Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Είχα κολλήσει κ γω στην 10η βδομ από τη μεγάλη μου κόρη..κ γω διάβαζα στο ιντερνετ,αυτα που διάβασες κ συ!! ο γιατρός μου πε ότι δεν αφήνουμε πυρετο πανω απο 38 στην εγκυμοσύνη.. Επιασα 38,2 πήρα ντεπον κ ευτυχώς πυρετο δεν ξανά έκανα αλλά στην εγκυμοσύνη, λένε, ότι τα συμπτώματα τα βιώνεις λίγο πιο έντονα ή κρατουν παραπανω , μιας κ έχουμε χαμηλό ανοσοποιητικό.. Όπως κ να'χει όλα καλά θα πανε.. Κάνε υπομονή θα περασει.. Επειδή εχουμε χειμώνα μπροστά όσο μπορείς φυλάξου, περισσοτερο για την δική σου ταλαιπωρία.. Τα σποράκια καλά θα'ναι!! 

Άρα θα  μετράω συχνά τον πυρετό,έτσι ώστε να μην ξεπεράσω το 38.Ευτυχως δεν έχω καθόλου,προς το παρόν τουλάχιστον

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσάκια?

Αχ έφαγα μια πιτσα το μεσημερι κ ηταν τέλεια! Ακομη την ονειρευομαι! Περασα πολυ καλά μαζι της!χαχαχα!Πωπω ολο το μυαλο μου στο φαι ειναι!

Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει τροφοβλάστη, ειναι πιο επικινδυνη απο την αμνιο για αποβολες κ ειχα πεθανει στον πονο, δεν μου έκαναν καμια αναισθησια. Η αμνιο δεν πονάει γιατι απλά τραβανε υγρο. Κ τα λέω εγω που αντεχω στον πονο γενικα. Παντως αν το πει ο γιατρος πρέπει να γινει, δεν ειναι τπτ κ σπάνια έχεις αποβολη, νομιζω 0,5%. Απλά να πατε σε κέντρι εμπιστοσυνης ή με το γιατρο σας αν έχει τέτοια εμπειρια.

November rain, τι εννοεις περιεργες σκέψεις? Μακάβριες?

Εγω ουτε σε ψυχολογο έχω πάει, τουλάχιστον ακομη, ουτε ομοιοπαθητική εχω κάνει. Ειμαι γενικά υπερ κ των 2, απο αυτα που εχω ακουσει.

Και εγώ στο 1ο μου παιδί είχα κάνει λήψη τροφοβλάστη αλλά δεν πόνεσα καθόλου.ήταν ένα τσίμπημα στην κοιλιά σαν να μου παίρνει ο γιστρός αίμα!και μετά όμως έπρεπε για μια βδομάδα να είμαι τάβλα στο κρεβάτι και μετά όλα καλά!το δύσκολο μέρος της υπόθεσης είναι η στιγμή που σου ανακοινώνουν τα αποτελέσματα και νιώθεις ότι θα σπασει η καρδιά σου από την αγωνία!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εδω ειμαι κ εγω. θελω να παω αγορα αλλα μπουμπουνιζει οποτε περιμενω να περασει η βροχη! εγω κλεινω τα 29 το Νοεμβριο κ ο αντρας μου εκλεισε τα 33 την Κυριακη. με περναει 4 χρονια κ 4 μηνες. επισης με περναει και 30 ποντους. ειμαι 1,60 με το ζορι και ειναι 1,90

Χαχαχα.. Μην ανησυχεις εγω ειμαι 1.70 κ το μωρο μου 1.97!!! Περιπου το ιδιο ειναι!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Αν φοβασαι εσυ μια εγω φοβαμαι 101..............Ειμαι γενικα πολυ φοβιτσιαρα!

Και δεν φτανει αυτο,διαβαζα πριν απο λιγο για την θρομβοφιλια.Τι το ηθελα?

