Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

geomi καλωσηρθες!!!Σε ποια εβδομαδα εισαι ?Ειναι το πρωτο σου παιδακι? Βαλε και τικερακι να ξερουμε που βρισκομαστε ...Πες μας λιγα λογακια για εσενα..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι καινούρια και ανήκω στο group σας εχω ΠΗΤ 5/2 στο Μητέρα το δεύτερό μου ζουζουνάκι.Φύλλο δεν έχουμε μάθει ακόμα περιμένουμε 4/10 που έχουμε Β' Επιπέδου αν και το φύλλο είναι το τελευταίο που με νοιάζει.Προς το παρόν περιμένω να περάσει ο καιρός.Αν και δεύτερο η αγωνία δε σταματάει ποτέ τελικά.

Καλησπέρα και καλωσορισες στην παρέα μας!! Σε ποια εβδομάδα είσαι; Το πρώτο σου παιδάκι πόσο είναι;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Design-30-ProductMain.jpg

Eχουμε δει και αυτο...η ιδια φιγουρα μπαινει κ στην κουνια...Και νομιζω συνδυαζεται με δωματιο λαχανι-μπεζ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

Geomi καλώς όρισες στην παρέα μας, με το καλό να υποδεχτείς το παιδάκι σου.

Σας έβαλα μερικές φώτο από το δικό μας δωμάτιο. Δεν φαίνεται και καλά, εστιάζαμε στον μπόμπιρα:) Οι φώτο είναι παλιές, περυσινές και βάλε! Τους χρωματισμούς ήθελα να δείτε.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εφάκη πως βάζουμε εικόνα ;;; θέλω να βάλω ενα δωματιο που είδα

εχει ενα εικονιδιο που λεει εισαγετε εικονα το πατας και κανεις cope paste το link της φωτογραφιας.

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια είμαι στην 22η εβδομάδα και είναι το δεύτερό μου παιδάκι το πρώτο είναι αγοράκι 15 μηνών και μας έχει τρελάνει ευτυχώς είναι καλόβολο παιδάκι και έτσι δεν έχω ξεπατωθεί ακόμα γιατι δουλειά,δουλειές σπιτιού,φροντίδα του Γιώργου μου και φροντίδα άντρα μου έπεσαν πολλά.Απλά αγχώνομαι τόσο πολύ με τη Β επιπέδου που δεν το περίμενα για δεύτερη φορά.Εσείς οι δευτερομανούλες τα περάσατε?

zxG9p3.png

owokp3.png

Δεν θέλετε μάστορα οπωσδήποτε. Εμείς μόνοι μας κάναμε τα κύματα και δεν είναι και ό,τι ευκολότερο. Ο Γουίνι όμορφος αλλά πολυφορεμένος. Τελικά δεν άντεξα, πήρα και εγώ χαλί Γουίνι αλλά σαν βασικό θέμα δεν τον ήθελα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ Geomi πώς με νιώθεις! Και εγώ δευτερομανούλα και πολύ αγχώνομαι βρε παιδάκι μου. Στο πρώτο δεν είχα τόσο άγχος. Εμένα ο γιος μου είναι 25 μηνών και τώρα περιμένουμε κοριτσάκι, επιβεβαιώθηκε στην Β' επιπέδου. Με λένε Ελευθερία, εσένα?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...