Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια και δευτερομανουλλες στην εγκυμοσυνη πριζονται τα δακτυλα και μπορει να πονουν οταν λυγιζουν?εγω το επαθα και μου ειπε η γιατρος πως ειναι ιδυμα απο εγκυμοσυνη και μου ειπε να πινω μαγνησιο.πινει καμια απο εσας?πια μαρκα περνετε εγω magneb6

Αννίτα εγω πρίστηκα στην 1η μου εγκυμοσύνη και ήταν από την κατακράτηση υγρών.. για να καταλαβεις δεν ξεχώριζαν οι αστραγαλοι μου.την 3η μέρα αφού γέννησα και είδα τον εαυτό μου στον καθρεύτη είδα την διαφορά..είχα ξεπριστεί τελείως..δεν πονούσα όμως..δεν ξέρω εσύ γιατι πονάς. την΄πίεση σου την έλεγξες; αν είναι εντάξει η πίεση τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Όσο για το κρεβατάκι που ρωτάς το πήρα από τα hippokids αλλά όπως σου ξαναείπα μόνο αυτό βγήκε γερό απο εκεί.. τα υπόλοιπα διαλύθηκαν στους 2-3 πρώτους μήνες που τα χρησιμοποίησα....αν ρωτας την γνώμη μου τις αγορές σου να τις κάνεις απο new baby city ή από micky zorpa!

Ετοίμασες βαλίτσα; στον 7ο πρέπει να είναι έτοιμη..Δεν βρηκα την λίστα που μου έδωσε η γιατρός αλλά φαντάζομαι θα μου ξαναδώσει άλλη:D πάντως αποτι θυμάμαι:

για την μαμα:

νυχτικό ή πυτζάμες(εγώ βολεύτηκα με το νυχτικό)

σουτιεν θυλασμού

επιθέματα στήθους

κρέμα για θηλές

εσσώρουχα

σερβιέτες λοχείας

πετσέτες μπάνιου

σαμπουαν /αφρολουτρο

οδοντόφρουτσα-οδοντόκρεμα

παντόφλες

για το μωρό:

6-7 πάννες(σεντονάκια για το κρεβατάκι)

πανια(εγω πήρα 1 κουτί και μου έφεραν οι διαφημηστικές απο 2 κουτιά που πέρασα για 2 μήνες!!!)

6-7 εσωρουχάκια

6-7 εξωρουχάκια

καλτσες

κουβερτουλα

τα υπόλοιπα (μπιμπερο,πιπιλες σαμπουαν μωρού κρέμες μωρού κτλ)τα παρείχαν όλα στην κλινική δεν χρησιμοποίησα τα δικά μου, άδικα τα είχα πάρει.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Κοριτσια μου μολις γυρισαμε απ'εξω...Παραγγειλαμε το εξης καροτσι...

12599_ON%20TRACK%20CARAMELLO.jpg

ωραίο το σετ!! σε αυτό το χρώμα το παράγγειλες; ωραίο είναι.. εχω και εγω peg perego είμαι πολύ ευχαριστημένη.

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ωραίο το καρότσι Σοφή μου,το είχα δει κ εγώ από κοντά. Καλοριζικα τα καροτσάκια μας!! Εγώ αν μπορέσω θα τα βγάλω φωτό κ θα,σας τα ανεβάσω. Εγώ για έπιπλα από όσες μάρκες κ εταιρίες είδα μάλλον καταλήγω στα licno σαν μάρκα. Θα δω αν έχει κ στην Κύπρο κ θα σας πω...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

ωραίο το σετ!! σε αυτό το χρώμα το παράγγειλες; ωραίο είναι.. εχω και εγω peg perego είμαι πολύ ευχαριστημένη.

Nαι Αντωνια μου σε αυτο το χρωμα ακριβως!!!Πηγαμε σημερα να το δουμε κ τελικα μας ειπαν οτι υπηρχε προσφορα..τα πηραμε ολα αυτα 489 ευρω μονο!!!Επισης σημερα πηραμε τα 2 πρωτα φορμακια για τον μπεμπη μας..Πολυ χαρηκα..!

Ψωνισα κ εγω πηρα μια μπλουζα κ ενα σουτιεν θηλασμου γιατι τα δικα μου με πιεζουν..Τι ωραια τα ψωνια...Μονο στην ουρα στο ταμειο ηταν χαλια..

Βλεπω οτι ειχαμε νεα απο κοριτσια που χαθηκαν..Μορφια μου η αποκολληση σου ειναι σοβαρη?Εχεις αιμα?Ελπιζω ολα να πανε καλα...

Νovember rain χαθηκες...με το καλο να δεις το μωρακι σου κ το φυλο του..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγώ αυτό το δωμάτιο θέλω... Όπως φαίνεται στην πρώτη φωτό το μπεζοειδες χρώμα... Πως σας φαίνεται?

http://www.licno.gr/Pub/Products/Collections/Selini-Maxi-set.aspx

καλημερα δωρα μου πολυ ωραιο φαινετε το κρεβατακι!!!!

εγω δεν ειμαι στα καλα μου σημερα ,εχτες ειχα πολλα νευρα με ολους μαλλωσα και σημερα νοιωθω χαλια:(:(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα δωρα μου πολυ ωραιο φαινετε το κρεβατακι!!!!

εγω δεν ειμαι στα καλα μου σημερα ,εχτες ειχα πολλα νευρα με ολους μαλλωσα και σημερα νοιωθω χαλια:(:(

Καλημέρα!!

Τι έπαθες καλε εσυ? μήπως επειδή αγχώθηκες απο τον πόνο που ένιωσες και τα βγάζεις στους άλλους; εντάξει καλέ όλοι ξυπνάμε με τις ανάποδες μας κάποιες φορές.. ορμόνες είναι θα περάσουν..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Τι έπαθες καλε εσυ? μήπως επειδή αγχώθηκες απο τον πόνο που ένιωσες και τα βγάζεις στους άλλους; εντάξει καλέ όλοι ξυπνάμε με τις ανάποδες μας κάποιες φορές.. ορμόνες είναι θα περάσουν..

ασε απο εχτες εχω κατι νευρα ,θελω να ξεκουραστω και ολο δεν με αφηνουν,μαλλωσα με την μαμα μου εχτες και μετα με το γιο μου και τελος με το συζηγο!!!σημερα νοιωθω χαλια:(

Kαλημερα σας!!!!!!

καλημερα αννα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα Αννα!! τι κάνεις;

Η Νίκη έχει γιατρό σήμερα στις 10:00!

Θα περιμένουμε νέα!!!!!

Καλα ειμαι, εσυ??

Εχει τοσο νωρις γιατρο εεε?? Εγω νομιζα το απογευμα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ασε απο εχτες εχω κατι νευρα ,θελω να ξεκουραστω και ολο δεν με αφηνουν,μαλλωσα με την μαμα μου εχτες και μετα με το γιο μου και τελος με το συζηγο!!!σημερα νοιωθω χαλια:(

καλημερα αννα!!

Δεν πιστευω σημερα να ειναι η σειρα μας???

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλα ειμαι, εσυ??

Εχει τοσο νωρις γιατρο εεε?? Εγω νομιζα το απογευμα.

εγω σήμερα ξύπνησα με πόνο στην χαμηλά στην κοιλια.. δεν ηταν κάτι έντονο.. όταν κάθομαι δεν πονάω οταν στέκομαι όμως και περπατώ νιώθω κατι σαν κάψιμο....

οχι καλε σημερα δεν εχω διαθεση ουτε να μαλλωσω;)

Έφη μην αγχώνεσε..παντού υπάρχουν αυτά..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...