Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα σας!!

Κορίτσια είδατε; όλα μια χαρα με την Β' επιπέδου..μπραβο όλα καλα!!

Δωράκι μην αγχώνεσε καλέ..αν υπήρχε οποιοδήποτε πρόβλημα θα σου το έλεγε. όλα καλά είναι! συνηθως μετράνε μέχρι τον ποπο αφου τα πόδια είναι διπλωμένα..:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!!!μπραβο κοπελιες τελεια τα νεα σας!!μεγαλωνουν τα παιδακια :tongue::tongue::tongue:

Καλημέρα Έφη μου τι κάνεις; περιμένουμε εμείς την σειρά μας τώρα.. πότε έχεις εσυ;; νομιζω αργεις λίγο ετσι;

πως τα πήγε καιρός σας εχτες;; εμας τα ίδια!!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Έφη μου τι κάνεις; περιμένουμε εμείς την σειρά μας τώρα.. πότε έχεις εσυ;; νομιζω αργεις λίγο ετσι;

πως τα πήγε καιρός σας εχτες;; εμας τα ίδια!!

καλημερα αντωνια μου!!ναι θα παρουμε και εμεις σειρα αν και εγω νομιζω τελευταια θα παω 25/10!ο καιρος ηλιολουστος σημερα δεν μας εβρεξε εχτες!!πηρα και το μικρο στο γιατρο και ξεκινησαμε τα σπρευ,ελπιζω να τον προπλαβω και να μην μου κανει δυσπνιες.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα κορίτσια!Πολύ χάρηκα με τις απαντήσεις σας όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι γερά και καλότυχα.Άντε Nia μου πλησιάζει ο καιρός μας!Εγώ έχω να το δω και από πρώτη Σεπτεμβρίου στον τελευταίο υπέρηχο και μου λείπει ευτυχώς που γυρνάει όοολη μέρα και επικοινωνούμε.

zxG9p3.png

owokp3.png

Καλημερα!Καλα ειστε?

Ειδα και εγω χθες την μπουμπουκα(100% πλεον) και ειναι μια χαρα!Καλοπερναει η σκατου..

Ολα λειτουργουν τελεια..τρεφεται σωστα και ειναι 262 γρ!!Ουαου ε???

Δυστυχως εμενα δεν μου μετρησε υψος!Μου ειπε οτι τωρα πλεον στο τελος θα δουμε ποσο ειναι γτ μεγαλωσε και δεν μπορουμε να μετρησουμε..:(

Προσπαθησαμε να δουμε και προσωπακι αλλα κοιτουσε προς τα κατω και ισα ισα ειδαμε προφιλ!Ειναι πολυ ζουζουνιστικη!!

Τωρα περιμενω στις 19/10 την β' επιπεδου και στις 24 εχω παλι ραντεβου με τον γιατρο..Κανε να περασουν γρηγορα οι μερες...:-)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πολύ χάρηκα με τις απαντήσεις σας όλα τα παιδάκια του κόσμου να είναι γερά και καλότυχα.Άντε Nia μου πλησιάζει ο καιρός μας!Εγώ έχω να το δω και από πρώτη Σεπτεμβρίου στον τελευταίο υπέρηχο και μου λείπει ευτυχώς που γυρνάει όοολη μέρα και επικοινωνούμε.

καλημερα!!!

Καλημερα!Καλα ειστε?

Ειδα και εγω χθες την μπουμπουκα(100% πλεον) και ειναι μια χαρα!Καλοπερναει η σκατου..

Δυστυχως εμενα δεν μου μετρησε υψος!Μου ειπε οτι τωρα πλεον στο τελος θα δουμε ποσο ειναι γτ μεγαλωσε και δεν μπορουμε να μετρησουμε..:(

Προσπαθησαμε να δουμε και προσωπακι αλλα κοιτουσε προς τα κατω και ισα ισα ειδαμε προφιλ!Ειναι πολυ ζουζουνιστικη!!

Τωρα περιμενω στις 19/10 την β' επιπεδου και στις 24 εχω παλι ραντεβου με τον γιατρο..Κανε να περασουν γρηγορα οι μερες...:-)

καλημερα τασπα μου!!τελεια τα νεα σου μεγαλωνει η μπουμπου σου!!μπραβο!!αρχισες να την νοιωθεις??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα!Καλα ειστε?

Όλα καλα είναι! θα μετρηθητ στο Β επιπέδου λογικά.. το προσωπάκι ισως σας το φυλάει για έκπληξη, γιαυτό δεν σας το δίχνει χεχεχε!!

Και εγώ από 5/9 εχω να τον δώ..3/10 εγω και 4/10 εσυ ετσι;;

εχτες τον ένιωσα για τα καλά. έβαλα τον μεγάλο μου στο κρεβάτι του και ξάπλωσα μαζί του να διαβάσουμε παραμυθάκι και όπως ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα νιώθω κάτι να τουμπώνει..γυρνάω και βλέπω την μια μερια της κοιλιας μου τελειως εξωγκομένη....μετά το ένιωθα συνεχεια για κανένα 10λεπτο... μετά κοιμήθηκε φένετε...ήθελα ξανα αλλα δεν μου έκανε το χατίρι το σκατουλι χιχιχι

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Όλα καλα είναι! θα μετρηθητ στο Β επιπέδου λογικά.. το προσωπάκι ισως σας το φυλάει για έκπληξη, γιαυτό δεν σας το δίχνει χεχεχε!!

