Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η αλήθεια είναι πως ως τις 5 έχουμε μέλλον Έφη. Από το σπίτι κρατάς φαγητό ή έχετε κυλικείο εκεί?

απο το σπιτι το φερνω το φαγητο,αν δεν φερω θα παραγκιλω απο εξω!!εδω εχουμε ποτα και τοστ μονο αυτα κανει το κυλικειο!

βρε κορίτσια αν αυριο που θα πάω για β επιπέδου ο μπέμπης δεν είναι σε καλή θέση , αν είναι με την πλάτη και δεν φαίνεται το πρόσωπο του...τι θα πρέπει να κάνουμε; θα περιμένουμε να γυρίσει

μην αγχονεσε καλε θα γυρισει ο μπεμπης θα σου δωσουν και κατι γλυκο να φας θα σε βαλουν και να περπατισεις αν χρειαστει!!ολα καλα θα ειναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νίκη τέλειο το ζακετάκι, πολύ ζουζουνιάρικο! Βρε συ μην αγχώνεσαι, καλά λέει η Έφη. Έχει ακόμη αρκετό χώρο ο μπέμπης και κινείται συνεχώς και πλάτη να είναι (που δεν νομίζω) θα γυρίσει να σας δει. Εξάλλου οι γιατροί ξέρουν και τα ενοχλούν για να αλλάξουν θέση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω ιδέα έτσι μου είχε πει η μαία μου θα σε γελάσω αλλά μου είχε τονίσει ότι για τις πρώτες 40 ημέρες να μη κουράζομαι και να μη σηκώνω βάρη.

ναι και εμένα έτσι μου είπαν αλλά δεν νομίζω ναχει να κάνει με τον θηλασμό..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Νίκη τέλειο το ζακετάκι, πολύ ζουζουνιάρικο! Βρε συ μην αγχώνεσαι, καλά λέει η Έφη. Έχει ακόμη αρκετό χώρο ο μπέμπης και κινείται συνεχώς και πλάτη να είναι (που δεν νομίζω) θα γυρίσει να σας δει. Εξάλλου οι γιατροί ξέρουν και τα ενοχλούν για να αλλάξουν θέση.

τρελαίνομαι με τα ρούχαλακια :P:p:p ..... να δω το μπέμπη μου να τα φοράει....

απλα όταν είχα παει για αυχενική ήταν μια κοπέλα εκεί που πήγε για β επιπεδου και ήταν εκει από νωρίς το πρωί και το μωράκι της δεν γύριζε με τίποτα εγώ είχα παει η ωρα 11.30 είχα τελειωσει και εκείνη ήταν εκεί ακομη, την εβλεπε κάθε λίγο η γιατροσ και το μωράκι τίποτα ήταν μόνο με τη πλάτη....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Βάρη δεν κάνει να σηκώνεις μετά την γέννα και ιδίως μετά την καισαρική για ευνόητους λόγους, να μην ανοίξουν τα ράμματα. Δεν έχει σχέση ο θηλασμός.

Νίκη έχετε νέξτ στην Κύπρο? Εδώ στην Κρήτη εμείς δεν έχουμε!

Μαργαρίτα welcome, είδες που αγχωνόσουν?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εγώ ποτέ δεν φέρνω φαγητό μαγειρευτό από το σπίτι. Μόνο κανένα τοστ ή κέικ ή χορτόπιτα που έφτιαξα χθες.

εγω σχεδον παντα φερνω!!!δεν αντεχω μεχρι τες πεντες χωρις φαγητο .

Κοριτσια καλημερα!!!! νομιζω σημερα ενιωσα μια κινηση στην κοιλια μου!!!!!

καλημεραααααααααααααααα

ειδες μαργαριτα μου τελειο ε!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Βάρη δεν κάνει να σηκώνεις μετά την γέννα και ιδίως μετά την καισαρική για ευνόητους λόγους, να μην ανοίξουν τα ράμματα. Δεν έχει σχέση ο θηλασμός.

Νίκη έχετε νέξτ στην Κύπρο? Εδώ στην Κρήτη εμείς δεν έχουμε!

Μαργαρίτα welcome, είδες που αγχωνόσουν?

ναι εχουμε αρκετα next kai mothercare

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νομίζω είναι Κυπριακή εταιρία τα νεξτ ή κάνω λάθος?

Μοδερκεαρ έχουμε και εμείς αλλά είναι πανάκριβο σε σχέση με το αντίστοιχο Αγγλικό.

αγγλικο ειναι και το νεξτ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Νομίζω είναι Κυπριακή εταιρία τα νεξτ ή κάνω λάθος?

Μοδερκεαρ έχουμε και εμείς αλλά είναι πανάκριβο σε σχέση με το αντίστοιχο Αγγλικό.

Δεν ξέρω για το next αλλά το mothercare εμάς εδώ είναι πολύ πολυ φτηνό....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...