Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια, την Παρασκευή θα κάνω εμβρυομεταφορα κ μόλις ανακάλυψα σε ένα νύχι στο πόδι μου ότι μάλλον έχω μυκητίαση κ φαίνεται προχωρημένη... Δεν το είχα δει γιατί ήταν βαμμένα... Έτυχε σε καμία? Μπορεί να επηρεάσει την εμβρυομεταφορα την Παρασκευή? Το έστειλα σε δερματολόγο περιμένω να δω τι θα μου πει κ να μιλήσω κ με το γιατρό μετά... Έχω φρικάρει!! 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγω πηγαινω 1 φορα στις 2μέρες αλλα σαν κουνελακι. Μολις κλεισεις τον 3ο, ολα θα αλλαξουν δια μαγειας! Κανεις κ εμετους?Οσο για το πρηξιμο κ εγω τα ιδια χάλια ειμαι. Εχω στρουμπουλέψει κ στα μπουτάκια...χαχαχα!

Τι εννοεις ολα θα αλλαξουν μετα τον τριτο;;; Δωσε μου μια ελπιδα!!! Δηλαδηη;; Πειτε οι πιο εμπειρες ποτε θα συνελθω;

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να ρωτησω κ εγω μια...ασχετη?

Φοράτε σερβιετάκι τωρα στην εγκυμοσυνη? Εγω φοράω, μηπως δεν κάνει? Απλά νιωθω πιο στεγνη έτσι κ ελεγχω κ τα υγρα.

Kαλησπερουδια και απο μενα και ας αργησα!

Και εγω φοραω σερβιετακι για να ελεγχω τα υγρα.

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσακια πως τα πατε με την τουαλετα;; Εγω χαλια μαυρα μια στις 4 μερες. Τρωω πολυ στεγνα πραγματα(ψωμια φρυγανιες τοστ) λογω της αναγουλας που εχω ολη μερα κ αυτα χειροτερευουν τα πραγματα.. Καλα δεν μπορω να περιγραψω την κοιλια μου κ ρο ποσο πρησμενη ειμαι... Ποτε θα περασει αυτη η αναγουλα μπας κ φαω λιγο πιο σωστα;; Εχω κ συνεχεια ξυνιλες κ ρεψιματα κ βγαζω σαλια! Εχω γινει μια κινουμενη αηδια!!! Βοηθειααα!!!

Και μετα απο ολα αυτα που περιγραφεις πως σου φαινεται να σου λεει ο αλλος:''μανα θα γινεις, πως αλλιως θα το καταλαβεις''? Αυτο μου το ελεγαν συνεχεια περυσι με το παραμικρο και μου ερχοτανε να τους σπασω το κεφαλι.Δηλαδη για να γινεις μανα πρεπει να σου βγουν τα εντερα στο πατωμα?

Απλα εσυ το περνας αρκετα βαρια το πρωτο τριμηνο,σε σχεση με τις αλλες κοπελες.Σε κανα δυο βδομαδες θα σου σταματησουν νομιζω,ελα εφαγες τον γαιδαρο εμεινε η ουρα μονο........

Ευτυχως εγω με το εντερο δεν εχω καποιο προβλημα ακομα,ουτε πριν ειχα. Και η δυσκοιλιοτητα ειναι ενα βασανο της εγκυμοσυνης!

<< Ειπαμε η εγκυμοσυνη ειναι η πιο ομορφη περιοδος στη ζωη της γυναικας!!!!!!!!>>

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Εγω πηγαινω 1 φορα στις 2μέρες αλλα σαν κουνελακι. Μολις κλεισεις τον 3ο, ολα θα αλλαξουν δια μαγειας! Κανεις κ εμετους?Οσο για το πρηξιμο κ εγω τα ιδια χάλια ειμαι. Εχω στρουμπουλέψει κ στα μπουτάκια...χαχαχα!

Εγω κοιταζα τα μουτρα μου στον καθρεφτη το πρωι και βλεπω οτι εχω πρηστει.Τα ματια,η μυτη....Σαν την πιγκι τη γουρουνιτσα θα γινω!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Fουskitsa καλα περνας? μπραβο κοριτσακι μου!Πολυ ''προχο'' ο πεθερος σου βλεπω,εχει και internet? Eχει και στικακι να σου δωσει? Αυτα ειναι! Μονο ο δικος μου ασχολειτε ακομα με τα ζωα στη φαρμα........

