Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγώ πάντως αν και ζορίστηκα ταμάλα έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Μπροστά στην μαγεία της στιγμής και στο θαύμα που κρατάς στην αγκαλιά σου ο πόνος φαίνεται μινιατούρα! Θα το περνούσα και άλλη μια και 2 και χίλιες φορές αν χρειαζόταν για να κρατούσα ένα αγγελούδι αγκαλιά.

Τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω και εγώ αν και εγώ ζορίστηκα αρκετά....και μπορώ να πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα στην όλη διαδικασία του τοκετού (λόγω επισκληριδιου).. Εναν φόβο όμως τον έχεις και αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι το χέρι που σου βάζει ο γιατρός και που σου σπάει τα νερά αν δεν σπάσουν μόνα τους....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγώ λέω να το κάνω το λαχανί όπως είναι το κανονικό ... κι το κίτρινο ουτε το έντονο αλλά ούτε και το απαλό..... και σκέφτικα να βάλω σχέδια στους τοίχους του winnie ..... τι λέτε;;;

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

όλα που λέτε είναι ωραία, μου άρεσε όμως πού το κιτρινο με το λαχανί,,, απαλό κίτρινο ή έντονο;;

Το δωμάτιο του γιού μου είναι λαχανι απαλό (αθασί μπορείς να το πεις)

Το άλλο δωμάτιο είναι κίτρινο απαλό.

Γνώμη μου είναι ότι και να κάνεις κάνε το σε απαλό για να μην κουράζει την όραση..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τις καλύτερες αναμνήσεις τις έχω και εγώ αν και εγώ ζορίστηκα αρκετά....και μπορώ να πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα στην όλη διαδικασία του τοκετού (λόγω επισκληριδιου).. Εναν φόβο όμως τον έχεις και αυτό που με φοβίζει περισσότερο είναι το χέρι που σου βάζει ο γιατρός και που σου σπάει τα νερά αν δεν σπάσουν μόνα τους....

εγω δεν ξανα λεω τιποτα αλλο για το τοκετο νοιωθω οτι φοβησουμε τες κοπελες που θα γεννησουν για πρωτη φορα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

εγώ λέω να το κάνω το λαχανί όπως είναι το κανονικό ... κι το κίτρινο ουτε το έντονο αλλά ούτε και το απαλό..... και σκέφτικα να βάλω σχέδια στους τοίχους του winnie ..... τι λέτε;;;

Αχ τελεια είναι! μ'αρέσει:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

δες αυτο

%CE%92%CF%81%CE%B5%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%94%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF-Winnie-InnerCategory.jpg

QNUSp3.png

4UmYp3.png

τέλειο τέλειο:):):):):)

όντως τέλειο..θα χρειαστεις κάποιον ειδικό όμως να στο κάνει ή μπορεις και μόνος σου;; αυτοκόλλητα ειναι αυτά έτσι; δεν είναι σχεδιασμένα στο χέρι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι καινούρια και ανήκω στο group σας εχω ΠΗΤ 5/2 στο Μητέρα το δεύτερό μου ζουζουνάκι.Φύλλο δεν έχουμε μάθει ακόμα περιμένουμε 4/10 που έχουμε Β' Επιπέδου αν και το φύλλο είναι το τελευταίο που με νοιάζει.Προς το παρόν περιμένω να περάσει ο καιρός.Αν και δεύτερο η αγωνία δε σταματάει ποτέ τελικά.

zxG9p3.png

owokp3.png

όντως τέλειο..θα χρειαστεις κάποιον ειδικό όμως να στο κάνει ή μπορεις και μόνος σου;; αυτοκόλλητα ειναι αυτά έτσι; δεν είναι σχεδιασμένα στο χέρι...

δεν ξερω:confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλα αυτο με τον winnie ειναι τελειο!!Αυτο εχουμε δει και λεμε να βαλουμε τις φιγουρες αυτες πανω στην κουνια κ να αγορασουμε κ το σετ προικας...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κορίτσια καλησπέρα, είμαι καινούρια και ανήκω στο group σας εχω ΠΗΤ 5/2 στο Μητέρα το δεύτερό μου ζουζουνάκι.Φύλλο δεν έχουμε μάθει ακόμα περιμένουμε 4/10 που έχουμε Β' Επιπέδου αν και το φύλλο είναι το τελευταίο που με νοιάζει.Προς το παρόν περιμένω να περάσει ο καιρός.Αν και δεύτερο η αγωνία δε σταματάει ποτέ τελικά.

καλησπερα καλοσωρισες στην παρεα μας!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...