εχτες τον ένιωσα για τα καλά. έβαλα τον μεγάλο μου στο κρεβάτι του και ξάπλωσα μαζί του να διαβάσουμε παραμυθάκι και όπως ήμουν ξαπλωμένη ανάσκελα νιώθω κάτι να τουμπώνει..γυρνάω και βλέπω την μια μερια της κοιλιας μου τελειως εξωγκομένη....μετά το ένιωθα συνεχεια για κανένα 10λεπτο... μετά κοιμήθηκε φένετε...ήθελα ξανα αλλα δεν μου έκανε το χατίρι το σκατουλι χιχιχι

αχ αντωνια μου τελειο αυτο το συναισθημα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αυτο ειπα και εγω!!Μην μας τα δειξει ολα απο τωρα η λεϊδη!!

Εγω αμα σου πω οτι αυτο το νιωθω απο την 15η εβδ?Σαν να γινεται μια μπαλα το μωρο, σαν να μαζευεται και εκεινη την ωρα κανει και το εξογκωμα!Αλλα με πεισαν οτι ειναι το εντερο!

Εφακη, περα απο εκεινη τη μερα που ενιωσα ενα χτυπημα στο αφαλο..τπτ!Ειμαι σε αναμονη!!:-(

Αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα μου και εμενα..εχω ταραξει και τις σοκολατες!Αν δεν χτυπησει συντομα θα γινω χονδρελο!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Εγω αμα σου πω οτι αυτο το νιωθω απο την 15η εβδ?Σαν να γινεται μια μπαλα το μωρο, σαν να μαζευεται και εκεινη την ωρα κανει και το εξογκωμα!Αλλα με πεισαν οτι ειναι το εντερο!

Εφακη, περα απο εκεινη τη μερα που ενιωσα ενα χτυπημα στο αφαλο..τπτ!Ειμαι σε αναμονη!!:-(

Αλλα νομιζω οτι ηρθε η ωρα μου και εμενα..εχω ταραξει και τις σοκολατες!Αν δεν χτυπησει συντομα θα γινω χονδρελο!

θα το νοιωσεις μερες του ειναι:tongue::tongue::tongue:

ασε μην λες για κιλα εχω παρει ηδη 6:shock::shock::shock:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Δεν είναι το έντερο το μωρό είναι...τουλάχιστον για μένα είμαι σίγουρη.. το νιώθω καθαρά οτι ειναι αυτό. αφού το ένιωσε και ο άντρας μου!

Οσο για τις σοκολάτες...αμαν....δεν αφήνω ούτε για δείγμα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δεν είναι το έντερο το μωρό είναι...τουλάχιστον για μένα είμαι σίγουρη.. το νιώθω καθαρά οτι ειναι αυτό. αφού το ένιωσε και ο άντρας μου!

Οσο για τις σοκολάτες...αμαν....δεν αφήνω ούτε για δείγμα...

εγω που δεν τρωω γλυκα πως γινετε να πηρα τοσα κιλα???

αμα αρχισω να τρωω ποση θα γινω???

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Έφη ξέρεις τι; συνηδειτοποίησα ότι τελικα δεν πέζει όλο τον ρόλο το φαι στα κιλά που βάζουμε.. όπως ξαναείπα τηνπρωτη φορα δεν έτρωγ τιποτε..τιποτε όμως.. γλυκα δεν ήθελα να δω..φαγητό ελάχιστο..και.....στον τέταρτο έβαλα 4 κιλα στον έβδομο 3 και τους υπόλοιπους μηνες 2-2 τα έβαζα. σύνολο 16 κιλα....

Τώρα που τρώω τα πάντα και συνέχεια πινάω. τρώω συνεχώς γλυκίσματα και σοκολάτες φαγητο διπλάσιο απο πριν και μόνο 2 κιλά έβαλα..άντε 3 γιατι έχει και 1 μηνα σχεδον να ζυγιστώ αλλά δεν βλ΄πω ΄καμία διαφορά πάνω μου.. αφού τα ρούχα που φορούσα πριν μου μπένουν άνετα μόνο που δεν κουμπωνουν... πολλή ρόλο πρέπει να πέζει η κατακράτηση υγρών...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Και εγω εχει καμια εβδομαδα που ξεκινησα σοκολατες!Πιο πριν μονο αλμυρα και τετοια!Πως γινεται και εγω να εβαλα 5 κιλα??Ευτυχως δεν φαινονται μωρε!Και ενταξει..Δεν ειναι και τραγικα..εχουμε ακομα 10!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Έφη ξέρεις τι; συνηδειτοποίησα ότι τελικα δεν πέζει όλο τον ρόλο το φαι στα κιλά που βάζουμε.. όπως ξαναείπα τηνπρωτη φορα δεν έτρωγ τιποτε..τιποτε όμως.. γλυκα δεν ήθελα να δω..φαγητό ελάχιστο..και.....στον τέταρτο έβαλα 4 κιλα στον έβδομο 3 και τους υπόλοιπους μηνες 2-2 τα έβαζα. σύνολο 16 κιλα....

Τώρα που τρώω τα πάντα και συνέχεια πινάω. τρώω συνεχώς γλυκίσματα και σοκολάτες φαγητο διπλάσιο απο πριν και μόνο 2 κιλά έβαλα..άντε 3 γιατι έχει και 1 μηνα σχεδον να ζυγιστώ αλλά δεν βλ΄πω ΄καμία διαφορά πάνω μου.. αφού τα ρούχα που φορούσα πριν μου μπένουν άνετα μόνο που δεν κουμπωνουν... πολλή ρόλο πρέπει να πέζει η κατακράτηση υγρών...

μαλλον αυτο θα ειναι γιατι δεν μπορω να πω οτι τρωω και πολλα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...