να υπαρχει κατανοηση. αλλα ειναι κατι που πρεπει να το δουλεψει το ζευγαρι.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

δηλαδη νιωθεις αδικημενη απο τον καυγα? με τον αντρα σου? οτι δεν σε βοηθαει αρκετα? κ εγω φοβαμαι οτι τελευταια τον εχω κακομαθει υπερβολικα κ φαντασου δεν εχουμε παιδι ακομα. μετα πως θα ειμαστε?

αν νιωθεις ετσι να κατσεις να μιλησετε ηρεμα.. πες του να πατε για ενα καφε η κ σπιτι σε μια στιγμη που ειστε οι 2 σας... εισαι κ εγκυος εχεις κ το παιδι. φυσικα κ πρεπει να υπαρχει κατανοηση. αλλα ειναι κατι που πρεπει να το δουλεψει το ζευγαρι.

ναι μαι τον αντρα μου νοιωθω αδικημενη για τους υπολοιπους εγω εφταιγα,

αφου παντα αργει να ερθει στο σπιτι πως να με βοηθησει!!!το παιρνω η ωρα 6,30 και του λεω δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα ελα νωρις σπιτι για να αναλαβεις και το παιδι να παω να ξαπλωσω να ξεκουραστω λιγο,και ειπε οκ

και ηρθε η ωρα 8:shock::shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

αφου παντα αργει να ερθει στο σπιτι πως να με βοηθησει!!!το παιρνω η ωρα 6,30 και του λεω δεν ειμαι και πολυ καλα σημερα ελα νωρις σπιτι για να αναλαβεις και το παιδι να παω να ξαπλωσω να ξεκουραστω λιγο,και ειπε οκ

Εφακη μηπως ειχε δουλεια κ καθυστερησε;

συμφωνω με την Μαργαριτα παντως.να μιλησετε ηρεμα και ομορφα να τα βρειτε.

GjJbp3.png7IWup3.png

Εφακη μηπως ειχε δουλεια κ καθυστερησε;

συμφωνω με την Μαργαριτα παντως.να μιλησετε ηρεμα και ομορφα να τα βρειτε.

παντα εχει δουλεια λιτσα μου αυτο ειναι καθημερινο,θα το δειτε και εσεις στην πορεια αμα γεννησετε με το καλο το παιδι και θελετε βοηθεια και δεν σας την δινουν.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αχ Εφάκη σε καταλαβαίνω αυτό το θέμα με την ξεκούραση είναι όντως ΘΕΜΑ.Κι εγω πιστεύω ότι ώρες ώρες ξεχνάνε πωε είμαι και έγκυος.Δε λέω με βοηθάει η μαμά μου και ο άντρας μου όσο μπορούν όμως εγω δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ η μαμά τον κρατάει στο πρωί να πάω στη δουλειά και ο άντρας μου τον πάει μια βόλτα μια ωρίτσα να κάνω δουλειές και να μαγειρέψω η ξεκούραση όμως δεν υπάρχει μόνο όταν κοιμηθεί ο μικρός στις 10:30 που τρώω και μετά από μισή ώρα κοιμάμαι αυτό είναι το πρόγραμμα.

zxG9p3.png

owokp3.png

Αχ Εφάκη σε καταλαβαίνω αυτό το θέμα με την ξεκούραση είναι όντως ΘΕΜΑ.Κι εγω πιστεύω ότι ώρες ώρες ξεχνάνε πωε είμαι και έγκυος.Δε λέω με βοηθάει η μαμά μου και ο άντρας μου όσο μπορούν όμως εγω δεν προλαβαίνω να ξεκουραστώ η μαμά τον κρατάει στο πρωί να πάω στη δουλειά και ο άντρας μου τον πάει μια βόλτα μια ωρίτσα να κάνω δουλειές και να μαγειρέψω η ξεκούραση όμως δεν υπάρχει μόνο όταν κοιμηθεί ο μικρός στις 10:30 που τρώω και μετά από μισή ώρα κοιμάμαι αυτό είναι το πρόγραμμα.

αυτο ακριβως σημβαινει φυσικα εμεις εχουμε και το διαβασμα καθως ο μικρος παει α δημοτικου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

κατι μου λεει οτι ακριβως τα ιδια θα τραβαω κ εγω... εμενα κιολας επειδη δουλευει περισσοτερες ωρες απο μενα κ κανει κ πολυ πιο κουραστικη δουλεια (εγω γραμματεια ειμαι κ καθομαι) θεωρει οτι οταν γυρναει στο σπιτι μετα εχει μονο καθισιο!!!! χαχαχαχαχα... ενταξει κανει δουλειες αλλα οχι οσες θεωρω οτι θα επρεπε... ερε τι μας περιμενει...

εγω παντως οταν γινομαι ψυχρη κ κοβω φιλακια χαδακια δεν αντεχει καθολου κ αναθεωρει τα παντα! οποτε στην τελικη γινομαι παγοκολωνα μεχρι να καταλαβει! βεβαια δεν πιανει με ολους αυτο! απλα ο δικος μου ειναι αγκαλιτσας!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τώρα είδα το ticker σου κι άλλο κακό εσύ και φυσικά χειρότερα από τις καθημερινές είναι το ΣΚ που πέφτουν όοοολες οι δουλειές και η μαμά μου έχει να κάνει τις δικές της και μένουμε εγώ και ο αντρούλης μου που θέλει και να ξεκουραστεί ε μου λέει ένα ΣΚ καθόμαστε μωρέ δίκιο έχεις αλλά κι εγώ ένα έχω, και μου κρατάει το παιδί να κάνω δουλειές και μετά το κρατάω εγω για να ξεκουραστεί.Με ρίχνουν κάπου ή είναι ιδέα μου?Μωρέ καλά κάνουν κάτι γνωστές μου που με το μείναν έγκυες σκαρφίστηκαν το δεν μπορώ και περνάνε ζάχαρη εμείς που μπορούμε καλά να πάθουμε!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Εφη μου και εγω ετσι νιώθω!! ότι δεν με καταλαβαίνει ο άντρας μου.. σχολάνει απο την δουλειά και πάει προπόνηση (παίζει ποδόσφαιρο) και μπαίνει σπίτι στις 9:shock:

και μου σπάει τα νευρα αυτό γιατι τώρα θα αρχίσει το προτάθλημα και έχει κάθε μέρα προπονήσεις..και λέω εγώ ότι δεν με σκέφτεται ότι δενμε υπολογίζει δεν τον νοιάζει που κουράζομαι και δεν τον νοιάζει για το παιδί κτλ κτλ και γινόμαστε μαλλια κουβάρια.. αλλά όταν με το καλό γεννήσω και θα έχω 2 παιδιά πως να τα βγάλω με αυτή τηνκατάσταση;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...