Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Μέσα 7ου η βαλίτσα πρέπει να είναι έτοιμη, εγώ την είχα φτιάξει στον 8ο όμως. Αν έφερναν ελαττωματική στο Τζάμπο βρε κορίτσια θα είχαν γίνει αναφορές. Τα επώνυμα είναι επώνυμα!

Συμφωνώ και δεν παίζει να διακινδυνεύσει ολοκληρος ομιλος jumbo το ονομα μτου για ενα μπιμπερό!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

ναι βρε κορίτσια πότε;;;

και τι να πάρουμε μαζι μας;;;;

στον 7ο η βαλίτσα πρεπει να είναι έτοιμη... για το τι θα πάρουμε εμένα μου έδωσε λίστα η γιατρός μου.. ασε να γράψω σε ΄λιγο όμως ότι θυμάμαι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Έτσι ελπίζει ο σύζυγος όχι ό,τι φάνηκε ποιανού μοιάζει Νίκη:) Εξάλλου φαίνεται τελείως παραμορφωμένο μέσα στο αμνιακό υγρό!

Για βαλίτσα εξαρτάται που θα γεννήσει η καθεμιά. Άλλα χρειάζεσαι στο Δημόσιο άλλα στο Ιδιωτικό και καμιά φορά διαφέρει και από μαιευτήριο σε μαιευτήριο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Έτσι ελπίζει ο σύζυγος όχι ό,τι φάνηκε ποιανού μοιάζει Νίκη:) Εξάλλου φαίνεται τελείως παραμορφωμένο μέσα στο αμνιακό υγρό!

Για βαλίτσα εξαρτάται που θα γεννήσει η καθεμιά. Άλλα χρειάζεσαι στο Δημόσιο άλλα στο Ιδιωτικό και καμιά φορά διαφέρει και από μαιευτήριο σε μαιευτήριο.

εγω θα γεννήσω σε ιδιοτικό ... θα δούμε τοτε

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

έχετε δίκαιο!!! αλλά ο άντρας μου, μου έβαλε στο μυαλό αυτα

εγω απο τζαμπο τα πήρα όλα τα ρουχαλακια και χτενες και ψαλιδάκια.. ολα μια χαρα.. μπιμπερο και πιπιλες απο φαρμακειο πήρα αλλά δεννομιζω να έχουν κάτι αυτά τoυ τζαμπο.. αλλιως δεν θα τα παρουσίαζαν...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγώ καούρα δεν ήξερα τι θα πει και ο γιος μου είχε νορμάλ μαλλάκια. Βλακείες είναι αυτά! Να χουμε να λέμε!

Καλή όρεξη Έφη!

εννοειται οτι ειναι καθαρα ''φημες λενε''!κουβεντα να γινεται.

GjJbp3.png7IWup3.png

Εχω μια λίστα με το τι πρεπει να εχει η βαλιτσα μεσα!!

ειναι οπως εκεινη η λιστα που ελεγε τι χρειαζεται το μωρο;;να ετοιμασω το φορτηγου του θειου αν ειναι!:tongue::tongue:

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...