Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποια έχει κάνει εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα ωαρια .Σε αυτη την περίπτωση κάνεις την ovitrelle? 

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σοφία μου πέρασαν και οι διάρροιες και οι εμετοί, 3 ώρες κράτησαν. Απλά σήμερα έχω τάση λιποθυμίας, και στον γιο μου είχα την αντίστοιχη εβδομάδα. Ξεκινούν τα δύσκολα σιγά σιγά!

Δώρα η κόρη σου δεν έχει τρομερή διαφορά από την δική μου, 60 γρ. δεν είναι τόσο σημαντική διαφορά μην τρελλαίνεσαι! Ό,τι και να φας ό,τι και να κάνεις το μωρό όσο είναι να πάρει θα πάρει, δεν αλλάζει κάτι αν εσύ τρως πιο πολύ ή λιγότερο!

έχει δίκαιο η ελευθερια μην αγχωνεσαι και αγχώνεις και το μωράκι σου ....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σοφία μου πέρασαν και οι διάρροιες και οι εμετοί, 3 ώρες κράτησαν. Απλά σήμερα έχω τάση λιποθυμίας, και στον γιο μου είχα την αντίστοιχη εβδομάδα. Ξεκινούν τα δύσκολα σιγά σιγά!

Δώρα η κόρη σου δεν έχει τρομερή διαφορά από την δική μου, 60 γρ. δεν είναι τόσο σημαντική διαφορά μην τρελλαίνεσαι! Ό,τι και να φας ό,τι και να κάνεις το μωρό όσο είναι να πάρει θα πάρει, δεν αλλάζει κάτι αν εσύ τρως πιο πολύ ή λιγότερο!

Ναι αλλά όλες λέτε οτι τα μωρά σας ήταν σε αυτην την εβδομάδα γυρω στα 450γρ. Η δική μας η μπουμπού μόνο 386?? Η γιατρός εκεί είπε οτι είναι απο τα μικρά μωράκια θα γεννηθεί μικρούλα!Πόσο μικρούλα δηλ ρε κορίτσια??? Καλά κι εγω γεννηθηκα 900 γρ!!!!! μόλις είχε μπει στον 7ο η μαμα μου!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Το να γεννηθεί μικρούλα δεν είναι απαραίτητα κακό, δεν θα σε δυσκολέψει στην γέννα!

Πάντως ένα μωράκι, κοριτσάκι κιόλας ήταν 520γρ. σαν τον Μάνο μου τις ίδιες μέρες στον Β' υπέρηχο και γεννήθηκε την 38η εβδομάδα 3 κιλά μόνο! Αυτά είναι προβλέψεις και κανείς δεν ξέρει πόσο θα πάρει το παίδι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ναι αλλά όλες λέτε οτι τα μωρά σας ήταν σε αυτην την εβδομάδα γυρω στα 450γρ. Η δική μας η μπουμπού μόνο 386?? Η γιατρός εκεί είπε οτι είναι απο τα μικρά μωράκια θα γεννηθεί μικρούλα!Πόσο μικρούλα δηλ ρε κορίτσια??? Καλά κι εγω γεννηθηκα 900 γρ!!!!! μόλις είχε μπει στον 7ο η μαμα μου!

Δωρα μου μπορει να γεννηθει 2200 με 2500 αυτο δεν σημαινει οτι θα εχει καποιο προβλημα!!!εδω εσυ γεννηθηκες 900γρ και εγινες μια χαρα κοπελα

μην αγχονεσε σε παρακαλω και κανεις κακο στο παιδι σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Δεν ειναι απαραιτητο οτι θα γεννησεις τοσο μικρο μωρακι..Εσυ εχεις μια καλη εγκυμοσυνη κ ειμαι σιγουρη οτι θα φτασεις κοντα στην ΠΗΤ ..Τα κοριτσακια ειναι μινιον...Θα στα πει βρε κ ο γιατρος σου..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Δωρα μου μπορει να γεννηθει 2200 με 2500 αυτο δεν σημαινει οτι θα εχει καποιο προβλημα!!!εδω εσυ γεννηθηκες 900γρ και εγινες μια χαρα κοπελα

μην αγχονεσε σε παρακαλω και κανεις κακο στο παιδι σου!!

2200 με 2500?? Λες να χρειαστει και θερμοκιτιδα με αυτα τα κιλα??? Ουφφφ...

