Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

συνολο 17 κιλα και τα εχασα ολα μεχρι να γινει το μωρο 2 μηνων!!!μακαρι να παρω και τωρα μονο τοσα!!!

Γρήγορα τα εχασες.. εγω έφυγα απο την κινικη με -11 και είχα πάνω μου ακόμα 5 κιλα.

έχανα ένα κιλό κάθε 3 μήνες:shock::shock:

Στον 1 χρόνο τα έχασα όλα +2 επιπλεον:D

Αργησα να τα χάσω αλλά ανταμείφθηκα με τα 2 επιπλέον που έχασα:D:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Γρήγορα τα εχασες.. εγω έφυγα απο την κινικη με -11 και είχα πάνω μου ακόμα 5 κιλα.

έχανα ένα κιλό κάθε 3 μήνες:shock::shock:

Στον 1 χρόνο τα έχασα όλα +2 επιπλεον:D

Αργησα να τα χάσω αλλά ανταμείφθηκα με τα 2 επιπλέον που έχασα:D:D

τα εχασα νωρις επειδη εκανα διατροφη!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δωράκι η μπουμπού σου βγαίνει πιο ελαφριά γιατί έγινε καθυστερημένη σύλληψη, οπότε μια χαρά νορμάλ είναι.

Σοφάκι μια χαρά ο μπέμπης. Και εμένα η μπουμπού 21+3 μέρες ήταν 450 γρ. ο γιος μου ήταν 520γρ τις ίδιες μέρες. Από ύψος δεν είπε κάτι, δεν είδα και κάτι στον υπέρηχο. Ούτε στον γιο μου θυμάμαι, πάντως γεννήθηκε 38η εβδομάδα 56 πόντους και 3600γρ.

Έφη θα αναρρώσει ο γιος σου, μασκάκι αερολίν κάνει ή κάτι άλλο? Περαστικά του και σύντομα!

Βούλα μια χαρά η μπουμπού!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

Δωράκι η μπουμπού σου βγαίνει πιο ελαφριά γιατί έγινε καθυστερημένη σύλληψη, οπότε μια χαρά νορμάλ είναι.

Σοφάκι μια χαρά ο μπέμπης. Και εμένα η μπουμπού 21+3 μέρες ήταν 450 γρ. ο γιος μου ήταν 520γρ τις ίδιες μέρες. Από ύψος δεν είπε κάτι, δεν είδα και κάτι στον υπέρηχο. Ούτε στον γιο μου θυμάμαι, πάντως γεννήθηκε 38η εβδομάδα 56 πόντους και 3600γρ.

Έφη θα αναρρώσει ο γιος σου, μασκάκι αερολίν κάνει ή κάτι άλλο? Περαστικά του και σύντομα!

Βούλα μια χαρά η μπουμπού!

καλημερα ελευθερια !!!

μασκακι βεντολιν και μια αλλη που δεν την θυμαμαι πως την λενε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα ελευθερια !!!

μασκακι βεντολιν και μια αλλη που δεν την θυμαμαι πως την λενε!!!

ventolin και atrovent πρέπει να είναι...

Εφη εγω νομίζω ότι δεν θα καταφερνα ποτε μου να κάνω διατροφή... δεν μπορώ να μην φάω λιχουδιές:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ventolin και atrovent πρέπει να είναι...

Εφη εγω νομίζω ότι δεν θα καταφερνα ποτε μου να κάνω διατροφή... δεν μπορώ να μην φάω λιχουδιές:D

οχι δεν ειναι το ατροβεν ειναι ενα αλλο ,

εγω παντα κανω διατροφη μονο ετσι χανω κιλα και δεν με νοιαζει και πολυ για τα γλυκα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημέρα χαζομάνες:P:p:p:p!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε;

βλέπω όλες καλα από το γιατρό μπράβο αυτά να ακούμε να χαιρόμαστε:tongue::tongue::tongue:...

άντε να παίρνω σειρά εγώ για β επιπέδου αυριο!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Αχ Nia μου σε νοιώθω ούτε εγώ μπορώ να μη μασουλήσω και συνήθως αρμυρά γλυκά μόνο στην εγκυμοσύνη πού και πού αλλά ευτυχώς κι εγω 14 πήρα στο γιό μου και τα έχασα +2 επιπλέον μόλις σαράντισα.Δε ξέρω πως λίγο ο θηλασμός πολύ η κούραση κι εκείνο το διάστημα δεν ήθελα να τρώω να ΚΟΙΜΑΜΑΙ ήθελα!!!

zxG9p3.png

owokp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα χαζομάνες:P:p:p:p!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κάνετε;

βλέπω όλες καλα από το γιατρό μπράβο αυτά να ακούμε να χαιρόμαστε:tongue::tongue::tongue:...

άντε να παίρνω σειρά εγώ για β επιπέδου αυριο!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλημερα νικη μου!!αντε κοντεψες και εσυ!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Kalimera, ti kanete?

Eimai sto grafeio tou antra mou kai auto to pi-si de mou grafei ellhnika.

Bravo koritsia, ola kala me ta morakia sas.

Dora afou mallon eixes sylipsi arga mesa ston kuklo min anisixeis ola kala tha einai!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Kalimera, ti kanete?

Eimai sto grafeio tou antra mou kai auto to pi-si de mou grafei ellhnika.

Bravo koritsia, ola kala me ta morakia sas.

Dora afou mallon eixes sylipsi arga mesa ston kuklo min anisixeis ola kala tha einai!!

καλημερα. μια χαρα, μόνη στο σπίτι ..... εσυ;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

οχι δεν ειναι το ατροβεν ειναι ενα αλλο ,

εγω παντα κανω διατροφη μονο ετσι χανω κιλα και δεν με νοιαζει και πολυ για τα γλυκα!!!

εμεις συνηθως κάνουμε ventolin μαζί με atrovent και λίγες σταγόνες fysiomer. Επίσης μια φορα κάναμε και augmentin νομίζω λέγετε:shock::shock:

Εγω ποτε δεν έχω κάνει διατροφή... και ούτε θα τα καταφέρω ποτε μου νομίζω αν ποτε χρειαστω.. και αυτά τα επιπλέον 5 που μου είχαν μείνει την πρώτη φορά χωρίς προσπάθεια τα έχασα σε 1 χρόνο.. επειδη είμαι αδύνατη όμως δεν με πολυένοιαζαν.. και ο άντρας μου επέμενε να μην τα χάσω:D τελικά εφυγαν απο μόνα τους:tongue:

Νίκη για θύμησε μου ποτε πας εσυ για Β επιπέδου;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...