Πανικος με επιασε παλι.Εμενα αυτο το ιντερνετ θα με καταστρεψει.Οσο δεν διαβαζα δεν ηξερα και δεν αγχωνομουνα στη πρωτη εγκυμοσυνη.Τωρα σκατουλες! Εχω γινει κατα φαντασια ασθενης.....

Ο αδερφος σου δεν εχει κανενα αναισθητικο να το πιω να ξυπνησω σε 7 μηνες?:confused: :confused: :confused:!!!!!

Χαχαχαχα αν υπηρχε τετοιο αναισθητικο θα το ειχα παρει ηδη!! Σε ψυχολογο εχω παει καποιες φορες για υποστηριξη περισσοτερο. Ειναι ωραια εμπειρια αλλα ακριβο σπορ! Τωρα για την ομοιπαθητικη ξερω απο φιλες μου οτι καποιους τους βοηθαει καποιους οχι.. Δεν ξερω αν την πιστευω να σου πω, αλλα αφου δεν εχει παρενεργειες γιατι να μην δοκιμασεις;;

Τωρα για προβληματα στην εγκυμοσυνη μην το ψαχνεις υπαρχουν απειρα αλλα ακομη πιο σπειρες ειναι οι φορες που πανε ολα καλα. Οτι ειναι να γινει θα γινει μην βασανιζεσαι περισσοτερο..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Τι κανετε κοριτσάκια?

Αχ έφαγα μια πιτσα το μεσημερι κ ηταν τέλεια! Ακομη την ονειρευομαι! Περασα πολυ καλά μαζι της!χαχαχα!Πωπω ολο το μυαλο μου στο φαι ειναι!

Εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη ειχα κανει τροφοβλάστη, ειναι πιο επικινδυνη απο την αμνιο για αποβολες κ ειχα πεθανει στον πονο, δεν μου έκαναν καμια αναισθησια. Η αμνιο δεν πονάει γιατι απλά τραβανε υγρο. Κ τα λέω εγω που αντεχω στον πονο γενικα. Παντως αν το πει ο γιατρος πρέπει να γινει, δεν ειναι τπτ κ σπάνια έχεις αποβολη, νομιζω 0,5%. Απλά να πατε σε κέντρι εμπιστοσυνης ή με το γιατρο σας αν έχει τέτοια εμπειρια.

November rain, τι εννοεις περιεργες σκέψεις? Μακάβριες?

Εγω ουτε σε ψυχολογο έχω πάει, τουλάχιστον ακομη, ουτε ομοιοπαθητική εχω κάνει. Ειμαι γενικά

υπερ κ των 2, απο αυτα που εχω ακουσει.

Καλα μπορεις να μου πεις γιατι δεν σου εκαναν τοπικη;; Εσυ δεν ηθελες η δεν στο προτειναν καν; Ξερω οτι ειναι καλυτερη εξεταση απο την αποψη οτι γινεται πιο νωρις κ μπορει να γινει διακοπη εγκυμοσυνης.. Αλλα ρε κοριτσια δεν μπορω να καταλαβω ποση δυναμη πρέπει να εχεις για νακανεις διακοπη εγκυμοσυνης.. Μου φαινεται φριχτο.. Πρεπει να ειναι φοβερο να περιμενεις τα αποτελεσματα...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Margo ζητησα αλλα μου ειπαν οτι το μονο που δεν θα νιωσω απο την διαδικασια ειναι το τσιμπημα.Οσες ξερω τις εκαναν τοπικη αναισθησια κ δεν πονεσανε.

Το να περιμένεις τα αποτελεσματα...ειδικα αν ξερεις οπως εγω οτι οι πιθανοτητες ειναι 40% μονο με το μερος σου...ηταν αργο βασανιστηριο. Ευτυχως δεν μου τις αργησαν τοοοσο πολυ, κανανε 5 μερες. Ακομη θυμαμαι να μου λενε στο ακουστικο ...Περιμενε 2 υγιεστατα κοριτσάκια...τρελαθηκαμε απο χαρα!

