Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αννα γιατι δεν οδηγας?

Giati apo to spiti sto Argostoli einai peripou 8hlm. kai o dromos ligo epikindinos. Apo thn arhi tis egkimosinis o antras mou de me afinei giati tote , to kalokeri dld, eihe polous touristes pou den ixeran to dromo kai den prosehan kai htan epikindino.Tora pou eho fouskosei akoma hirotera kai me th zoni.Alloste de douleuo kai opou thelo me paei kai gia psonia pame mazi.Kalitera na filagome afou mporo.Oute stis alles egkumosines odigousa.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

ναι φυσικά θα μπω.... μόλις μπορέσω αυριο θα μπω.... βρε κορίτσια αυτό που λένε για τα γλυκά είναι αλήθεια; ότι κάνουν το μπεμπη να κινειται;

Nai, ta gluka genika ta kanoun kai kinountai polu.Pios xerei giati??

Ekei pou tha pao gia b'epipedou sthn Athina tha mou dosoun karamela zeledaki prin ton uperuxo.To thimame apo tis alles fores.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Nai, ta gluka genika ta kanoun kai kinountai polu.Pios xerei giati??

Ekei pou tha pao gia b'epipedou sthn Athina tha mou dosoun karamela zeledaki prin ton uperuxo.To thimame apo tis alles fores.

ε τότε αύριο το πρωι πριν πάω θα πάρω μια σοκολατίτσα η κάτι γλυκό γενικά να φάω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

ε τότε αύριο το πρωι πριν πάω θα πάρω μια σοκολατίτσα η κάτι γλυκό γενικά να φάω....

Καλημερα κοριτσια !!!

Τι ωραια νεα απο ολα τα μωρακια!!

Βουλα μου μια χαρα η μπουμπου ε?

Νικη μου και εγω λεω να παω να παρω 1-2 πραγματακια κ θα ρωτησουμε για το καροτσι που λεγαμε χθες βραδυ..Οσο για τα γλυκα ,ναι κινουνται πιο πολυ οταν εχουμε φαει γλυκο.Και εγω εφαγα ενα kinder bueno χθες πριν τον υπερηχο..

Αντωνια με την δουλεια σου ολα καλα??

Ελευθερια ολα οκ με την ιωσουλα??Δεν εχεις εμετους-διαρροιες?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Καλημέρα αγαπημένες μου!!

Σημερα ειμαι λίγο κάπως απο χτες που ρίξαμε τόσο περπάτημα... Πρεπει να συμμαζέψω το σπίτι και να μαγειρέψω και βαριέμαι... Επίσης εχω να πάω και τις εξετάσεις στον γιατρό! Ουφφ... Σιγουρα λέτε απλα να ειναι μικρο το μωρό μου και να μην εχει πρόβλημα?? Παντως σε όλα γραφει οτι είναι φυσιολογικά και στο διάγραμμα του βάρους ακόμα.. Τι να κάνω λέτε να αρχίσω να πλακώνομαι στις σοκολάτες μπας και φάει παραπάνω???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα κοριτσια !!!

Τι ωραια νεα απο ολα τα μωρακια!!

Βουλα μου μια χαρα η μπουμπου ε?

Νικη μου και εγω λεω να παω να παρω 1-2 πραγματακια κ θα ρωτησουμε για το καροτσι που λεγαμε χθες βραδυ..Οσο για τα γλυκα ,ναι κινουνται πιο πολυ οταν εχουμε φαει γλυκο.Και εγω εφαγα ενα kinder bueno χθες πριν τον υπερηχο..

Αντωνια με την δουλεια σου ολα καλα??

Ελευθερια ολα οκ με την ιωσουλα??Δεν εχεις εμετους-διαρροιες?

καλημερα σοφια!!!!

Σημερα ειμαι λίγο κάπως απο χτες που ρίξαμε τόσο περπάτημα... Πρεπει να συμμαζέψω το σπίτι και να μαγειρέψω και βαριέμαι... Επίσης εχω να πάω και τις εξετάσεις στον γιατρό! Ουφφ... Σιγουρα λέτε απλα να ειναι μικρο το μωρό μου και να μην εχει πρόβλημα?? Παντως σε όλα γραφει οτι είναι φυσιολογικά και στο διάγραμμα του βάρους ακόμα.. Τι να κάνω λέτε να αρχίσω να πλακώνομαι στις σοκολάτες μπας και φάει παραπάνω???

καλημερα δωρα μου!!μην ακουω χαζα μια χαρα ειναι η κορουλα σου αν υπηρχε κατι θα στο ελεγαν για αυτο μην αγχωνεσε!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Δεν έχω πορτοκάλια εδώ, στην δουλειά είμαι. Μια αμίτα πήρα!

Αντωνία τι έγινε με την δουλειά? Έδωσες την επιστολή?

Οχι δεν την έδωσα ακόμα. περιμένω να με φωνάξουν να δω τι έχουν να μου πουν γιατι μπορεί να προσθέσω κι άλλα μετα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημερα!!!!

όχι καλε μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Σοφία μου πέρασαν και οι διάρροιες και οι εμετοί, 3 ώρες κράτησαν. Απλά σήμερα έχω τάση λιποθυμίας, και στον γιο μου είχα την αντίστοιχη εβδομάδα. Ξεκινούν τα δύσκολα σιγά σιγά!

Δώρα η κόρη σου δεν έχει τρομερή διαφορά από την δική μου, 60 γρ. δεν είναι τόσο σημαντική διαφορά μην τρελλαίνεσαι! Ό,τι και να φας ό,τι και να κάνεις το μωρό όσο είναι να πάρει θα πάρει, δεν αλλάζει κάτι αν εσύ τρως πιο πολύ ή λιγότερο!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χαχα τι λες βρε Δώρα. Κοιτα εμένα την πρώτη φορά μου έλεγε ότι΄θα είναι ψηλό το μωρό και όντως βγήκε ψηλός.. μου έλεγε επίσης ότι θα βγεί γύρω στα 2800 άντε το πολύ 3κιλά.. τελικά έπεσε μισό κιλό έξω γιατί βγήκε 3400.. δεν είναι απόλυτα αυτά που μας λένε..ενα περίπου θα μας πουν..αλλά απο το 2800 μέχρι το 3400 είναι μεγάλη διαφορά:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημερα Δωρα μου!!Βρε δεν ειπαμε μια χαρα ειναι η μπουμπου ??Τα κοριτσια νομιζω παντα ειναι μικροτερα...Αφου θα πας κ στον γιατρο σημερα θα ησυχασεις..Τι ωρα θα πας??Κοιτα να ξεκουραστεις λιγο , σιγα-σιγα με τις δουλειες γιατι κουραστηκες κ χθες...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...