Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

οχι δεν ειναι το ατροβεν ειναι ενα αλλο ,

εγω παντα κανω διατροφη μονο ετσι χανω κιλα και δεν με νοιαζει και πολυ για τα γλυκα!!!

Kai ego eno eimai glukatzou genika, otan tha po oti tha kano diatrofi tha tin kano.An mou karfothi emena na xaso kila to bazo pisma kai tin kano th diatrofi de me niazei, oute gia gluka oute gia tipota.Meta th genna sigoura tha kano.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμεις συνηθως κάνουμε ventolin μαζί με atrovent και λίγες σταγόνες fysiomer. Επίσης μια φορα κάναμε και augmentin νομίζω λέγετε:shock::shock:

Εγω ποτε δεν έχω κάνει διατροφή... και ούτε θα τα καταφέρω ποτε μου νομίζω αν ποτε χρειαστω.. και αυτά τα επιπλέον 5 που μου είχαν μείνει την πρώτη φορά χωρίς προσπάθεια τα έχασα σε 1 χρόνο.. επειδη είμαι αδύνατη όμως δεν με πολυένοιαζαν.. και ο άντρας μου επέμενε να μην τα χάσω:D τελικά εφυγαν απο μόνα τους:tongue:

Νίκη για θύμησε μου ποτε πας εσυ για Β επιπέδου;

αύριο η ώρα 10:p:p:p:p ..... θα μας κάνει και dvd:rolleyes::rolleyes::rolleyes: !!!

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ναι επιτέλους.....

βρε κορίτσια πότε λέτε να ξεκινήσετε για ψώνια; καρότσι, κρεβατάκι, ρούχα.

Νίκη επειδή κάνουν και 1--1,5 μήνα να στα φέρουν καλύτερα να τα παραγγείλεις μόλις μπεις στον 7ο..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα. μια χαρα, μόνη στο σπίτι ..... εσυ;

Ego katevika sto Argostoli simera gia kati doulies mazi me tous antres mou, kai tora tha gurisv spiti otan sholasoun ta pedia stis 1.30.

Den odigao tora auth tin periodo kai etsi pao mono me ton antra mou opou einai.

Ουφ έχω ζάλη και τάση για λιποθυμία. Πήγα και πήρα πατατάκια μπας και είναι η πίεση...

Stipse kai kanena portokali!!

A! xehasa eisai sth doulia.Den ehei ekei fysiko himo??

Ουφ έχω ζάλη και τάση για λιποθυμία. Πήγα και πήρα πατατάκια μπας και είναι η πίεση...

πιες μια λεμονάδα ή πορτοκαλάδα.. κάνει καλο.

αύριο η ώρα 10:p:p:p:p ..... θα μας κάνει και dvd:rolleyes::rolleyes::rolleyes: !!!

Οχ τι καλά! θα μπεις να μας πεις τα νέα!!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Νίκη επειδή κάνουν και 1--1,5 μήνα να στα φέρουν καλύτερα να τα παραγγείλεις μόλις μπεις στον 7ο..

ναι γιαυτό λέω να τα πάρουμε το νοέμβρη αν είναι καλα τα οικονομικά μας ελπίζω, και για τα ρούχα λέω να ξεκινήσω από τώρα σιγά σιγά δεν θα πάρω και πολλά γιατί όλοι μου λένε ότι θα μου πάρουν από αδέρφια μεχρι ξαδέρφια και φίλους και οι γονείς μας φυσικά....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

εμεις συνηθως κάνουμε ventolin μαζί με atrovent και λίγες σταγόνες fysiomer. Επίσης μια φορα κάναμε και augmentin νομίζω λέγετε:shock::shock:

Εγω ποτε δεν έχω κάνει διατροφή... και ούτε θα τα καταφέρω ποτε μου νομίζω αν ποτε χρειαστω.. και αυτά τα επιπλέον 5 που μου είχαν μείνει την πρώτη φορά χωρίς προσπάθεια τα έχασα σε 1 χρόνο.. επειδη είμαι αδύνατη όμως δεν με πολυένοιαζαν.. και ο άντρας μου επέμενε να μην τα χάσω:D τελικά εφυγαν απο μόνα τους:tongue:

Νίκη για θύμησε μου ποτε πας εσυ για Β επιπέδου;

ουφ θα σκασω τωρα κατι αλλο ειναι κοριτσια ειναι σπρει και ειναι σε καφε χρωμα και το κανουμε πρωι βραδι δυο πατηματα την φορα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

πιες μια λεμονάδα ή πορτοκαλάδα.. κάνει καλο.

Οχ τι καλά! θα μπεις να μας πεις τα νέα!!!

ναι φυσικά θα μπω.... μόλις μπορέσω αυριο θα μπω.... βρε κορίτσια αυτό που λένε για τα γλυκά είναι αλήθεια; ότι κάνουν το μπεμπη να κινειται;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

ναι γιαυτό λέω να τα πάρουμε το νοέμβρη αν είναι καλα τα οικονομικά μας ελπίζω, και για τα ρούχα λέω να ξεκινήσω από τώρα σιγά σιγά δεν θα πάρω και πολλά γιατί όλοι μου λένε ότι θα μου πάρουν από αδέρφια μεχρι ξαδέρφια και φίλους και οι γονείς μας φυσικά....

αυτο να κανεις!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...