Τελος καλα ολα καλα!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Διαφημίσεις

Να ρωτησω κ εγω μια...ασχετη?

Φοράτε σερβιετάκι τωρα στην εγκυμοσυνη? Εγω φοράω, μηπως δεν κάνει? Απλά νιωθω πιο στεγνη έτσι κ ελεγχω κ τα υγρα.

Τι κανεις BlUBLU? το σερβιετακι γενικα δεν ειναι κ οτι καλυτερο ευννοει κολπιτιδες επειδη δεν αναπνεει σωατα η περιοχη. Ο γιατροσ μου ειπε να μην χρησιμοποιω συχνα.αλλα αν εχεις πολλα υγρα τι να κανεις; Απλα μην φορας καθε μερα. Τα υγρα μπορεις να τα ελενχεις με ανοιχτοχρωμα εσωρουχα εξισου καλα. Φιλακιαααα

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Και εγώ στο 1ο μου παιδί είχα κάνει λήψη τροφοβλάστη αλλά δεν πόνεσα καθόλου.ήταν ένα τσίμπημα στην κοιλιά σαν να μου παίρνει ο γιστρός αίμα!και μετά όμως έπρεπε για μια βδομάδα να είμαι τάβλα στο κρεβάτι και μετά όλα καλά!το δύσκολο μέρος της υπόθεσης είναι η στιγμή που σου ανακοινώνουν τα αποτελέσματα και νιώθεις ότι θα σπασει η καρδιά σου από την αγωνία!:)

Γιατι εκανες τροφοβλάστη? Τελικα μονο εγω υπεφερα έτσι. Τουλαχιστον δεν τα έχασα απο τοσο πονο που τρ[αβηξα.Ξερω κ μια ακομη που ειχε παει εκει κ ειχε 1 μπεμπε στην κολια της κ αυτη τα ιδια τραβηξε!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Margo ζητησα αλλα μου ειπαν οτι το μονο που δεν θα νιωσω απο την διαδικασια ειναι το τσιμπημα.Οσες ξερω τις εκαναν τοπικη αναισθησια κ δεν πονεσανε.

Το να περιμένεις τα αποτελεσματα...ειδικα αν ξερεις οπως εγω οτι οι πιθανοτητες ειναι 40% μονο με το μερος σου...ηταν αργο βασανιστηριο. Ευτυχως δεν μου τις αργησαν τοοοσο πολυ, κανανε 5 μερες. Ακομη θυμαμαι να μου λενε στο ακουστικο ...Περιμενε 2 υγιεστατα κοριτσάκια...τρελαθηκαμε απο χαρα!

Τελος καλα ολα καλα!

Γιατι την εκανες κ ποσο ησουν τοτε; Εξαρταται απο τα αποτελεσματα τησ αυχενικησ το αν χρειαζεται να κανουμε ε; Παλι καλα που εχεις 2 υγιεστατα κοριτσακια!! Φανταζομαι η ανακουφιση θα ηταν απιστευτη! Εγω εννοειται θα απαιτησω τοπικη σιγα μην κουραστουνε να κανουν μια τσιμπια! Ελεος!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσια μου καλημερα!!!!Εκανα αποχη 2 μερες απο το ιντερνετ κ εσεις συζητησατε τοσα θεματα...Λοιπον εμεις ειμαστε διακοπουλες αισιως στην Κρητη!!!Βρηκα ιντερνετ κ σας διαβασα απο το κινητο αλλα δεν μπορουσα να σας γραψω.Γι'αυτο σημερα αποφασισα να παρω το notebook μαζι για να σας μιλησω λιγουλακι.Ειδα οτι η παρεα μας μεγαλωσε ε?Καλως ηρθατε ολες οι εγκυουλες!!!Με το καλο κ να εχετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Οσο για την τροφοβλαστη που λεγατε εγω δεν πονεσα καθολου.Μου εκαναν τοπικη αναισθησια κ ενιωσα μονο ενα τσιμπημα οπως οταν σου παιρνουν αιμα.Οντως η αναμονη για το αποτελεσμα σκοτωνει αλλα εμεις σε 1 μερα μαθαμε τα πρωτα αποτελεσματα κ ανακουφιστηκαμε γιατι οι 3 προηγουμενες ημερες ηταν πολυ αγχωτικες...(να μην τα ξαναλεω κ σας κουραζω)

