Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Τι κανετε κοριτσακια μου??

Εγω εβαλα τα γεμιστα μου και θα ερθουν τα πεθερικα μου εδω για φαγητο.

Δωρα, με μπερδεψες λιγο.Αυριο εχεις γιατρο στη Θεσσαλονικη δλδ ποτε θα πας??

Αύριο θα παω,θα έχει γυρίσει κ ο άντρας μου. Απλα δεν πηγα μαζί του για να μην κουραστω. Θα γυρίσει το απόγευμα και αύριο πρωί θα ξαναπαμε παρέα.. 1 ώρα είναι από εδώ ρε!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αύριο θα παω,θα έχει γυρίσει κ ο άντρας μου. Απλα δεν πηγα μαζί του για να μην κουραστω. Θα γυρίσει το απόγευμα και αύριο πρωί θα ξαναπαμε παρέα.. 1 ώρα είναι από εδώ ρε!!

Δωρα μου αγωνια λιγο ε;;ολα θα ειναι τελεια κ για σενα κ για ολες εσας που αυριο θα δειτε τα νινακια σας!!!

ααα μεγεια και τα καινουργια σας που ειδα οτι πηρατε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

καλημερα κοριτσια!! με θυμαστε? καιρο εχω να γραψω αν κ σας διαβαζω συχνα. εχω πολυ δουλεια στο γραφειο κ την υπολοιπη μερα την περναω με τον ανεργο συζυγο!!

διαβαζω οτι το εχετε νιωσει το μωρο σας εγω τιποτα απολυτως! η γιατρος μου ειπε μετα την 20η-21η βδομαδα!

BJVqp3.png

καλημερα κοριτσια!! με θυμαστε? καιρο εχω να γραψω αν κ σας διαβαζω συχνα. εχω πολυ δουλεια στο γραφειο κ την υπολοιπη μερα την περναω με τον ανεργο συζυγο!!

διαβαζω οτι το εχετε νιωσει το μωρο σας εγω τιποτα απολυτως! η γιατρος μου ειπε μετα την 20η-21η βδομαδα!

γεια σου Γωγω!μην αγχωνεσαι για το νινι,θα δεις που οπου να ναι θα σου κανει τζα!δεν ειναι ανησυχητικο που δεν το ενιωσες ακομη.εσυ θα σκεφτεσαι οτι την 20η περιπου θα το νιωσεις,οπως σου ειπε κ η γιατρος σου,κ αν γινει νωριτερα,καλοδεχουμενο!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Διαφημίσεις

γεια σου Γωγω!μην αγχωνεσαι για το νινι,θα δεις που οπου να ναι θα σου κανει τζα!δεν ειναι ανησυχητικο που δεν το ενιωσες ακομη.εσυ θα σκεφτεσαι οτι την 20η περιπου θα το νιωσεις,οπως σου ειπε κ η γιατρος σου,κ αν γινει νωριτερα,καλοδεχουμενο!!!!!!

καλε δεν πολυαγχωνομαι αλλα με επρηξαν ολοι!το νιωθεις? κλωτσαει?

ναι σε λιγο θα αρχισει να μιλαει κιολας θελω να τους πω!:D

BJVqp3.png

Μαργαριτα, το κανατε το μνημοσυνο?

ναι χτες. εκανα κ τα κολυβα μονη μου κ τα πετυχα μπορω να πω! ηταν λιγο ασχημη μερα αλλα τι να κανουμε. παντως ο χρονος ειναι μεγαλος γιατρος οπως λενε. ειμαι πολυ καλυτερα τωρα απο οτι τον πρωτο καιρο που δεν το αντεχα καθολου. βεβαια η πικρα δεν περναει ποτε. ειμαι σιγουρη.

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εφτασε ο καιρος για την β επιπεδου! εχεις αγωνια? τι ωραια που θα το δεις μεγαλωμενο! πως περναει ετσι ο καιρος καλε???

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

που χαθηκες εσυ βρε? κ ελεγα τι να γινε εκεινο το κοριτσι? :P και εγω δεν εχω νιωσει απολυτως τιποτα. κ εμενα ο γιατρος μου ειπε το ιδιο. απλα εχω επηρεαστει απο τις κοπελες που το ενιωσαν νωρις κ την πεθερα μου που το ενιωσε μολις μπηκε στον 4ο!!! καλα εγω τελειωνω τον 4ο και ακομα τιποτα λεω????? αλλα οι γιατροι λενε απο την 20η κ μετα ξεκινας

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

καλε δεν πολυαγχωνομαι αλλα με επρηξαν ολοι!το νιωθεις? κλωτσαει?

ναι σε λιγο θα αρχισει να μιλαει κιολας θελω να τους πω!:D

Εγώ όταν ρωτούσαν τους απαντούσα ότι είναι νωρίς ακόμα κ ότι δεν ξερουν!!! Χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

εφτασε ο καιρος για την β επιπεδου! εχεις αγωνια? τι ωραια που θα το δεις μεγαλωμενο! πως περναει ετσι ο καιρος καλε???

Την εξέταση την έκανα ήδη ρε συ αλλά δεν είδαμε το μωρό 3d όλα τα αλλά τα είδαμε αναλυτικά.

9AcEp2.png

nyy2p2.png

μια ξαδερφη μου το ενιωσε λεει στον 3ο!ελεος! α μαλιστα μου ειπανε κ το αλλο! επειδη αργω να το νιωσω ειναι αγορι, τα κοριτσια τα καταλαβαινεις λενε πιο νωρις! εμενα στο μεταξυ μου ειχε πει στη αυχενικη 80% κοριτσι αλλα σε δυο υπερηχους που εκανα απο τοτε δεν ειδαμε τιποτα γιατι δεν ειχε καλη θεση. λετε να ειναι αγορι τελικα???:confused::confused:

BJVqp3.png

που χαθηκες εσυ βρε? κ ελεγα τι να γινε εκεινο το κοριτσι? :P

σας διαβαζα πολλα πρωινα αλλα δεν εμπαινα να γραψω γιατι ειχα πολυ δουλεια κ ηξερα οτι αν γραψω θα κολλησω στη συζητηση!!;)

κ απο αυριο παλι τι με περιμενει στο γραφειο, ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω!

ολη την υπολοιπη μερα ειμαι με τον αντρα μου, τοσες ωρες δεν περνουσαμε μαζι ποτε! τωρα πηγε στη μανα του

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...