Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα. Πέρασα ένα άσχημο ΣΚ. Προφανώς κάποια ίωση κόλλησα και ήμουν με εμετό, διάρροια και δέκατα. Σήμερα ήρθα στην δουλειά, είμαι καλύτερα αλλά καταπονημένη.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια, καλή εβδομάδα. Πέρασα ένα άσχημο ΣΚ. Προφανώς κάποια ίωση κόλλησα και ήμουν με εμετό, διάρροια και δέκατα. Σήμερα ήρθα στην δουλειά, είμαι καλύτερα αλλά καταπονημένη.

Καλημέρα Ελευθερία!

Γιατί δεν έμεινες καλε σπίτι σου να ξεκουραστείς;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

καλημεραααααααααααα

περαστικα σου και μια γρηγορη αναρρωση να εχεις:P

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημερα Ελευθερια...Περαστικουλια!!Μηπως ειναι καμια γαστρεντεριτιδα??Παιρνεις τιποτα?Τι σου ειπε ο γιατρος?

Αντωνια μου εχω δεν φοραω τα παντελονια μου , γιατι δεν θελω να πιεζομαι ..αλλα οπως λες κ εσυ δεν καταλαβαινουν ολοι οτι ειμαι εγκυος..

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια είμαστε Θεσ/νίκη . Μόλις τελειώσαμε και όλα είναι καλά,απλά αλλάζω πητ λόγω καθυστερ.σύλληψής σε 2/2. Όλα καλά πάντως. Είναι 380 γρ. και μας έδωσε dvd κ φωτό και δώσαμε 140 ευρώ. Τώρα πίνουμε καφέ κ μετά αρχίζουν οι βόλτες,όσο αντέξω δλδ!! Φιλία κ τα λέμε τοο βραδυ

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια είμαστε Θεσ/νίκη . Μόλις τελειώσαμε και όλα είναι καλά,απλά αλλάζω πητ λόγω καθυστερ.σύλληψής σε 2/2. Όλα καλά πάντως. Είναι 380 γρ. και μας έδωσε dvd κ φωτό και δώσαμε 140 ευρώ. Τώρα πίνουμε καφέ κ μετά αρχίζουν οι βόλτες,όσο αντέξω δλδ!! Φιλία κ τα λέμε τοο βραδυ

Μπράβο Δώρα! άντε έφυγε και αυτό το βάρος!! Καλέ και η Νίκη δεν έχει ΠΗΤ 2/2? ΄νομίζω....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ τελεια!!!Η μπουμπουκα ειναι μια χαρα!!Και θα κανετε κ τις βολτουλες σας..Μπραβο!!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

ωραια δωρα μου ολα πολυ καλα!!!μπραβο!!!καλα να περασετε κανε και την βολτα σου και θα τα πουμε το βραδι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Μπράβο Δώρα! άντε έφυγε και αυτό το βάρος!! Καλέ και η Νίκη δεν έχει ΠΗΤ 2/2? ΄νομίζω....

Ναι η Νικη 2/2 και εγω 3/2 μεχρι τωρα βεβαια ..Λετε να μας αλλαξει και εμας καμια ΠΗΤ?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

1.Αννιτα - πητ 17-20/12/2012 αγορακι

2.anastasaki-melissaki -πητ 18/1/2012 -αγορακι

3,female πητ 19/1/2012 στο Μητέρα Κρήτης κοριτσακι

4.toulala -πητ 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

5.fouskitsa82 -πητ 02/02/2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης κοριτσι

6.nikou - πητ 2/2/2012 αγορακι

7.sophie jolie - πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

8.minaki - πητ 3/2/2012 κοριτσι

9.morfia -πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

10.dolphin73 -πητ 10/02/2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω κοριτσακι

11.tsourekimou -πητ 11/2/12, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

12. Νια - πητ 11/02/12 αγορι

13.labc81 -πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

14.xristina83 -πητ 14/2 ΡΕΑ αγορι Φ.Τ(ελπιζω)

15.litsa 84- ΠΗΤ 14/02/2012 ΙΑΣΩ Αθηνα,κοριτσακι

16.taspaa-πητ16/2,Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

17.εφακη!!πητ 18/2/2012 καισαρικη αχιλλειων λεμεσο-αγορακι!!!!

18.ggwgw-πητ 24/2/12 κλινικη Υγεια-Λαρισα-κοριτσακι(μαλλον)

19.margo4-4 -πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης κοριτσακι!

20.november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

21.Blublu - πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- κοριτσι

22. Kassandra81 πητ 04/03/2012 μάλλον Φ.Τ. Νοσ. Αλεξάνδρα φύλο άγνωστο ακόμα

επιτελους βρηκα το πινακακι μια ωρα το ψαχνω

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Το Σαββάτο το βράδυ φάγαμε κοτόγυρο απέξω, και στις 3 το πρωί έκανα τον πρώτο εμετό. 3-6 έκανα εμετούς και διάρροια. Μετά σταμάτησε, είχε πόνο στο στομάχι και χθες όλη μέρα δέκατα και ήμουν πολύ κομμένη.

Περισσότερο φοβήθηκα μην κόλλησα κανένα τοξόπλασμα από τον κοτόγυρο αν και ήταν καλά ψημένος, έφαγα και ελάχιστο. Πήρα το πρωί τον γιατρό και μου είπε να μην ανησυχώ. Και τοξόπλασμα να ήταν ο πλακούντας πλέον λειτουργεί σαν άριστο φίλτρο στο μωρό και σπάνια υπάρχει πρόβλημα. Σε 1 μήνα θα τσεκάρω τα αντισώματά μου. Ουφ, πήγα να σκάσω λέμε! Εντομεταξύ το τοξόπλασμα σπάνια κάνει συμπτώματα, πιστεύω πως μάλλον κρύωσα ή πέρασα ίωση.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δώρα μπράβο, όλα καλά!!! Πότε είχες πριν ΠΗΤ? Πόσες μέρες σου άλλαξε?

Σοφία καλή επιτυχία σήμερα στον β' υπέρηχο και εσύ Άννα, όλα καλά θα είναι κορίτσια!

Είμαι λίγο κομμένη αλλά δεν ήθελα να κάτσω σπίτι. Ο μικρός είναι στην μαμά μου, τον άφησα εκεί χθες μην τον κολλήσω και στο σπίτι μόνη μου θα τρελλαινόμουν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

και εγω το πιστευεις!!στο πρωτο δεν ξεραμε τιποτα πηγαιναμε χωρις να ξερουμε τι να περιμενουμε ενω τωρα ξερουμε και αυτο μας κανει να φοβομαστε!

ωχ ωχ ωχ.... τοσο χαλια ε?? πωπω...ε τι να κανουμε δεν μπορουμε να το αποφυγουμε... κ με καισαρικη τοσο αθλια ειναι ρε κοριτσια? γιατι?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...