Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

καλημερα !!

καλε λες?? ας ειναι αγορι εννοειται οτι δεν εχω προβλημα αλλα το εχω πιστεψει για κοριτσι.25/10 εχω β επιπεδου υπομονη ως τοτε!

καλημερααααααααααααααααααα

και εγω 25/10 θα παω για την β επιπεδου!!!δεν ανυπομονω για το φυλο μου ειπαν σιγουρα πως ειναι αγορακι!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δε νομιζω οτι στην 1η αν εχεις αποφασισει καισαρικη απο μονη σου στο παιρνουν νωριτερα, δεν υπαρχει λογος.Που το ακουσες αυτο??

Το παιδι και 1 μερα παραπανω να μεινει μεσα κερδισμενο ειναι.

Εμάς εδώ έτσι κάνουν.. ΄π.χ η ξαδελφη μου πήγε με [προγραμματισμέν γιατι το μωρό ήταν ανάποδα στην 38η, 1 άλλη κοπέλα πήγε με προγραμματισμένη επειδή το ζήτησε και στα 2 πάλι στις 38.. Βασικά οσες ξέρω με καισαρική στις 38 πηγανε..γιαυτό έθεσα το ερώτημα.. Μια φιλη μου γέννησε το 1ο με καισαρικη. Το 2ο είχα διαφορά απο το πρώτο 20 μήνες..Ο γιατρός της πρότεινε συνεχως να δοκιμάσει φυσιολογικα αλλά δεν ήθελε γιατι φοβόταν΄λόγω κακής εμπειρίας της 1ης...Δεν νομιζω να ισχυει αυτό ότι σπάνε τα ράμματα. ΄Δηλαδή όσες κάναμε εγχείρηση τυφλό πρεπει να κάνουμε καισαρική επειδή θα σπάσουν τα ράματα;; Δεν ξέρω δεν το καταλαβαίνω... ασε να το ψάξω και λίγο στο ιντερνετ αν βρω κάτι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

για καισαρικη δεν ξερω κ πολλα αλλα επειδη εχω μια τεραστια τομη στην κοιλια μου απο εγχειρηση κυστης, ρωτησα τη γιατρο αν παιζει ρολο αλλα μου ειπε οτι δεν φοβουνται τα εξωτερικα ραμματα αλλα τα ραμματα της μητρας οτι μπορει να εχουν προβλημα λογω της πιεσης σε φυσ. τοκετο

BJVqp3.png

και εγω 25/10 θα παω για την β επιπεδου!!!δεν ανυπομονω για το φυλο μου ειπαν σιγουρα πως ειναι αγορακι!!!

καλημερα!! με το καλο το αγορακι σου!!εννοειται οτι δεν εχω προτιμηση σε φυλλο αλλα οταν σου λενε μαλλον κοριτσι, το πιστευεις ε?? :rolleyes:

BJVqp3.png

Εμάς εδώ έτσι κάνουν.. ΄π.χ η ξαδελφη μου πήγε με [προγραμματισμέν γιατι το μωρό ήταν ανάποδα στην 38η, 1 άλλη κοπέλα πήγε με προγραμματισμένη επειδή το ζήτησε και στα 2 πάλι στις 38.. Βασικά οσες ξέρω με καισαρική στις 38 πηγανε..γιαυτό έθεσα το ερώτημα.. Μια φιλη μου γέννησε το 1ο με καισαρικη. Το 2ο είχα διαφορά απο το πρώτο 20 μήνες..Ο γιατρός της πρότεινε συνεχως να δοκιμάσει φυσιολογικα αλλά δεν ήθελε γιατι φοβόταν΄λόγω κακής εμπειρίας της 1ης...Δεν νομιζω να ισχυει αυτό ότι σπάνε τα ράμματα. ΄Δηλαδή όσες κάναμε εγχείρηση τυφλό πρεπει να κάνουμε καισαρική επειδή θα σπάσουν τα ράματα;; Δεν ξέρω δεν το καταλαβαίνω... ασε να το ψάξω και λίγο στο ιντερνετ αν βρω κάτι...

εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι εχει πολυ ρισκο και να μηντο επιχειρησω!!λες να μην ειναι ετσι?:confused::confused::confused::confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

για καισαρικη δεν ξερω κ πολλα αλλα επειδη εχω μια τεραστια τομη στην κοιλια μου απο εγχειρηση κυστης, ρωτησα τη γιατρο αν παιζει ρολο αλλα μου ειπε οτι δεν φοβουνται τα εξωτερικα ραμματα αλλα τα ραμματα της μητρας οτι μπορει να εχουν προβλημα λογω της πιεσης σε φυσ. τοκετο

αυτο μου ειπε και εμενα οταν τον ρωτησα!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ούτε εγω ανυπομωνώ για το φύλο.. και εγώ τοχω σιγουρο το αγορακι μου!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

εμενα ο γιατρος μου ειπε οτι εχει πολυ ρισκο και να μηντο επιχειρησω!!λες να μην ειναι ετσι?:confused::confused::confused::confused:

