Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αντωνια μου ακομα να σε φωναξουν??τι γινετε?

Ακόμα.. δεν ξέρω αν άλλαξαν γνώμη και δεν θα με φωνάξουν καθόλου....μπορεί να γίνει το απογευμα γιατί μου είπαν οτι ο υπεύθυνος είναι σε σεμινάριο..εε...δεν είναι σήμερα θα γίνει αύριο... προτιμούσα να γίνει σήμερα να τελειώνω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Kαλημερα κοριτσια!!!Τι κανετε??

Αντωνια μου καλη επιτυχια με την δουλεια σου κ μην μασας εφοσον εχεις δικιο!!Αν ειναι κ σε ζορισουν κανε αυτο που ειπαν κ τα υπολοιπα κοριτσια ..βγες σε αναρρωτικη να καταλαβαν και την αξια σου!

Αν θυμαμαι καλα η Μαργαριτα ειναι που ειπε κατι για το κακο ματι ε???

Οσο για αυτο , ο κοσμος κοιταει πως να σε φαει κ σε κουτσομπολεψει, εχει κακια μεσα του κ πραγματικα πρεπει να τους ξεχωριζουμε , ειτε ειναι οικογενεια ειτε ειναι φιλοι!!!

Εδω ακουμε λογια κ σχολια απο τους κοντινους δεν θα ακουμε απο τον καθε ασχετο??Σας ειπα τι μου ειπε προχθες η πεθερα μου..Αλλα μην τα θυμαμαι κ συγχυζομαι...Ευτυχως κ εφυγε να μην ακουω μαλ......ς!!

Για την γεννα εγω λεω να μην αγχωθω απο τωρα, οτι ειναι θα περασει κ ελπιζω η καταληξη να ειναι η απολυτη ευτυχια διπλα στο αγγελουδι μας!!!

Εχω να αγχωνομαι για την Β' επιπεδου , θα παμε σημερα το βραδυ στις 8: 30.Αντε καλη επιτυχια κ αστα υπολοιπα κοριτσια που εχουν γιατρο σημερα...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Αντωνια μου καλη επιτυχια με την δουλεια σου κ μην μασας εφοσον εχεις δικιο!!Αν ειναι κ σε ζορισουν κανε αυτο που ειπαν κ τα υπολοιπα κοριτσια ..βγες σε αναρρωτικη να καταλαβαν και την αξια σου!

Οσο για αυτο , ο κοσμος κοιταει πως να σε φαει κ σε κουτσομπολεψει, εχει κακια μεσα του κ πραγματικα πρεπει να τους ξεχωριζουμε , ειτε ειναι οικογενεια ειτε ειναι φιλοι!!!

Εδω ακουμε λογια κ σχολια απο τους κοντινους δεν θα ακουμε απο τον καθε ασχετο??Σας ειπα τι μου ειπε προχθες η πεθερα μου..Αλλα μην τα θυμαμαι κ συγχυζομαι...Ευτυχως κ εφυγε να μην ακουω μαλ......ς!!

Για την γεννα εγω λεω να μην αγχωθω απο τωρα, οτι ειναι θα περασει κ ελπιζω η καταληξη να ειναι η απολυτη ευτυχια διπλα στο αγγελουδι μας!!!

Εχω να αγχωνομαι για την Β' επιπεδου , θα παμε σημερα το βραδυ στις 8: 30.Αντε καλη επιτυχια κ αστα υπολοιπα κοριτσια που εχουν γιατρο σημερα...

Και εσύ Β επιπέδου σήμερα!! Εχουμε μια βδομάδα διαφορά και εγώ πάω την Δευτέρα... Τι μωράκι έχεις είπαμε;; ή θα μάθεις σήμερα;

Το θέμα με τις πεθερές δεν θα ΄ήθελα να το θίξω τωρα.. με φτάνουν τα υπόλοιπα.....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ακόμα.. δεν ξέρω αν άλλαξαν γνώμη και δεν θα με φωνάξουν καθόλου....μπορεί να γίνει το απογευμα γιατί μου είπαν οτι ο υπεύθυνος είναι σε σεμινάριο..εε...δεν είναι σήμερα θα γίνει αύριο... προτιμούσα να γίνει σήμερα να τελειώνω...

λογικο ειναι!!