Καλα εγω ημουν θαυμα....Αφου δεν λεγανε στους γονεις μου να σας ζησει αλλά νεοι ειστε θα κανετε αλλο!!! Κ ο γιατρος ακομα τοτε ειπε στον πατερα μου δεν θα ζησει το παιδι να μην το προσπαθησουμε... Και ο πατερας μου ελεγε καλα το παιδι μου το βλεπω ζει και μου λες να το πετάξω??? Κ οταν με ειδε μετα απο 2-3 χρονια ο γιατρός κοριτσια επαθε σοκ με το τι τσουπρα ειχα γινει!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αννα μου εισαι μεσα?εσυ ειχες γραψει ενα site που μπαινεις για την αναπτυξη του εμβρυου κ της εγκυου??Ποιο ηταν κ δεν μπορω να θυμηθω?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

2200 με 2500?? Λες να χρειαστει και θερμοκιτιδα με αυτα τα κιλα??? Ουφφφ...

Καλα εγω ημουν θαυμα....Αφου δεν λεγανε στους γονεις μου να σας ζησει αλλά νεοι ειστε θα κανετε αλλο!!! Κ ο γιατρος ακομα τοτε ειπε στον πατερα μου δεν θα ζησει το παιδι να μην το προσπαθησουμε... Και ο πατερας μου ελεγε καλα το παιδι μου το βλεπω ζει και μου λες να το πετάξω??? Κ οταν με ειδε μετα απο 2-3 χρονια ο γιατρός κοριτσια επαθε σοκ με το τι τσουπρα ειχα γινει!! χα χα

καλε σταματα με τα κιλα μια χαρα θα ειναι το παιδι τιποτα δεν θα χρειαστει!!εχει ακομα πολυ καιρο μπροστα του για να βαλει βαρος!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

καλε σταματα με τα κιλα μια χαρα θα ειναι το παιδι τιποτα δεν θα χρειαστει!!εχει ακομα πολυ καιρο μπροστα του για να βαλει βαρος!!!

Οκ εχεις δικιο,ετσι κι αλλιώς χαριτολογώντας ειπε και η γιατρός εκει οτι θα ειναι απο τα μικρά μωράκια!Δεν το ειπε για κακό!! Μικρή και χαριτωμένη λέω εγώ!! χα χα χα

Κορίτσια λεω να μαγειρέψω για πιο γρηγορα,μακαρονια με κιμα.. Ε τι να εκανα δεν ξέρω,βαριέμαι κιολας!! Και ασχετο αλλα εδω εχουμε ψιλο κρυο πάλι!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

δες εδω δωρα μου

Είστε στην 22η Εβδομάδα Κύησης

Ηλικία εμβρύου: 20 εβδομάδες

Μέγεθος εμβρύου: 24 εκατοστά

Βάρος εμβρύου: 350 γραμμάρια (μέγεθος: μεγάλης μπανάνας)

μια χαρα ειναι το κοριτσακι σου!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Οκ εχεις δικιο,ετσι κι αλλιώς χαριτολογώντας ειπε και η γιατρός εκει οτι θα ειναι απο τα μικρά μωράκια!Δεν το ειπε για κακό!! Μικρή και χαριτωμένη λέω εγώ!! χα χα χα

Κορίτσια λεω να μαγειρέψω για πιο γρηγορα,μακαρονια με κιμα.. Ε τι να εκανα δεν ξέρω,βαριέμαι κιολας!! Και ασχετο αλλα εδω εχουμε ψιλο κρυο πάλι!

και εδω ζεστη πολυ περιεργο ε:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερουδια μανουλιτσες!!!!!!

πολυ χαρηκα που οσες ειδατε τα μπεμπακια σας χθες γυρισατε χαρουμενες!!

Δωριτσα,συγκεντρωσου καλε!μια χαρα ειναι η μπουμπουκα σου!τα παιδια δεν ειναι σε καλουπια!εσενα μπορει να ειναι στη διατροφη τωρα και να τα δωσει ολα για ολα τα Χριστουγεννα!:tongue::tongue::tongue:

οπως πολυ σωστα ειπε κ η Ελευθερια,δεν ειναι και μεγαλη η διαφορα.σταματα να συγκρινεις και μεινε σ'αυτο που σου ειπαν,οτι το νινι σου ειναι καλα!θα σου τα πει κ ο γιατρος σου σημερα,κ ειμαι σιγουρη οτι θα ηρεμησεις!

οι υπολοιπες τι νεα;;

εγω εχω αρχισει σιγα σιγα το ξεσκαρταρισμα παντου για να κανω χωρο για τα πραματακια της μπουμπουκας!:P:p:p

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...