Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα (Αντωνια?)! τι τραβας κ εσυ βρε παιδι μου! δεν πολυκαταλαβα τι εγινε με την δουλεια σου κ δεν ξερω σε ποια σελιδα να ψαξω! παντως οτι και να συμβαινει προτεραιοτητα εχεις εσυ και η καλη σου ψυχολογια. γιαυτο αν δεις τα σκουρα χτυπα αναρωτικη κ ας τους στα κρυα του λουτρου! ετσι κ αλλιως τωρα που εισαι εγκυος δεν μπορουν να σε διωξουν! κριμα να μπαινουμε σε τετοιεσ διαδικασιες τωρα με την εγκυμοσυνη αλλα τι να κανουμε που κυκλοφορουν πολλα ζωακια εκει εξω!!!

οσο για τα σογια δεν τα μπορω καθολου αυτα!!!!! κ τα αποφευγω οσο γινεται περοισσοτερο! μα δεν φτανει το αγχος μας εχουμε κ τους κακοπροεραιτους σχολιαστες μη χ..σω!!!!

Έτσι... και ξέρεις τι κατάλαβα;;; ότι όλα τα κακα σου συμβαινουν την ίδια περίοδο ρε παιδί μου.. Μάλλωνα με τον άντρα μου, έγιναν όλα σκατα στην δουλειά μου, ο περίγυρος να σχολιαζει τα παιδιά μου και να θέλω να τους δείρω, να εχω καθε μέρα τον ιδιο πονοκέφαλο....:rolleyes: Τι κακο ματι είναι αυτό......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα μανούλες!!!!

τι κάνετε όλες καλά?

σήμερα έχει πολλές που θα δούνε τα μωράκια τους,, αντε καλός να τα χαρειτε :P:p:p:p.... εγω πάω την τετάρτη επιτέλους για β επιπεδου!!!!

Καλημέρα Νίκη! Άντε με το καλό και εσύ στην Β' επιπέδου! Κοντά ειμαστε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ρε κορίτσια...για εξηγείστε μου το αυτό... ποτε δεν κατάλαβα γιατι η καισαρική γίνεται στις 38 εβδομάδες... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;; Για να μην σπάσουν τα νερα;; γιατι;;

Οταν ειναι η 1η παει κανονικα, οταν ειναι η2η παει πιο νωρις 10 ημερες απο την πητ. και οταν ειναι η 3η παει 15ημ. πιο νωρις.

Αυτο γινεται για να μη σπασουν τα παλια ραμματα οσο μεγαλωνει η κοιλια και τεντωνεται.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Έτσι... και ξέρεις τι κατάλαβα;;; ότι όλα τα κακα σου συμβαινουν την ίδια περίοδο ρε παιδί μου.. Μάλλωνα με τον άντρα μου, έγιναν όλα σκατα στην δουλειά μου, ο περίγυρος να σχολιαζει τα παιδιά μου και να θέλω να τους δείρω, να εχω καθε μέρα τον ιδιο πονοκέφαλο....:rolleyes: Τι κακο ματι είναι αυτό......

ματι οπως το λες! κυκλοφορει πολυ ζηλια εκει εξω κοριτσια.... πολυ δυστιχισμενος κοσμος που δεν κοιταει την καμπουρα του κ ψαχνει να κουτσομπολεψει κοσμο...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Οταν ειναι η 1η παει κανονικα, οταν ειναι η2η παει πιο νωρις 10 ημερες απο την πητ. και οταν ειναι η 3η παει 15ημ. πιο νωρις.

Αυτο γινεται για να μη σπασουν τα παλια ραμματα οσο μεγαλωνει η κοιλια και τεντωνεται.

καλημερα!! σε βρισκω πολυ ενημερωμενη!!!!

εγω δεν το ηξερα αυτο για τις καισαρικες!:tongue::tongue:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Εμάς εδώ πάντα στις 38 αν δεν κανω λάθος...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ματι οπως το λες! κυκλοφορει πολυ ζηλια εκει εξω κοριτσια.... πολυ δυστιχισμενος κοσμος που δεν κοιταει την καμπουρα του κ ψαχνει να κουτσομπολεψει κοσμο...

και η συγκεκριμένη θεία έχει έναν γιο με 3 κορες με πρόβλημα όπως προειπα και μια κόρη που προσπαθει εδω και 5 χρόνια για μωράκι....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

και η συγκεκριμένη θεία έχει έναν γιο με 3 κορες με πρόβλημα όπως προειπα και μια κόρη που προσπαθει εδω και 5 χρόνια για μωράκι....

κρύμα είναι αλλά πάλι γιατί δεν βλέπει τα δικά της, και σχολιάζει τους άλλους, πρέπει να φυλαγόμαστε από το μάτι...

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια...για εξηγείστε μου το αυτό... ποτε δεν κατάλαβα γιατι η καισαρική γίνεται στις 38 εβδομάδες... Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος;; Για να μην σπάσουν τα νερα;; γιατι;;

μαλλον για να μην σε πιασουν οι πονοι!!!

καλημέρα μανούλες!!!!

τι κάνετε όλες καλά?

σήμερα έχει πολλές που θα δούνε τα μωράκια τους,, αντε καλός να τα χαρειτε :P:p:p:p.... εγω πάω την τετάρτη επιτέλους για β επιπεδου!!!!

καλημερα νικη μου!!ατε κοντευεις και εσυ!!!

τοσο νωριτερα θα στο παρουνε? ετσι γινεται? εμενα μου ειπε γυρω στις 23..

καλημερα μαργαριτα συνηθως γινετε δυο εβδομαδες πριν το πητ

Εμάς εδώ πάντα στις 38 αν δεν κανω λάθος...

δεν κανεις λαθος!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

μαλλον για να μην σε πιασουν οι πονοι!!!

καλημερα μαργαριτα συνηθως γινετε δυο εβδομαδες πριν το πητ

Όμως τι σημασία έχει αν σε πιάσουν οι πόνοι;; στο κάτω κάτω αν σε πιάσουν οι πόνοι ή σπάσουν τα νερά και πας να γεννήσεις φυσιολογικά και προκύψει κάτι (μη κακο) σε περνουν για καισαρική ετσι κι αλλιως.. π.χ εμενα που πέρασα τις μέρες μου και ΄γέννησα στις 40εβδομάδες+3μέρες προς το τέλος που δεν κατέαινε το μωρό μου είπε οτι αν δεν κατέβει σε 1-2 ώρες θα με έβαζε για καισαρική.. ευτυχώς κατέβηκε αλλά ήταν σπασμένα και τα νερα και πονους είχα..

Δεν ξέρω αν καταλάβατε την απορία μου:rolleyes:

Όπως μουρχονται τα γράφω:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...