Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

προτιμήσαμε αυτή γιατι είναι πιο ελαφρια, και επειδη δεν μου αρεσε που βγαίνει το κάθισμα του καροτσιού για να μπει το καθισμα του αυτοκηνιτου, ενω αυτη που είπαμε να πιάσουμε χορίσ να βγει κάθεται πανω του . ..

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οχι δεν νομιζω οτι ειναι αυτο.Κοιτα ειναι αυτο:

Trio%20pliko%20swith%20on%20track%20LONDON.jpg

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Εμεις λεμε να παρουμε το peg perego on track switch σε τριο .Εχει πορτ-μπεμπε, καθισμα αυτοκινητου , καροτσι κ τσαντα .Γυριζει κ το καθισμα προς τις 2 μεριες..Το ειχα βαλει φωτο πριν 2-3 μερες

δες εδώ

αλλά και οι 2 καλες είναι....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

απλά εμείς θα πάρουμε τη δεξιά

Ποια δεξια εννοεις??Εγω λεω οτι θα παρουμε ολο αυτο το σετ.

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Tωρα συνεννοηθηκαμε...Βρηκα κ αυτο το βιντεακι

.

Ειναι για το σετ που σου ειπα.

Αρα αν καταλαβα καλα θα παρετε κ εσεις το peg perego on track switch ε?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Tωρα συνεννοηθηκαμε...Βρηκα κ αυτο το βιντεακι

.

Ειναι για το σετ που σου ειπα.

Αρα αν καταλαβα καλα θα παρετε κ εσεις το peg perego on track switch ε?

:D:D:D.... ναι!!!

πως και θα πάρετε όλο το σετ ομως;

το είδα το βιντεάκι τέλειο σοβαρά, ενθουσιατηκα πολύ, αχ να πάμε να τα πάρουμε να τελειωνουμε. εμεις λέμε κατα το νοεμβρη.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Διαφημίσεις

:D:D:D.... ναι!!!

πως και θα πάρετε όλο το σετ ομως;

Το πορτ-μπεμπε θα το χρησιμοποιησω για να κοιμαται διπλα μας τις πρωτες μερες...και για να βγει απο το μαιευτηριο.Επισης αν τα παρεις ολα μαζι παιρνεις κ την ασορτι τσαντα.Η τιμη ειναι αρκετα καλη αν σκεφτεις οτι μεμονωμενα κανουν παραπανω ...Τα εχω βρει στο λητω 570 ευρω ολα.Γιατι να παιρνω ασχετα κομματια μεταξυ τους?

Η αδελφη μου εχει την βαση για το πορτ-μπεμπε κ την βαση για το αυτοκινητο κ θα μας τα δωσει.Αρα ειμαστε κομπλε!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Το πορτ-μπεμπε θα το χρησιμοποιησω για να κοιμαται διπλα μας τις πρωτες μερες...και για να βγει απο το μαιευτηριο.Επισης αν τα παρεις ολα μαζι παιρνεις κ την ασορτι τσαντα.Η τιμη ειναι αρκετα καλη αν σκεφτεις οτι μεμονωμενα κανουν παραπανω ...Τα εχω βρει στο λητω 570 ευρω ολα.Γιατι να παιρνω ασχετα κομματια μεταξυ τους?

Η αδελφη μου εχει την βαση για το πορτ-μπεμπε κ την βαση για το αυτοκινητο κ θα μας τα δωσει.Αρα ειμαστε κομπλε!!

ε τότε καλα κάνετε.... πότε λέτε να ξεκινάτε για τα ψώνια για το μπέμπη;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!

Νικη εισαι μεσα??Τι κανεις??

Μολις γυρισα απο τον γιατρο και η μπεμπα ειναι μια χαρα. Ειναι 21 ποντους και ζυγιζει 275γρ. Το αμνιακο μια χαρα, μου εφυγε ενα βαρος!Τωρα στις 17-10 β' επιπεδου.

ΔΩΡΑ, πολυ χαρηκα με τα νεα σου!! Ψωνισες εγκυμοσυνης, βρηκες τιποτα??

Γεωργια, καλως ηρθες στην παρεα μας! Με το καλο το μωρακι!

Γεια σας κοριτσια!!Λοιπον γυρισαμε απο τον γιατρο , ολα καλα με την β' επιπεδου.Ο μπεμπης μας ειναι 450 γραμμαρια κ 25 εκατοστα .Η αναπτυξη του ειναι καλη κ ολα του τα οργανα τελεια..Ειδαμε χερακια, δακτυλακια, ποδαρακια, εγκεφαλο, καρδια, στομαχι,διαφραγμα, πνευμονες, ουροδοχο κυστη, συκωτι, πνευμονες , νεφρα . σπονδυλικη στηλη...ολα καλα.Και ειπε οτι μαλλον θα ξεπερασει τα 3 κιλα κ 52 ποντους..(προγνωστικα δεν ξερω πως) .Βεβαια μου φανηκε οτι κατι λειπει ..κοιτανε κατι αλλο ή ειναι αυτα??

Οποια εκανε την β' επιπεδου ας κοιταξει λιγο να μου πει τι αλλο σας γραφει το χαρτι που πηρατε...

καλημερα!!!μπραβο κοπελιες τελεια τα νεα σας!!μεγαλωνουν τα παιδακια :tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...