Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι σε φυσικό κάνω. Μου την είχε γράψει πριν δούμε αυτά τα 2 αλλά μπορεί να είχε ήδη στο μυαλό του ότι αν προκύψει κανένα να το πάρουμε!

Αν θυμάμαι καλά όταν το συζήτησα με τον δικό μου είχε πει στον φυσικό ότι θα κάνουμε παρακολούθηση και όταν θα είμαι έτοιμη για ωορρηξία ίσως χρειαστεί να κάνουμε μια ovitrelle. Γιατί στον φυσικό κύκλο κάνεις ωορρηξία κανονικά, γι αυτό ενδείκνυται και αν θες να πάρεις και το ωάριο του κύκλου. Το οποίο υποτίθεται το παίρνεις χωρίς μέθη και λένε είναι εντελώς ανώδυνο. Είναι;;; Το έχεις ξανακάνει; Αν τα πάρεις θα ήθελα να μου πεις την εμπειρία σου αν σου είναι εύκολο. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Όχι δεν είναι απαραίτητα κάτω χαμηλά οι συσπάσεις. Απλά για μερικά δευτερόλεπτα πονάει η κοιλιά και πετρώνει στο σημείο εκείνο. Έτσι μου έχουν πει, εγώ δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα αλλά επειδή είμαι υποψιασμένη έχω το νου μου.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όχι δεν είναι απαραίτητα κάτω χαμηλά οι συσπάσεις. Απλά για μερικά δευτερόλεπτα πονάει η κοιλιά και πετρώνει στο σημείο εκείνο. Έτσι μου έχουν πει, εγώ δεν είχα ποτέ μέχρι τώρα αλλά επειδή είμαι υποψιασμένη έχω το νου μου.

μαλλον αυτο ειναι τοτε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Οκ αν και νομίζω πως αν δεν επαναληφθεί δεν είναι ανησυχητικό. Όπως και να έχει πάντως είναι συχνό φαινόμενο, απλά ακολουθείς θεραπεία για να κρατηθεί η μήτρα σε ήπιους ρυθμούς ως τον τοκετό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Οκ αν και νομίζω πως αν δεν επαναληφθεί δεν είναι ανησυχητικό. Όπως και να έχει πάντως είναι συχνό φαινόμενο, απλά ακολουθείς θεραπεία για να κρατηθεί η μήτρα σε ήπιους ρυθμούς ως τον τοκετό.

απλα πονεσα πολυ και τρομαξα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

για λευκωσια ενδιαφερομαι αλλα οκ εφη μου το βρήκα σε ευχαριστω. είναι στη λεωφορο αθαλασσας και στη λεωφορ κενετη

Νικη Αθαλασσας πανω στα φωτα του Κωστα Θεοδωρου.. εχει 2 καταστηματα διππλα το ένα ειναι για ρουχα και το άλλο για έπιπλα.. τα ρούχα ειναι αυτό που είναι διπλα στα φώτα.

Εφη ένιωσα και εγω πριν κανενα μηνα ένα δυνατό πόνο στηνκοιλια αριστερα του οφαλου και νόμισα ότι ήταν το μωρό.. δεν το ξανανιωσα ποτε... που ακριβως το νιωθεις? ήταν πέτρωμα ή απλοσ πόνος?

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νικη Αθαλασσας πανω στα φωτα του Κωστα Θεοδωρου.. εχει 2 καταστηματα διππλα το ένα ειναι για ρουχα και το άλλο για έπιπλα.. τα ρούχα ειναι αυτό που είναι διπλα στα φώτα.

Εφη ένιωσα και εγω πριν κανενα μηνα ένα δυνατό πόνο στηνκοιλια αριστερα του οφαλου και νόμισα ότι ήταν το μωρό.. δεν το ξανανιωσα ποτε... που ακριβως το νιωθεις? ήταν πέτρωμα ή απλοσ πόνος?

στα αριστερα του οφαλου σαν τρανταγμα ηταν και κρατησε δευτερολεπτα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

σε ευχαριστώ αντωνια μου. λέω να πάω σήμερα να δω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...