Margo τα συμπτωματα που εχεις σταματανε οντως δια μαγειας μετα την 12 εβδομαδα περιπου.Και εμενα μου φαινοτανε περιεργο αλλα συνεβει!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Καλε τι χαζη που ειμαι!ξεχασα να σας πω οτι πηγα σημερα στον γιατρο μου και ειδα το ζουζουνι μου!κουνιοτανε σαν ελατηριο.Μη μου πειτε που το ειδα,αφου το ειδε ο γιατρος το ειδα και γω!

Επομενο ραντεβου 3/9 για αυχενικη διαφανεια.Να ναι ολα καλα μεχρι τοτε Θεε μου......

Επειδη το ξενυχτισα σημερα,λογω Σαββατοβραδου λεω να παω για υπνο!

Μην το παραχ$σω!!!!Αντε καληνυχτουλες μανουλες..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Επ ειναι καμια εδωωωωω?

Παλι μονη ξενυχταω.....!

Margo θα σταματησουν θα δεις! Παμε κ στοιχημα?

Βρε κοριτσια τρωτε φρουτε κλπ? Εγω στην 1η εγκ. ετρωγα υγιεινα, ολο με την κοιλια μου αχολιομουν. Τωρα τρωω οτι κ πριν (απλα σε τεραστιες ποσοστητες),πινω καφε ελληνικο μια στα τοσα, με τραβανε τα αναψυκτικα κ βεβαια εχω κοψει το τσιγαρο μαχαιρι...μηπως γι αυτο τρωω σαν να ημουν ναυαγος 40 μέρες?

November rain...δε σε προλαβα...κριμα κ ελεγα να βγουμε για ενα ποτακι Σαββατοβραδο!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Επ ειναι καμια εδωωωωω?

Παλι μονη ξενυχταω.....!

Margo θα σταματησουν θα δεις! Παμε κ στοιχημα?

Βρε κοριτσια τρωτε φρουτε κλπ? Εγω στην 1η εγκ. ετρωγα υγιεινα, ολο με την κοιλια μου αχολιομουν. Τωρα τρωω οτι κ πριν (απλα σε τεραστιες ποσοστητες),πινω καφε ελληνικο μια στα τοσα, με τραβανε τα αναψυκτικα κ βεβαια εχω κοψει το τσιγαρο μαχαιρι...μηπως γι αυτο τρωω σαν να ημουν ναυαγος 40 μέρες?

November rain...δε σε προλαβα...κριμα κ ελεγα να βγουμε για ενα ποτακι Σαββατοβραδο!

Nα'μαι και εγω!! Μολις γυρισαμε οικογενειακως απο μια ταβερνα!Εσκασα παλι!!Αλλα τι να κανουμε,να κατσουμε μεσα?Και που να παμε με 2 μικρα παιδια? Θελοντας και μη σε ταβερνα καταληγουμε! Φουσκιτσα, τα καταφερες με το ιντερνετ!Να'ναι καλα ο πεθερος!Margo,μην ανησυχεις θα ηρεμισεις σε λιγο καιρο.;) Εγω την τριτη παω για αυχενικη και εχω μεγαλη αγωνια!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Blu blu προσπαθησε να τρως φρουτα γιατι ειναι πολυ καλα,ειδικα αυτη την εποχη που εχεις και παρα πολες επιλογες! Κοριτσια, να σας ρωτησω κατι?Βεβαια εγω με 2 εγκυμοσυνες επρεπε να θυμαμαι, ελα ομως που τα εχω ξεχασει!Εχετε πολλα υγρα τωρα στην αρχη?Γιατι εγω δεν θα το ελεγα:confused:Δεν χρησιμοποιω ακομη σερβιετακι γιατι δε μου ειναι απαραιτητο!Ειναι φυσιολογικο αυτο?Την τριτη που θα παω θα τον ρωτησω!

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου καλημέρα!! Σε λίγο θα πάω για μπανάκι και πριν απο αυτο είπα να σας πω ένα γειά! Αλλά κλασικά είμαι μόνη πάλι... χα χα!!! Περνάω καλα αλλά τρώω σαν το βόδι!! Θα πάθει εγκεφαλικό ο γιατρός την επομενη φορά που θα με ζυγίσει!!!

