Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

κανε κουραγιο αντωνια μου!!!καλη επιτυχια να εχεις!!!

Είμαι λίγο αγχωμένη βέβαια αλλά αν είναι τόσο πολύ γαιδούρια και με συγχυσουν στην κατάσταση μου... εεε..τι να πω..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Είμαι λίγο αγχωμένη βέβαια αλλά αν είναι τόσο πολύ γαιδούρια και με συγχυσουν στην κατάσταση μου... εεε..τι να πω..

ακριβως αυτο!!αν δεις και σε πιεσουν πολυ παρε αναρωτικη απο τωρα και αστους να ψαχνοντε!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

ακριβως αυτο!!αν δεις και σε πιεσουν πολυ παρε αναρωτικη απο τωρα και αστους να ψαχνοντε!!!

Έτσι σκέφτομαι να κάνω Έφη... Δεν ήθελα να κάτσω σπίτι από τώρα..σκεφτόμουν μεσα Δεκεμβρίου να πάρω αναρρωτική αλλά με τέτοια κατάσταση...καλύτερα σπιτάκι μου απο τώρα να δουν την γλύκα..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Έτσι σκέφτομαι να κάνω Έφη... Δεν ήθελα να κάτσω σπίτι από τώρα..σκεφτόμουν μεσα Δεκεμβρίου να πάρω αναρρωτική αλλά με τέτοια κατάσταση...καλύτερα σπιτάκι μου απο τώρα να δουν την γλύκα..

αστο να δεις πως θα παει το σημερινο και αποφασιζεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Ευχαριστώ Άννα μου.. θα την χρειαστώ!!

Σήμερα πας γιατρό εσυ έ;

Ναι, θα κανω εναν απλο υπερυχο σημερα, απλα για να δουμε το αμνιακο υγρο επειδη ειχα κανει την αμνιο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Ναι, θα κανω εναν απλο υπερυχο σημερα, απλα για να δουμε το αμνιακο υγρο επειδη ειχα κανει την αμνιο.

ωραια θα δεις και την μπουμπουκα σου!!!

ολα καλα θα ειναι!τι ωρα θα πας?

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Αν ειναι να πιεζεσαι ψυχολογικα καλυτερα στο σπιτι σου με το παιδακι σου, αυτο τον καιρο με την αναρρωτικη.Ωραια θα ειναι και στο σπιτι τωρα που θα αρχισουν και τα κρυα!

ωραια θα δεις και την μπουμπουκα σου!!!

ολα καλα θα ειναι!τι ωρα θα πας?

Το απογευμα στις 5.00.

Εχω μια ανυπομονησια.:)

Αν ειναι να πιεζεσαι ψυχολογικα καλυτερα στο σπιτι σου με το παιδακι σου, αυτο τον καιρο με την αναρρωτικη.Ωραια θα ειναι και στο σπιτι τωρα που θα αρχισουν και τα κρυα!

ωραια ειναι να καθεσε στο σπιτι αλλα απο κρυο δεν το βλεπω μακαρι να δουμε αλλαγη στην θερμοκρασια μεχρι τον νοεμβριο!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Το απογευμα στις 5.00.

Εχω μια ανυπομονησια.:)

ολα καλα θα ειναι!!το απογευμα θα παρω και εγω τον μικρο ξανα στο γιατρο χειροτερεψε ο βηχας του μαλλον τα ισπνεομενα δεν θα τα γλιτωσουμε:confused:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

ωραια ειναι να καθεσε στο σπιτι αλλα απο κρυο δεν το βλεπω μακαρι να δουμε αλλαγη στην θερμοκρασια μεχρι τον νοεμβριο!!!

Εμεις περυσι μεχρι αρχες Δεκεμβριου φορουσαμε κοντομανικα, και δεν ειχαμε αναψει θερμανση.

Ναι και εμένα μ'αρέσει αυτό.. την πρωτη φορά γέννησα Νοέμβριο και ημουν στο σπίτι μέχρι τον Μάρτη.. Τον ευχαριστηθηκα τον χειμώνα... κοντα στην θερμανση να βλέπω απο το παράθυρο που βρέχει με το νεσ μου στο χέρι.. και τα παιδάκια μου φυσικα που θα παίζουμε στο χαλί!! αχ τι ωραία θα είναι...

Α! εχεις ακόμα για Β επιπέδου εσύ! εγώ πάω την άλλη Δευτέρα και αγωνιώ πολύ..

Χτες πηγα στην βάφτηση που είχα..Έχω 2 ξαδέλφες έγκυες και μαντέψτε.... αγοράκια θα κάνουν χεχεχεχε

Κορίτσια με νευριαζουν κάτι θείτσες.... Οι θείες μου "Μα δεν έβαλες κιλά αλλά η κοιλια σου είναι κάπως...εβγαλες και σπυράκια..κοριτσάκι θα κάνεις;;;" οχι αγοράκι της λέω..και που το ξέρεις; μου απαντάει..ε μου το είπε ο γιατρός της λέω και γυρισα την πλάτη και έφυγα...

Αμαν πια! δεν τους αντέχω τους άλλο....γιατι ο κόσμος είναι το κάνει τόσο μεγάλο θέμα για το φύλο ρε παιδί μου... Της μιας της θείας ο γιος της έχει 3 κόρες και έχουν και οι 3 πρόβλημα (μένουν νάνοι)... αυτή είχε ένα λόγο παραπάνω να μην μιλάει...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

ολα καλα θα ειναι!!το απογευμα θα παρω και εγω τον μικρο ξανα στο γιατρο χειροτερεψε ο βηχας του μαλλον τα ισπνεομενα δεν θα τα γλιτωσουμε:confused:

Κανει ευκολα βρογχυτιδες και παιρνει σπρει?

Τον Νοέμβριο είπανε ότι θα αλλάξει για τα καλα και θα κάνει και πολλές βροχές.. Θα δουμε..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Οχ!! Εμένα δεν συνεργάζετε καθόλου με αυτά...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...