Σας ειδα που συζητουσατε ηλικιες ..εμεις με τον αντρα μου εχουμε την ιδια ηλικια , ειμαστε γεννημενοι το '83 κ σε λιγες μερες εχω κ τα γενεθλιακια μου!!!Τον Φεβρουαριο που γενναω(καλως εχοντων των πραγματων) κλεινουμε 10 χρονια σχεσης...Πως περασαν ολα αυτα τα χρονια?

Dimitragiwrgos καλως ηρθες κ παλι...!Περιμενουμε νεα σου..Θα τα ξαναπουμε συντομα

Σας φιλω...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσακια πως τα πατε με την τουαλετα;; Εγω χαλια μαυρα μια στις 4 μερες. Τρωω πολυ στεγνα πραγματα(ψωμια φρυγανιες τοστ) λογω της αναγουλας που εχω ολη μερα κ αυτα χειροτερευουν τα πραγματα.. Καλα δεν μπορω να περιγραψω την κοιλια μου κ ρο ποσο πρησμενη ειμαι... Ποτε θα περασει αυτη η αναγουλα μπας κ φαω λιγο πιο σωστα;; Εχω κ συνεχεια ξυνιλες κ ρεψιματα κ βγαζω σαλια! Εχω γινει μια κινουμενη αηδια!!! Βοηθειααα!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γιατι εκανες τροφοβλάστη? Τελικα μονο εγω υπεφερα έτσι. Τουλαχιστον δεν τα έχασα απο τοσο πονο που τρ[αβηξα.Ξερω κ μια ακομη που ειχε παει εκει κ ειχε 1 μπεμπε στην κολια της κ αυτη τα ιδια τραβηξε!

Γιατί ήταν αυξημένη η αυχενική 2,8 νομίζω και πιθανότητες 1/200 για σύνδρομο down...αστα πολύ αγωνία!Ευτυχώς τώρα που έχω δίδυμα η αυχενική ήταν τέλεια κ των 2!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Γιατι την εκανες κ ποσο ησουν τοτε; Εξαρταται απο τα αποτελεσματα τησ αυχενικησ το αν χρειαζεται να κανουμε ε; Παλι καλα που εχεις 2 υγιεστατα κοριτσακια!! Φανταζομαι η ανακουφιση θα ηταν απιστευτη! Εγω εννοειται θα απαιτησω τοπικη σιγα μην κουραστουνε να κανουν μια τσιμπια! Ελεος!!!!!

Την εκανα στα 26, λογω μελαγοκυτταροιου, κατι σαν το τοξοπλάσμα αλλα το κολλας σαν τον ιο της γριππης.Πολλη αγωνια μεχρι τα αποτελεσματα. Εννοειται να απαιτησεις τοπικη. Ημουν πολυ ανιδεη, οπως κ οταν γεννησα, ζητουσα τα αυτονοητα αλλα φαινοταν σαν να μου κανανε ΄χαρη...τωρα...ξυπνησανε τα κοροιδα Αντωνάκη!!!!:cool:

8GTIp3.png

Κοριτσακια πως τα πατε με την τουαλετα;; Εγω χαλια μαυρα μια στις 4 μερες. Τρωω πολυ στεγνα πραγματα(ψωμια φρυγανιες τοστ) λογω της αναγουλας που εχω ολη μερα κ αυτα χειροτερευουν τα πραγματα.. Καλα δεν μπορω να περιγραψω την κοιλια μου κ ρο ποσο πρησμενη ειμαι... Ποτε θα περασει αυτη η αναγουλα μπας κ φαω λιγο πιο σωστα;; Εχω κ συνεχεια ξυνιλες κ ρεψιματα κ βγαζω σαλια! Εχω γινει μια κινουμενη αηδια!!! Βοηθειααα!!!

