Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

δες εδω δωρα μου

Είστε στην 22η Εβδομάδα Κύησης

Ηλικία εμβρύου: 20 εβδομάδες

Μέγεθος εμβρύου: 24 εκατοστά

Βάρος εμβρύου: 350 γραμμάρια (μέγεθος: μεγάλης μπανάνας)

μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου!!

Σε ποιο site το βρηκες Εφη μου??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερουδια μανουλιτσες!!!!!!

πολυ χαρηκα που οσες ειδατε τα μπεμπακια σας χθες γυρισατε χαρουμενες!!

Δωριτσα,συγκεντρωσου καλε!μια χαρα ειναι η μπουμπουκα σου!τα παιδια δεν ειναι σε καλουπια!εσενα μπορει να ειναι στη διατροφη τωρα και να τα δωσει ολα για ολα τα Χριστουγεννα!:tongue::tongue::tongue:

οπως πολυ σωστα ειπε κ η Ελευθερια,δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα.σταματα να συγκρινεις και μεινε σ'αυτο που σου ειπαν,οτι το νινι σου ειναι καλα!θα σου τα πει κ ο γιατρος σου σημερα,κ ειμαι σιγουρη οτι θα ηρεμησεις!

οι υπολοιπες τι νεα;;

εγω εχω αρχισει σιγα σιγα το ξεσκαρταρισμα παντου για να κανω χωρο για τα πραματακια της μπουμπουκας!:P:p:p

καλημερααααααααααααα

λιτσακι!!καλα ειμαστε!!καλα κανεις κανε χωρο και ερχετε η μπουμπου!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γεια σου Λίτσα μου!!! Κι εγω πρέπει να ρχίσω να μαζεύω τα ρούχα του άντρα μου για να κάνουμε χωρο στην ντουλάπα στο ενα φυλλο να βαλουμε τιποτα της μικρής!

Α,δεν σας είπα,πήρα απο τα jumbo χτες για το καλό ενα φορμάκι ροζ και ένα ζευγάρι παπουτσάκια αγκαλιάς πάλι ροζ εννοείτε!! Τι γλυκούτσικα!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

καλημερααααααααααααα

λιτσακι!!καλα ειμαστε!!καλα κανεις κανε χωρο και ερχετε η μπουμπου!!!

Εφακη ωραιο το site!ενδιαφερον!καθε φορα που θα αλλαζω βδομαδα θα ριχνω μια ματια!

αχ κοριτσια εμενα ξεκινησαν οι καουρες ηδη!νωρις δεν ειναι;λετε να μου βγει μες στην τριχα τα μωρο;τουλαχιστον κανουν κ ενα καλο οι καουρες,δεν μπορω να φαω πολυ!

GjJbp3.png7IWup3.png

Εφακη ωραιο το site!ενδιαφερον!καθε φορα που θα αλλαζω βδομαδα θα ριχνω μια ματια!

αχ κοριτσια εμενα ξεκινησαν οι καουρες ηδη!νωρις δεν ειναι;λετε να μου βγει μες στην τριχα τα μωρο;τουλαχιστον κανουν κ ενα καλο οι καουρες,δεν μπορω να φαω πολυ!

Δεν παιζει ρόλο η τρίχα ρε συ!!Χαζα ειναι αυτα που λένε!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γεια σου Λίτσα μου!!! Κι εγω πρέπει να ρχίσω να μαζεύω τα ρούχα του άντρα μου για να κάνουμε χωρο στην ντουλάπα στο ενα φυλλο να βαλουμε τιποτα της μικρής!

Α,δεν σας είπα,πήρα απο τα jumbo χτες για το καλό ενα φορμάκι ροζ και ένα ζευγάρι παπουτσάκια αγκαλιάς πάλι ροζ εννοείτε!! Τι γλυκούτσικα!!!

τελεια δωρα μου αρχισετε και τα ψωνια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τελεια δωρα μου αρχισετε και τα ψωνια!!!

Λεω απο τα jumbo να παρω και όλα τα ψιλοπραγματάκια όπως μπιμπερεό και ψαλιδάκια και τετοια... Εσεις τι λέτε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

λενε αμα εχεις καουρες οτι θα κανεις παιδακι με μαλλια αλλα δεν ειναι και επιστημονικα αποδεδιγμενο!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Λεω απο τα jumbo να παρω και όλα τα ψιλοπραγματάκια όπως μπιμπερεό και ψαλιδάκια και τετοια... Εσεις τι λέτε??

μπιμπερο δεν θα παρω απο εκει προτιμο να ειναι η απο φαρμακιο η απο καταστημα με μονο παιδικα ηδη, αλλα ψαλιδακια,χτενες,θερμομετρο νερου για το μπανιο ναι!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μεγεια τα καινουργια σας!!με το καλο να τα φορεσετε!!:P:p:p

Δωρουλα το θεμα του χωρου υπαρχει κ σ'εμας και ειπα μια και ξεκινησα τη δουλεια,να ριξω μια γενικη εκκαθαριση παντου!χωρο μπορει να μην εχω,αλλα χρονο εχω απλετο να τα τακτοποιησω ολα να τα βρει καινουργια η μικρουλα!

Καλημέρα Λιτσάκι!!! Και εδώ ζέστη, απαπα βαρέθηκα πια!

ελευθερια μου πως εισαι; εσυ δεν ελεγες οτι εχεις χαμηλο αιματοκριτη,ή σε μπερδευω με αλλη κοπελα;λεω μηπως ειναι απο αυτο οι ζαλαδες..

GjJbp3.png7IWup3.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε?χαθηκα αλλα με εναν μπεμπουλη να τρεχει με την δουλεια που σαπιζω στο γραφειο και ενα μωρακι στην κοιλια τα εχω παιξει...Αφηστε που δεν ειχα υπολογιστη για κανα 2βδομαδες ευτυχως τωρα ειμαι λιγο χαλαρη και μπηκα απο την δουλεια...χτες πηγα γιατρο κατα 90%εχω αγορακι :-)....

Ναι εγώ έχω χαμηλό, τέλος της εβδομάδας μαζί με την καμπύλη ζαχάρου θα κάνω και μια γενική αίματος να δούμε που είναι. Μπα δεν νομίζω να είναι από εκεί η τάση λιποθυμίας η σημερινή, μάλλον κουρασμένη και εξαντλημένη είμαι.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μπιμπερο δεν θα παρω απο εκει προτιμο να ειναι η απο φαρμακιο η απο καταστημα με μονο παιδικα ηδη, αλλα ψαλιδακια,χτενες,θερμομετρο νερου για το μπανιο ναι!!

κ εγω μονο για μπιμπερο εχω ενδοιασμο,κατα τα αλλα θα τα ξετιναξω τα jumbo!εχει τα παντα και σε πολυ καλες τιμες!την εχω ριξει τη ματια μου κ περιμενω να ερθει ο καιρος για την εξορμηση!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...