Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

αντωνια μου πως ειναι ο καιρος σας??εμας συννεφιασε πολυ!

Και εμάς συνέφιασε Εφη μου αλλά απο βροχή ακομα τίποτε..

Ελευθερία μου με λένε Γεωργία,στο δεύτερο απλά ξέρεις το τι μπορεί να συμβεί εγώ στο πρώτο ήμουν στον κόσμο μου ή καλύτερα στο συννεφάκι μου αλλα τώρα πιό ψιλιασμένη πιό διαβασμένη τα φοβάμαι όλα μέχρι να γεννηθεί και να το δώ.Άντε ελπίζω μετά από ένα καλό υπέρηχο να έχω και καλό μαντάτο κοριτσάκι θέλω:)!!Nia μου εγώ 4/10 θα περιμένω νέα σου να σου πάνε όλα καλά σου εύχομαι που θα τον κάνεις? εγώ στο medimall.

Γεωργία μου είμαι απο Κύπρο εγω οπότε....:D Καλη επιτυχία και σε σ' ένα!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και εμάς συνέφιασε Εφη μου αλλά απο βροχή ακομα τίποτε..

Γεωργία μου είμαι απο Κύπρο εγω οπότε....:D Καλη επιτυχία και σε σ' ένα!

και εμας το ιδιο ,ελπιζω να προλαβω να σχολασω και μετα εχω να παρω και τον μικρο στο γιατρο!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια!!και σε σας τα καλυτερα!Να σας ρωτησω κατι ??Σημερα ολη μερα ο μπεμπης κανει παρτυ μεσα στην κοιλια , λετε το βραδυ που θα παμε για την εξεταση να κοιμαται κ να μην μπορουμε να δουμε οσα πρεπει???Η μηπως λεω βλακειες??

Νικη για το δωματιο ωραιο ειναι το λαχανι-κιτρινο...

να φας σοκολατα πριν πας! εμενα στην αυχενικη κοιμοταν κ μαλιστα σε κατακορυφο ! μου εδωσε ο γιατρος ενα κομματι σοκολατα κ μετα απο μιση ωρα εκανε σβουρες! καταλαβαινεις τι τραβαει το δικο μου με τοση σοκολατα που τρωω ολη μερα κ πινω κ εσπρεσο το πρωι!:shock:

BJVqp3.png

να φας σοκολατα πριν πας! εμενα στην αυχενικη κοιμοταν κ μαλιστα σε κατακορυφο ! μου εδωσε ο γιατρος ενα κομματι σοκολατα κ μετα απο μιση ωρα εκανε σβουρες! καταλαβαινεις τι τραβαει το δικο μου με τοση σοκολατα που τρωω ολη μερα κ πινω κ εσπρεσο το πρωι!:shock:

γραψε λαθος μπερδεψα τες γεωργιες!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ναι καλε θα φαω σιγουρα...τρελαινομαι για σοκολατα!!!Το ξερω το κολπο απο την προηγουμενη φορα.Ειχα φαει σοκολατα, ειχα περπατησει , ειχα παει τουαλετα ..ολα τα ειχα κανει για να αλλαξει θεση..!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

να σε ρωτησω κατι!!για καισαρικη θα πας??γιατι απο οτι ειδα 18 εβδομαδων εισαι πως γινετε να εχεις πητ 2/2?

οχι καλε ,24/2 εως 27/2 εχω πητ! το πρωτο μου ειναι οποτε δεν ξερω πως θα γεννησω!:D

BJVqp3.png

αντωνια μου πως ειναι ο καιρος σας??εμας συννεφιασε πολυ!

Εμας παντως εδω εχει ηλιο αλλα και λιγη δροσουλα...ευτυχως!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

χιχιχι! και εγώ μπερδεύτηκα προστιγμής!

καλε εγω εδω λεω να τα καταφερω να γεννησω 29/2 !τελεια δεν θα ειναι?? θα σπασω κ τα νευρα της μανας μου που τη θεωρει γρουσουζικη μερα!!!

BJVqp3.png

καλε εγω εδω λεω να τα καταφερω να γεννησω 29/2 !τελεια δεν θα ειναι?? θα σπασω κ τα νευρα της μανας μου που τη θεωρει γρουσουζικη μερα!!!

ελα καλε κριμα ειναι το παιδι να κανει γενεθλια καθε 4 χρονια!!!!:tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αμαν! και ο πατέρας μου μέχρι που προλαβε.. 28/2 γεννηθηκε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εγω να πω την αληθεια δεν το ειχα σκεφτει μεχρι που με παιρνει η μανα μου μια μερα εντρομη κ μου λεει κοιτα μη γεννησεις 29/2 ειναι γρουσουζια! ε απο εκεινη τη μερα μου κολλησε!!:D

BJVqp3.png

Κορίτσια όσες έχετε πρόβλημα με την δυσκοιλιότητα πως την αντιμετωπίζετε; (εκτός απο το dufalac) Έφη είχες πει για μια διαλυόμενη σκόνη...

Υποφέρω... νιώθω απίστευτη δισφορία..δεν περιγράφετε... heeeelpppp.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...