καλημερα!!καλα ειμαστε!καλα αποτελεσματα να εχεις σημερα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Αγορακι εχω ειμαστε σιγουροι γιατι εχουμε κανει τροφοβλαστη.Αγχωνομαι ομως γιατι ελπιζω να ειναι ολα καλα σημερα στην εξεταση.Την προηγουμενη φορα ειχα περασει λουκι με την αυχενικη κ ευτυχως καταληξαμε στην τροφοβλαστη..Βεβαια τον μπεμπη τον ακουω καθημερινα αλλα συνεχιζω να εχω το αγχος ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Αγορακι εχω ειμαστε σιγουροι γιατι εχουμε κανει τροφοβλαστη.Αγχωνομαι ομως γιατι ελπιζω να ειναι ολα καλα σημερα στην εξεταση.Την προηγουμενη φορα ειχα περασει λουκι με την αυχενικη κ ευτυχως καταληξαμε στην τροφοβλαστη..Βεβαια τον μπεμπη τον ακουω καθημερινα αλλα συνεχιζω να εχω το αγχος ...

να σκεφτεσαι θετικα και ολα θα πανε καλα!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Γιατι ειχες περασει λουκι με την αυχενικη??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχ και εγώ αγχώνομαι.. και αν και δευτερο μου εγω δεν το ακούω συχνά... το πρώτο ήταν πιο ζωηρό απο την κοιλια.. και η κοιλια ρε παιδι μου δεν είναι πολύ μεγάλη...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αχ και εγώ αγχώνομαι.. και αν και δευτερο μου εγω δεν το ακούω συχνά... το πρώτο ήταν πιο ζωηρό απο την κοιλια.. και η κοιλια ρε παιδι μου δεν είναι πολύ μεγάλη...

καλε μην πεφτεις και μην επειρεαζεσε απο τριτους!!ολα καλα ειναι και ολα καλα θα πανε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Γιατι ειχες περασει λουκι με την αυχενικη??

Η αυχενικη ειχε βγει 2,7 περιπου και το Papp-a σχετικα καλο ...Αλλα πηγα σε 2 γιατρους και επειδη δεν ηθελα να παρατεινω το αγχος περισσοτερο καναμε αμεσως ληψη τροφοβλαστη για να ειμαστε σιγουροι.Την επομενη μερα μαθαμε οτι εχουμε ενα φυσιολογικο αγορι..

Γιάυτο τωρα φοβαμαι μηπως μας πουν τιποτα αλλο ...

Εγω Αντωνια μου το ακουω πολυ συχνα αλλα αγχωνομαι γιατι εχω παρει μονο 2-2,5 κιλα κ η κοιλια μου δεν ειναι μεγαλη..κανενας δεν πιστευει οτι σε λιγο θα μπω στον 6ο...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Η αυχενικη ειχε βγει 2,7 περιπου και το Papp-a σχετικα καλο ...Αλλα πηγα σε 2 γιατρους και επειδη δεν ηθελα να παρατεινω το αγχος περισσοτερο καναμε αμεσως ληψη τροφοβλαστη για να ειμαστε σιγουροι.Την επομενη μερα μαθαμε οτι εχουμε ενα φυσιολογικο αγορι..

Εγω Αντωνια μου το ακουω πολυ συχνα αλλα αγχωνομαι γιατι εχω παρει μονο 2-2,5 κιλα κ η κοιλια μου δεν ειναι μεγαλη..κανενας δεν πιστευει οτι σε λιγο θα μπω στον 6ο...

ολα καλα θα ειναι!!εγω εβαλα 6 κιλα και ολη με ρωτα ποσο εισαι??6 μηνων??

και με κανουν να νοιωθω χοντρη!!ετσι αποφασησα να μην ασχολουμε:rolleyes::rolleyes:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εγω 2 κιλα εχω πάρει.. τα παντελόνια μου ακόμα τα φοράω με ανοιχτό κουμπί βέβαια...χτες που πήγα σε συγγενική βάφτηση υπήρχαν συγκενείς που δεν το ήξεραν και δεν το καταλαβαν... και στην δουλεια μου υπάρχουν ακόμα ορισμένοι που δεν έχουν πάρει χαμπάρι... και ξέρεις διερωτάσε...γιατί δεν μεγαλώνει η κοιλια; το μωρό μεγαλώνει; και διάφορα τέτοια...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...