Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Με το καλό τα πραγματάκια σας Δώρα, να τα χαρεί και η μπουμπού σου! Και εγώ τα καλύτερα έχω ακούσει για την inglesina, θα το δεις και στην πράξη! Εκεί θα δεις αν σε βολεύει πραγματικά!

Κορίτσια έφυγα και εγώ, καλό απόγευμα σε όλες και αύριο με το καλό!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Margarita gia sou pos ekanes to tiropsomo an ine eukolo mas dinis tin sintagi?

Υλικά

750 γρ. αλεύρι

40 γρ. μαγιά

1 μεγάλο ποτήρι νερό

1 φλιτζάνι λάδι

2 κουταλιές της σούπας ξύδι

250 γρ τυρί

4 αυγά

Λίγο αλάτι- λίγη ζάχαρη

Εκτέλεση

Ενώνω το αλεύρι, νερό, λάδι, ξύδι, αλάτι, ζάχαρη και κάνω μία μαλακή ζύμη. Την αφήνω να ξεκουραστεί για μισή ώρα και να φουσκώσει. Μόλις φουσκώσει την ανοίγω με τα χέρια μου σε μεγάλο φύλλο προσπαθώντας να ανοίξει όσο πιο πολύ γίνεται. Απλώνω πάνω αρκετό βούτυρο. Κατόπιν τρίβω το τυρί, το ενώνω με τα αυγά και το απλώνω σε όλη την επιφάνεια του φύλλου. Το διπλώνω σε χαλαρό ρολό, το στρίβω και το τοποθετώ σε ένα μεγάλο ταψί. Το πατάω με τα χέρια μου αρκετά και σε πολλά σημεία ανοίγει και βγαίνει η γέμιση. Το ψήνω στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει επάνω και κάτω.

ολα στο μισο τα εκανα εγω γιατι αυτο μου φανηκε τεραστιο!!!! κ εβαλα μονο ενα αυγο

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Σε ευχαριστω πολυ μαργαριτα μου θα την δοκιμασω αυριο το φυλλο το αννοιγεις με πλαστη?μας ειπες οτι το ανοιγεις με τα χερια σου ανοιγει καλα. η μιση δοση βγηκε ικανοποιητικη?για ποσα ατομα τρωνε?μετα γιατι το πατας για να βγει η γεμιση?

Δωρα να χαιρεσε το καροτσακι σου αντε με το καλο και εμεις μαλλον θα παρουμε τα peg perego σε κοκκινο χρωμα.

δωρα μου παραγγειλες και κρεβατακι? Αντωνια απο που πηρες το κρεβατακι?απο το ζορπας μικυ?

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Σκεφτομαι να παω να κανω ενα κεικ αλλα πρωτα θα κανω το μοσχαρακι μου με τα δαμασκηνα που μου αρεσει πολυ.

θελω να μπλεξω παπουτσακια για τον μπεμπη και πρεπει να πσαξω στο u tube αν και ξερει και μια φιλη μου αν και τωρα προσπαθω να τελιωσω την κουβερτουλλα του μπεμπη μου αλλα δεν ξερω ποσο μακρια να την κανω.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

κοριτσια και δευτερομανουλλες στην εγκυμοσυνη πριζονται τα δακτυλα και μπορει να πονουν οταν λυγιζουν?εγω το επαθα και μου ειπε η γιατρος πως ειναι ιδυμα απο εγκυμοσυνη και μου ειπε να πινω μαγνησιο.πινει καμια απο εσας?πια μαρκα περνετε εγω magneb6

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω πολυ μαργαριτα μου θα την δοκιμασω αυριο το φυλλο το αννοιγεις με πλαστη?μας ειπες οτι το ανοιγεις με τα χερια σου ανοιγει καλα. η μιση δοση βγηκε ικανοποιητικη?για ποσα ατομα τρωνε?μετα γιατι το πατας για να βγει η γεμιση?

εγω εκανα το μισο για εμενα κ τον αντρα μου. εσυ καντο ολο αν θες παραπανω. με τα χερια το ανοιξα. το παταω για να βγαινει το τυρι απο μεσα κ να ξεροψηθει σε καποια σημεια!

εμεις το εχουμε ηδη φαει!!!! χαχααχ

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αννα μου εισαι μεσα?εσυ ειχες γραψει ενα site που μπαινεις για την αναπτυξη του εμβρυου κ της εγκυου??Ποιο ηταν κ δεν μπορω να θυμηθω?

Γεια σου Σοφη.!