Εγω πηγαινω 1 φορα στις 2μέρες αλλα σαν κουνελακι. Μολις κλεισεις τον 3ο, ολα θα αλλαξουν δια μαγειας! Κανεις κ εμετους?Οσο για το πρηξιμο κ εγω τα ιδια χάλια ειμαι. Εχω στρουμπουλέψει κ στα μπουτάκια...χαχαχα!

8GTIp3.png

Κορίτσια μου είμαι κι εγώ εδω!!!!! Ξέκλεψα λιγο ιντερνετ απο τον πεθερο!!! Αλλα απο αυριο θα εχω στικακι ελπιζω για να μην χασω καθολου νεα σας.Σημερα εκανα το πρωτο μου μπανακι εγω και το νινι μου!!!

Καλα είδα οτι έφυγα και αρχίσατε τις κακές σκέψεις?? Όλες μας θα έχουμε τα μωρακια μας υγιεστατα απο τον χειμώνα..Αντε τωρα!!!!!!

Όσο για την ηλικία τη δικη μου είναι κλεισμενα 29, 30 πες και ο αντρας μου 40!!! Κοριτσια αν τον δειτε ομως ουτε 30 δεν φαινεται..νιανιαρο!!!! χα χα

ουφ ειναι πολυ ωραια εδω στην Αιδηψο...αλλά παθαινω στερηση χωρις ιντερνετ!!! Σας αγαπω!!!

Και σας παρακαλω μην κανετε αρνητικες σκεψεις... γιατι το συμπαν ξερετε συνωμοτεί και για πραγματα που δεν θελουμε καμια φορα,οποτε μην μελετατε τα ασχημα!!! Μονο θετικες σκεψεις!!!! Φιλια σε όλες!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κορίτσια μου είμαι κι εγώ εδω!!!!! Ξέκλεψα λιγο ιντερνετ απο τον πεθερο!!! Αλλα απο αυριο θα εχω στικακι ελπιζω για να μην χασω καθολου νεα σας.Σημερα εκανα το πρωτο μου μπανακι εγω και το νινι μου!!!

Καλα είδα οτι έφυγα και αρχίσατε τις κακές σκέψεις?? Όλες μας θα έχουμε τα μωρακια μας υγιεστατα απο τον χειμώνα..Αντε τωρα!!!!!!

Όσο για την ηλικία τη δικη μου είναι κλεισμενα 29, 30 πες και ο αντρας μου 40!!! Κοριτσια αν τον δειτε ομως ουτε 30 δεν φαινεται..νιανιαρο!!!! χα χα

ουφ ειναι πολυ ωραια εδω στην Αιδηψο...αλλά παθαινω στερηση χωρις ιντερνετ!!! Σας αγαπω!!!

Και σας παρακαλω μην κανετε αρνητικες σκεψεις... γιατι το συμπαν ξερετε συνωμοτεί και για πραγματα που δεν θελουμε καμια φορα,οποτε μην μελετατε τα ασχημα!!! Μονο θετικες σκεψεις!!!! Φιλια σε όλες!!!!!!!!!!!

Τι κανεις κουκλιτσα; Καλοπερνας ε;; Μπραβο! Κ εγω διακοπουλες ειμαι αλλα μετ εμποδιων με ολα αυτα που μου συμβαινουν!!! Δεν φταιω εγω που γκρινιαζωωωω.... Αχ ολη μερα ειμαι χαλιαααααα.... Κ πρεπει κ να παω δουλεια απο δευτερα!! Που πας βρε καραμητροοοο;;; Το μονο που θελω ειναι να περασει η ναυτια...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...