Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όμως τι σημασία έχει αν σε πιάσουν οι πόνοι;; στο κάτω κάτω αν σε πιάσουν οι πόνοι ή σπάσουν τα νερά και πας να γεννήσεις φυσιολογικά και προκύψει κάτι (μη κακο) σε περνουν για καισαρική ετσι κι αλλιως.. π.χ εμενα που πέρασα τις μέρες μου και ΄γέννησα στις 40εβδομάδες+3μέρες προς το τέλος που δεν κατέαινε το μωρό μου είπε οτι αν δεν κατέβει σε 1-2 ώρες θα με έβαζε για καισαρική.. ευτυχώς κατέβηκε αλλά ήταν σπασμένα και τα νερα και πονους είχα..

Δεν ξέρω αν καταλάβατε την απορία μου:rolleyes:

Όπως μουρχονται τα γράφω:tongue:

απλα δεν θελουν να το διακινδυνεψουν να πας για φυσικη γεννα,ειναι επικινδυνο μου ειπε ο γιατρος μου οταν το ρωτησα ετσι το βαζουν πιο νωρις για να ειναι καλυμενοι,εκτος αυτου γιατι να ταλαιπωρηθω αφου την καισαρικη δεν θα την γλιτωσω???/

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ααα δεν διαβασα καλά τότε:shock:.....

εσυ γιατί θα κάνεις καισσαρική;;;

και στο γιο μου καισαρικη εκανα ετσι θα παω για την δευτερη ο γιατρος μου ειπε οτι δεν θελει να το διακυνδυνευση να με αφηση να παω για φυσικη μετα την καισαρικη!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα!! σε βρισκω πολυ ενημερωμενη!!!!

εγω δεν το ηξερα αυτο για τις καισαρικες!:tongue::tongue:

Μα τα ξερω γιατι τα εχω περασει. Την 1η φορα γεννησα 40εβδ. και κατι οταν σπασαν τα νερα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Όμως τι σημασία έχει αν σε πιάσουν οι πόνοι;; στο κάτω κάτω αν σε πιάσουν οι πόνοι ή σπάσουν τα νερά και πας να γεννήσεις φυσιολογικά και προκύψει κάτι (μη κακο) σε περνουν για καισαρική ετσι κι αλλιως.. π.χ εμενα που πέρασα τις μέρες μου και ΄γέννησα στις 40εβδομάδες+3μέρες προς το τέλος που δεν κατέαινε το μωρό μου είπε οτι αν δεν κατέβει σε 1-2 ώρες θα με έβαζε για καισαρική.. ευτυχώς κατέβηκε αλλά ήταν σπασμένα και τα νερα και πονους είχα..

Δεν ξέρω αν καταλάβατε την απορία μου:rolleyes:

Όπως μουρχονται τα γράφω:tongue:

Ακριβως αυτο εγινε σε εμενα την 1η φορα, δεν κατεβαινε και μου το πηραν.

απλα δεν θελουν να το διακινδυνεψουν να πας για φυσικη γεννα,ειναι επικινδυνο μου ειπε ο γιατρος μου οταν το ρωτησα ετσι το βαζουν πιο νωρις για να ειναι καλυμενοι,εκτος αυτου γιατι να ταλαιπωρηθω αφου την καισαρικη δεν θα την γλιτωσω???/

Οχι μαλλον δεν κατάλαβες. τι να διακυνδυνέψουν; φυσικη γεννα ειναι δεν υπάρχει κάτι για να διακυνδινέψουν... εξάλλου και ανάγκη να μην υπάρχει για καισαρική και την ζητήσεις εσλυ πάλι 2 βδομάδες πιο γρήγορα θα γίνει... αυτό δεν καταλαβαίνω...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Μα τα ξερω γιατι τα εχω περασει. Την 1η φορα γεννησα 40εβδ. και κατι οταν σπασαν τα νερα.

Ναι όμως όταν πρόκειτε για προγραμματισμένη καισαρική γίνετα πάντα 2 βδομάδες πιο νωρίς..:rolleyes::rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Οχι μαλλον δεν κατάλαβες. τι να διακυνδυνέψουν; φυσικη γεννα ειναι δεν υπάρχει κάτι για να διακυνδινέψουν... εξάλλου και ανάγκη να μην υπάρχει για καισαρική και την ζητήσεις εσλυ πάλι 2 βδομάδες πιο γρήγορα θα γίνει... αυτό δεν καταλαβαίνω...

μαλλον εσυ δεν καταλαβες να διακυνδινεψει να παω για φυσικη μετα την καισαρικη υπαρχη περιπτωση απο την διαστολη,τους πονους και το σφιξιμο να ανοιξει η εγχειρηση αυτο δεν θελουν να γινει!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Δε νομιζω οτι στην 1η αν εχεις αποφασισει καισαρικη απο μονη σου στο παιρνουν νωριτερα, δεν υπαρχει λογος.Που το ακουσες αυτο??

Το παιδι και 1 μερα παραπανω να μεινει μεσα κερδισμενο ειναι.

Διαφημίσεις

KAΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΓΙΑΤΡΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΝΥΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑς ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣΚΕΣΣΑΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ 750ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.

aVG8p2.png

s6ucp2.png

Mao8p2.png

Δε νομιζω οτι στην 1η αν εχεις αποφασισει καισαρικη απο μονη σου στο παιρνουν νωριτερα, δεν υπαρχει λογος.Που το ακουσες αυτο??

Το παιδι και 1 μερα παραπανω να μεινει μεσα κερδισμενο ειναι.

εχει δικιο η αντωνια,εδω ετσι κανουν και ο λογος που το κανουν ειναι γιατι φοβουνται οι μητερες να τις πιασουν οι πονοι ετσι πηγαινουν πιο νωρις για να το αποφηγουν,εγω που πηγα για φυσικη και κατεληξα στην καισαρικη ειμουν 39 εβδομαδων και 4 ημερων!!!!ειδα αιμα και πηγα!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΩ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥΣ.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΧΤΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΝΥΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑς ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΝΑ ΜΕ ΓΕΝΝΗΣΗ ΠΙΟ ΑΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΗΣΚΕΣΣΑΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ.ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ 750ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ.

καλημερα ανιττα!!καλε δεν ξερεις απο τωρα ποσο βαρος θα εχει το παιδι την ημερομηνια που προγραμματισες την καισαρικη αυτο θα το δεις με το γιατρο σου οταν κοντεψουν οι μερες,κανε οτι σου πει ο γιατρος και μην ακους γνωμες απο εδω και απο εκει!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τους συγγενεις δυστυχως δεν μπορεις να τους διαλεξεις, απλα τους λουζεσαι οτι και αν ειναι.

Τους φιλους τουλαχιστον μπορεις, γι'αυτο και κανεις περα οσους δε σου αρεσουν.

Καλημερα σας!!!

Εγώ ξέρω οτι όταν αργείς να το νιώσεις είναι κορίτσι:rolleyes:

Πάντως της αδελφής μου στην αυχενική της ειπε μάλλον κοριτσι και στην Β επιπέδου φάνηκε οτι τελικά ήταν αγόρι... Καλύτερα να περιμένεις την Β επιπέδου για να σιγουρευτείς...

καλημερα !!

καλε λες?? ας ειναι αγορι εννοειται οτι δεν εχω προβλημα αλλα το εχω πιστεψει για κοριτσι.25/10 εχω β επιπεδου υπομονη ως τοτε!

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...