υπάρχυν γιατροι που βρίσκουν την κεσσαρική σαν εύκολη λύση.. ότνα πήγα εγω να γεννήσω υπαρχει ένας γιατρός που φιμίζεται για τις καισαρικές του!! μόνο καισαρικές κανει κορίτσια..και λέει στον άντρα μου.. καλα εσεις θα πάτε στην Πάφο με τον γαιδαρο;;(Πάφος είναι αποσταση 1,5ώρας απο την Λευκωσία) και του λέει ο άντρας μου γιατι; αφού φυσικός είναι φυσικός τοκετός το λέει και η λέξει....καλααααααα όταν κάνεις 6 μήνες να γ.......σεις όχι να παραπονιέσε......γαιτι ρε κορίτσια μόλις σαραντησα εγω εκανα σ...ξ:rolleyes:

Υπάρχουν γιατροι που το έχουν σαν τακτική να κάνουν καισαρική γιατι ισως να βαριουνται να σε περιμένουν να γεννήσεις ή ίσως για τα λεφτά ή ίσως να έχουν προγραμματισμένες διακοπές και φοβουνται ότι θα τους τις χαλάσεις......΄ξέρω γω;;;;;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

υπάρχυν γιατροι που βρίσκουν την κεσσαρική σαν εύκολη λύση.. ότνα πήγα εγω να γεννήσω υπαρχει ένας γιατρός που φιμίζεται για τις καισαρικές του!! μόνο καισαρικές κανει κορίτσια..και λέει στον άντρα μου.. καλα εσεις θα πάτε στην Πάφο με τον γαιδαρο;;(Πάφος είναι αποσταση 1,5ώρας απο την Λευκωσία) και του λέει ο άντρας μου γιατι; αφού φυσικός είναι φυσικός τοκετός το λέει και η λέξει....καλααααααα όταν κάνεις 6 μήνες να γ.......σεις όχι να παραπονιέσε......γαιτι ρε κορίτσια μόλις σαραντησα εγω εκανα σ...ξ:rolleyes:

Υπάρχουν γιατροι που το έχουν σαν τακτική να κάνουν καισαρική γιατι ισως να βαριουνται να σε περιμένουν να γεννήσεις ή ίσως για τα λεφτά ή ίσως να έχουν προγραμματισμένες διακοπές και φοβουνται ότι θα τους τις χαλάσεις......΄ξέρω γω;;;;;

υπαρχουν αρκετοι που το κανουν για τα λεφτα το θεμα ειναι οτι αλλαξα αρκετους γιατρους μετα την παλλινδρομη που ειχα περσι και ταλαιπωρηθηκα πολυ αυτος που παω τωρα πραγματικα μου αρεσει πολυ!!φυσικα την πρωτη μου καισαρικη δεν μου την εκανε αυτος και οταν του ειπα να δοκιμασω ξανα για φυσικη μου ειπε οτι δεν μπορει να το ρισκαρει απο την στιγμη που δεν την εκανε αυτος την πρωτη και δεν μπορει να ξερει σε τι κατασταση ειναι!!φοβαμαι να το ρισκαρω!!ετσι και αλιωσ για να προχωρησω τωρα σε φυσικη πρεπει να αλλαξω και γιατρο παλι γιατι αυτος δεν θελει να το ρισκαρει και ουτε αυτο θελω να το κανω!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

υπαρχουν αρκετοι που το κανουν για τα λεφτα το θεμα ειναι οτι αλλαξα αρκετους γιατρους μετα την παλλινδρομη που ειχα περσι και ταλαιπωρηθηκα πολυ αυτος που παω τωρα πραγματικα μου αρεσει πολυ!!φυσικα την πρωτη μου καισαρικη δεν μου την εκανε αυτος και οταν του ειπα να δοκιμασω ξανα για φυσικη μου ειπε οτι δεν μπορει να το ρισκαρει απο την στιγμη που δεν την εκανε αυτος την πρωτη και δεν μπορει να ξερει σε τι κατασταση ειναι!!φοβαμαι να το ρισκαρω!!ετσι και αλιωσ για να προχωρησω τωρα σε φυσικη πρεπει να αλλαξω και γιατρο παλι γιατι αυτος δεν θελει να το ρισκαρει και ουτε αυτο θελω να το κανω!!!

Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται... Κάνουμε όλοι ότι μας λένε οι γιατροί μας και υποθέτουμε ότι είναι για το καλό του μωρού μας και εμάς..

Σημασία έχει να είναι καλά τα μωράκια μας!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται... Κάνουμε όλοι ότι μας λένε οι γιατροί μας και υποθέτουμε ότι είναι για το καλό του μωρού μας και εμάς..

Σημασία έχει να είναι καλά τα μωράκια μας!

ακριβως αυτο!!εμεις και τα παιδακια μας να ειμαστε καλα!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Πάντως απο τώρα άρχισα να σκέφτομαι τον τοκετο.. Φοβάμαι περισσότερο απο την πρώτη φορά:rolleyes:

και εγω το πιστευεις!!στο πρωτο δεν ξεραμε τιποτα πηγαιναμε χωρις να ξερουμε τι να περιμενουμε ενω τωρα ξερουμε και αυτο μας κανει να φοβομαστε!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

και εγω το πιστευεις!!στο πρωτο δεν ξεραμε τιποτα πηγαιναμε χωρις να ξερουμε τι να περιμενουμε ενω τωρα ξερουμε και αυτο μας κανει να φοβομαστε!

Ακριβως όπως το είπες.. επειδη ξέρουμε φοβόμαστε περισσότερο!

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...