Μαργκο νου σίγουρα όπως λένε και τα κοριτσια θα ηρεμήσεις εκεί στην αρχη του τέταρτου μηνα..Κουράγιο!!!!!

Σας αφήνω,αν και θα μπαίνω συχνά να μιλάμε!! Φιλιά!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

καλημερα! τι κανετε? εγω χθες γυρναγα ολη μερα!το πρωι εκανα γενικη στο σπιτι, μαγειρεψα, μετα πηγαμε για μπανιο, μετα για πιτσα και μετα για ποτακι!

ουτε εγω εχω πολλα υγρα, πειραζει?

εγω δεν εχω αλλαξει τιποτα στη διατροφη μου, οτι ετρωγα παλια! λιγο απ'ολα! κ φρουτα κ γλυκα! το καλο ειναι οτι δεν εχω παρει κιλα, ειμαι οσα ακριβως ημουν οταν εμεινα εγκυος.παλι καλα

BJVqp3.png

Koριτσια κλημερα..!Ηρθαμε κ εμεις παραλια κ βρηκα ιντερνετ..!Ευτυχως!

Ωραιες οι βουτιτσες φουσκιτσα?Αντε Μαργκο κανε υπομονη γιατι νομιζω οτι τωρα που μηκα στον 4ο δεν αισθανομαι κ πολλα πραγματα (μεχρι που ανησυχω κιολας αν ολα βαινουν καλως)

Η αδελφη μου ηταν χαλια απο ναυτιες κ εμετους κ οταν εκλεισε τον 3ο εφυγαν ολα δια μαγειας..

Αχ και εμεις πηγαμε σε ταβερνακι με θαλασσινα εχθες αλλα κουραστηκα 2 ωρες στην καρεκλα...κ δεν μου εκαναν κ πολυ κεφι τα φαγητα.

καλυτερα θα ηταν σε καφετερια να ξεκλεβω κ λιγο ιντερνετ...χιχιχι!!

Πραγματικα φουσκιτσα πολυ προχωρημενος ο πεθερος με το ιντερνετ εμενα εδω στο χωριο του δεν πιανει τιποτα ..μονο τα φαραγγια βλεπω...:D

Σας φιλω ολες κ καλα να περνατε..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημερα κοριτσια!Και εγω εδω στο σπιτι σημερα μαγειρευω.Οι αντρες μου πηγαν για μπανιο, μιας και η θαλασσα ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μας, περιπου 500μ.Τι να σας πω ομως βρε κοριτσια εγω δε μπαινω σ'αυτη τη διαδικασια τωρα σε αυτη τη κατασταση, ηλιος,ζεστη, αμμος μετα που γυριζεις σπιτι!Δεν πηγαινα ουτε στις αλλες εγκυμοσυνες.Προτιμω να αραζω στην αυλη μου. Margo, οσο για τη δισκοιλιοτητα που λες και 'γω καθε φορα εχω στους μεγαλους μηνες ομως.Αν εσυ εχεις απο τωρα πρεπει να προσεχεις τη διατροφη σου με πολλα φρουτα και λαχανικα.Πιο πολυ για αυτη την περιπτωση ειναι τα ακτινιδια και τα αποξηραμενα δαμασκηνα.Εμενα ο γιατρος μου μαλιστα μουειχε πει και κατι αλλο: το βραδυ βαζουμε σε ενα ποτηρι 2 αποξ. δαμασκηνα και το γεμιζουμε με νερο.Το αλλο πρωι τα τρωμε και πινουμε και το νερο.Αυτο με ειχε βοηθησει παρα πολυ συν τα ακτινιδια.Συζητησε το με το γιατρο σου και θα εχει και αυτος κατι να σου πει, γιατι δεν εισαι η μονη εγκυος με αυτο το προβλημα!Προς το παρον σας χαιρετω και θα ξαναμπω αργοτερα!:P

Γεια σας κοριτσια! Καλε ανοιξανε κιαλλο θεμα σαν το δικο μας! ''cafe Ιανουαριος 2012''. Καλε κοριτσια γιατι δεν ηρθατε σε εμας? Και μαλιστα δεν εχουνε δει οτι εχουμε ανοιξει εμεις αυτο το θεμα.Επιτρεπεται αυτο?

Δεν ξερω για πειτε τι γνωριζετε εσεις κοριτσια!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...