Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μου κάνει εντύπωση που η ινσουλίνη κινήθηκε μες τα όρια.. 

πάντως είναι μικρή η απόκλιση από τα όρια.. 

Ναι, δεν ξέρω τίποτα για την ινσουλίνη. Ότι θα πω θα είναι ψέμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ενημέρωσε μας όταν θα έχεις νεότερα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμένα!!!!

εγώ έχω β επιπέδου την τετάρτη!!!! βρε κορίτσια να αρχίσω να ανησυχώ :P:p:p

Γιατί καλέ να ανησυχείς!??? Όλα καλά θα πάνε!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

και εγώ αυτό λέω ότι όλα θα πάνε καλα... περιμένω πως και πως να το δω σε 3d.....

Μιας φίλης μου η φωτογραφία από το 3d πάντως έμοιαζε πολύ με το μωρό στην πραγματικότητα!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανεις Σοφακι μου γλυκο? καλα μου εισαι ε? Καλα τελειως ελεος η πεθερα???? να συζηταει κ για τα γυναικολογικα σου μα παει καλα? κ να σε λεει χοντρο?μα ειναι δυνατον? πωπω συγχιστηκα!

το καροτσακι παντως ειναι τελειο!

Αφηστε γιατι και εγω εχω συγχυστει με αυτα κ μ'αυτα...Εχετε δικιο και οι δυο , Μαργαριτα μου κ Αννα μου, δεν της ξαναλεω τιποτα μονο οτι το μωρο ειναι καλα ..και τελος!!!

Να σας πω βρε κοριτσια λεμε μετα την β' επιπεδου αν ολα βαινουν καλως να κοιταξουμε να παραγγειλουμε το καροτσι .Τι λετε??Ειναι νωρις??Φοβαμαι μηπως δεν το βρω γιατι το εψαξα στο ιντερνετ και ελεγε οτι δεν υπηρχε αποθεμα..

Ανυπομονω τοσο για αυριο που θα δουμε το μωρακι παλι κ αυτην την φορα θα ειναι κ 3D...Φοβαμαι κιολας γιατι την προηγουυμενη φορα με την αυχενικη ειχα περασει τρελο μαρτυριο 3-4 μερες...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Κοριτσια εβαλα μια σκουπα και ξεσκόνισα και επανήλθα... Με πονεσε η μεση μου κλασικα...

Ουφ!!

Εγω ρε κοριτσια ολο διψαω τι ειναι αυτο το πράγμα?? Πως θα αντεξω στην καισαρικη χωρις νερο για 3μερες???[/QU

καλεεεε γιατι να εισαι χωρις νερο 3 μερες στην καισαρικη??

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

μια ξαδερφη μου το ενιωσε λεει στον 3ο!ελεος! α μαλιστα μου ειπανε κ το αλλο! επειδη αργω να το νιωσω ειναι αγορι, τα κοριτσια τα καταλαβαινεις λενε πιο νωρις! εμενα στο μεταξυ μου ειχε πει στη αυχενικη 80% κοριτσι αλλα σε δυο υπερηχους που εκανα απο τοτε δεν ειδαμε τιποτα γιατι δεν ειχε καλη θεση. λετε να ειναι αγορι τελικα???:confused::confused:

Καλημερα σας!!!

Εγώ ξέρω οτι όταν αργείς να το νιώσεις είναι κορίτσι:rolleyes:

Πάντως της αδελφής μου στην αυχενική της ειπε μάλλον κοριτσι και στην Β επιπέδου φάνηκε οτι τελικά ήταν αγόρι... Καλύτερα να περιμένεις την Β επιπέδου για να σιγουρευτείς...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σας!!!

Εγώ ξέρω οτι όταν αργείς να το νιώσεις είναι κορίτσι:rolleyes:

Πάντως της αδελφής μου στην αυχενική της ειπε μάλλον κοριτσι και στην Β επιπέδου φάνηκε οτι τελικά ήταν αγόρι... Καλύτερα να περιμένεις την Β επιπέδου για να σιγουρευτείς...

Kαλημερα Νια!!!

καλημερουδια!!τι μου κανετε??

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Καλημέρα καλημέρα!!

Τσαγγαροδευτέρα σήμερα και ήρθα με πονοκέφαλο και όρεξη μηδέν να περιμένω να με φωνάξουν πάνω....

κανε κουραγιο αντωνια μου!!!καλη επιτυχια να εχεις!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...