Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?χαθηκα αλλα με εναν μπεμπουλη να τρεχει με την δουλεια που σαπιζω στο γραφειο και ενα μωρακι στην κοιλια τα εχω παιξει...Αφηστε που δεν ειχα υπολογιστη για κανα 2βδομαδες ευτυχως τωρα ειμαι λιγο χαλαρη και μπηκα απο την δουλεια...χτες πηγα γιατρο κατα 90%εχω αγορακι :-)....

καλος την!!λογικο ειναι να σε τρεχει!!! να σε βαλω και στο πινακακι μας:tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?χαθηκα αλλα με εναν μπεμπουλη να τρεχει με την δουλεια που σαπιζω στο γραφειο και ενα μωρακι στην κοιλια τα εχω παιξει...Αφηστε που δεν ειχα υπολογιστη για κανα 2βδομαδες ευτυχως τωρα ειμαι λιγο χαλαρη και μπηκα απο την δουλεια...χτες πηγα γιατρο κατα 90%εχω αγορακι :-)....

γεια σου Ηλιαννα!δεν εχουμε ξαναμιλησει νομιζω..με το καλο λοιπον και το δευτερο αγορακι σας!!και κουραγιο με το τρεξιμο!!να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις.

Ναι εγώ έχω χαμηλό, τέλος της εβδομάδας μαζί με την καμπύλη ζαχάρου θα κάνω και μια γενική αίματος να δούμε που είναι. Μπα δεν νομίζω να είναι από εκεί η τάση λιποθυμίας η σημερινή, μάλλον κουρασμένη και εξαντλημένη είμαι.

πω πω την τρεμω λιγο την καμπυλη εγω.εχω ακουσει διαφορα..για πειτε εσεις οι εμπειρες την εμπειρια σας!!ειναι ζορικη;

GjJbp3.png7IWup3.png

Λεω απο τα jumbo να παρω και όλα τα ψιλοπραγματάκια όπως μπιμπερεό και ψαλιδάκια και τετοια... Εσεις τι λέτε??

Και εγω εχω παει κ εχω κοιταξει ολα αυτα τα ειδη...μπιμπερο εχει ολες τις μαρκες και ολα τα υπολοιπα που εννοουμε ψιλοπραγματακια...

Εμενα δουλευει εκει η μητερα μου κ θα κοιταξουμε να τα παρουμε σιγα-σιγα μετα τον Νοεμβρη μιας κ εχει μια καποια εκπτωση ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Ηλιάννα γειά σου και από εμένα. Με το καλό να δεχτείς το παλικαράκι σου!

Λιτσάκι δεν είναι τίποτα καλέ. Για μένα ήταν πολύ ευχάριστη κιόλας, η γλυκόζη δεν είναι τίποτα. Την πίνεις ευχάριστα, μην ακούς τι λένε. Είναι και στο άτομο βέβαια, εγώ πάντως περιμένω με ανυπομονήσία την γλυκόζη μου και δεν είμαι και ιδιαίτερα γλυκατζού!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπιμπερό το Τζάμπο έχει και επώνυμα νουκ και κίκο σφραγισμένα. Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχουν από τα φαρμακεία.

λογικα καμια!ε ρε jumbo που εχει να πεσει!ανυπομονω τοσο πολυ να γεμισει το σπιτι μου με τζιτζιλομωρουδιστικα πραματουδια!!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Μπιμπερό το Τζάμπο έχει και επώνυμα νουκ και κίκο σφραγισμένα. Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχουν από τα φαρμακεία.

Συμφωνω με την Ελευθερια .Δεν εχουν καμια διαφορα.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ηλιάννα γειά σου και από εμένα. Με το καλό να δεχτείς το παλικαράκι σου!

Λιτσάκι δεν είναι τίποτα καλέ. Για μένα ήταν πολύ ευχάριστη κιόλας, η γλυκόζη δεν είναι τίποτα. Την πίνεις ευχάριστα, μην ακούς τι λένε. Είναι και στο άτομο βέβαια, εγώ πάντως περιμένω με ανυπομονήσία την γλυκόζη μου και δεν είμαι και ιδιαίτερα γλυκατζού!

να εισαι καλα γιατι ειχα αρχισει να απελπιζομαι..εχω ακουσει εμετους,λιποθυμιες και καπου τρομαξα!μονο η ξαδερφη μου μου ειπε οτι το ευχαριστηθηκε!

GjJbp3.png7IWup3.png

Κορίτσια πήρα τηλ στην DHL την μεταφόρικη και το δέμα μου απο Ιταλία με το καροτσι και το καθισματάκι έχει φτάσει!! Γιούπι!!!! Δεν ξέρουν λέει ομως πότε θα μπορέσουν να το φέρουν οπότε μας βλέπω να πηγαίνουμε εμείς απο εκεί.. Ελπίζω να χωράει στο αμάξι...Αντε να το δω και να σας πω εντυπώσεις!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τα αβέντ τα είχα πάρει και εγώ άσχετα αν δεν τα χρησιμοποίησα. Γενικώς όμως ακούγονται ό,τι είναι πολύ καλά. Καλύτερα αν πάρετε πλαστικά να είναι και BPA free, μπορεί να είναι λίγο ακριβότερα αλλά αξίζει. Για όσες ψωνίζουν από το νετ έχει ποικιλία και καλές τιμές στο www.amazon.co.uk

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια πήρα τηλ στην DHL την μεταφόρικη και το δέμα μου απο Ιταλία με το καροτσι και το καθισματάκι έχει φτάσει!! Γιούπι!!!! Δεν ξέρουν λέει ομως πότε θα μπορέσουν να το φέρουν οπότε μας βλέπω να πηγαίνουμε εμείς απο εκεί.. Ελπίζω να χωράει στο αμάξι...Αντε να το δω και να σας πω εντυπώσεις!

τελεια!!!!!!!αντε σιγα σιγα να μαζευετε την προικα σας!!:D:D:D

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...