Το site ειναι το myworld.gr.Εχει στηλη για την εγκυμοσυνη και τα μωρα.Αν γραφτεις σου στελνουν καθε εβδομαδα ενημερωση για την εβδομαδα που βρισκεσαι.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

κοριτσια γεια σας εχει καμια μεσα?βαριεμε.αρχισε καμια αλλη να παραγγελλει πραματα για τα μωρα απο το νετ?εγω σκεφτομαι να παραγγειλω φορμακια αν και δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να κλειση ο 7 μηνας μου και μετα.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Γεια σου Αννιτα!

Το ποτε θα αρχισεις να ψωνιζεις ειναι δικη σου επιλογη και οπως νιωθεις εσυ.

Εγω ηδη εχω αρχισει και παντα αρχιζα απο τον 5ο γιατι τα ψωνιζω σιγα σιγα οταν δω και μου αρεσει κατι.Αλλωστε στον 8ο θελω να τα εχω ετοιμα και φρεσκαρισμενα, ωστε οταν μπω στον 9ο απλα να περιμενω

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

γεια σας κοριτσια τι κανετε?Εχω πολυ καιρο να μπω αλλα εχω παθει αποκολληση και ειμαι ξαπλα,ο γιατρος ειναι ανενδοτος ουτε καθιστη δεν με αφηνει οποτε μου ειναι πολυ δυσκολο :( δεν αγκαλιαζω ουτε το κοριτσακι μου πλεον,κατα τα αλλα παμε καλα απλα τα μωρακια μου μεγαλωνουν εγω βαραινω και ολα βαινουν καλως

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια πήγαμε στο mothercare και μας έδωσαν κατάλογο αλλά νομίζω θα προτιμήσω εκείνα απο το new baby city....

δεν ειμαι πολύ καλα ρε γμτ ζαλίζουμε παρα πολύ δεν μπορώ, σκέφτομαι ότι είναι απο λείψει σιδήρου:(:(

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

γεια σας κοριτσια τι κανετε?Εχω πολυ καιρο να μπω αλλα εχω παθει αποκολληση και ειμαι ξαπλα,ο γιατρος ειναι ανενδοτος ουτε καθιστη δεν με αφηνει οποτε μου ειναι πολυ δυσκολο :( δεν αγκαλιαζω ουτε το κοριτσακι μου πλεον,κατα τα αλλα παμε καλα απλα τα μωρακια μου μεγαλωνουν εγω βαραινω και ολα βαινουν καλως

γιατί έγινε αποκολληση;;

όλα θα σου πάνε καλα και θα εισαι με το μωρο σου αγγαλιά !!!!!!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

κορίτσια πήγαμε στο mothercare και μας έδωσαν κατάλογο αλλά νομίζω θα προτιμήσω εκείνα απο το new baby city....

δεν ειμαι πολύ καλα ρε γμτ ζαλίζουμε παρα πολύ δεν μπορώ, σκέφτομαι ότι είναι απο λείψει σιδήρου:(:(

Νίκη πριν που σου είπα για το mothercare εννοούσα τα ρουχαλακια, τα έπιπλα ούτε εμένα μου άρεσαν, πήρα την καλάθα και δεν έμεινα ευχαριστημένη. ναι καλύτερα να προτιμήσεις το new baby city. Έφαγες κάτι; μια λεμονάδα πορτοκαλάδα ίσως σε κάνει να νιώσεις καλύτερα..οι ζαλάδες είναι φυσιολογικές στην εγκυμοσύνη...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα.Και εγω εχω χαθει τελευταια αλλα τι να πω,δεν προλαβαινω ουτε στο ιντερνετ να μπω πλεον.Ειχα και κατι πονοκεφαλους τελευταια που ουτε την οθονη δεν μπορουσα να κοιταξω,ποσο μαλλον να κατσω να γραψω.Τωρα ειμαι λιγο καλυτερα,αλλα απο χρονο........δυσκολα τα πραγματα! Εγω δεν εχω δει ακομα το φυλλο του μωρου μου,σε 2 βδομαδες θα παω στον γιατρο παλι.Ολα καλα προς το παρον απο εμενα,ευχομαι και σε ολες τις κοπελες τα καλυτερα.Αντε πλησιαζει ο καιρος κοριτσακια μου,μια μια θα ξεμπερδευει!!!Βλεπω οι περισσοτερες εχετε περασει τις 20 βδομαδες,μπραβο αντε και εμεις ακολουθουμε απο πισω!!!φιλακια σε ολες πολλααααααααααααα!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...