Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε??? Εγω κοιμηθηκα μονη μου χτες καθοτι ο συζηγος ξεπορτισε προς αλλα μερη!! Πηγε Βεροια και σημερα Θεσσαλονικη για μια βαφτιση και χτες εμεινε Βεροια.. Στεναχωρεθηκε μωρε ο καημενος,δεν ηθελε να με αφησει μονη αλλα ευτυχως ειχα μια φιλη μου μεχρι τη μια τη νυχτα και οκ ημουν!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε;

Έχω βαφτησια σήμερα και βαριεμαι πολύ! Ελουσα τον γιο μου και τον έβαλα να κοιμηθεί γιατί συνήθως κοιμάτε η ώρα 1 και σήμερα θα είμαστε στα βαφτήσια εκείνη την ώρα οπότε καταλαβαινετε τι έχω να τραβήξω απο ένα μωρο που ήρθε η ώρα του να κοιμηθεί.... ε τον έβαλα τώρα για να είμαι ήσυχη μετά.. να πάω και εγώ να λουστώ με την ησυχία μου να φτιάξω και λίγο τα μαλιά μου που έχει κάτι χρόνια να χτενιστώ!!

τι γίνετε κορίτσια;; αύριο έχει γιατρό η Βούλα και η Άννα αν δεν κάνω λάθος ε;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα κορίτσια! τι κάνετε;

Έχω βαφτησια σήμερα και βαριεμαι πολύ! Ελουσα τον γιο μου και τον έβαλα να κοιμηθεί γιατί συνήθως κοιμάτε η ώρα 1 και σήμερα θα είμαστε στα βαφτήσια εκείνη την ώρα οπότε καταλαβαινετε τι έχω να τραβήξω απο ένα μωρο που ήρθε η ώρα του να κοιμηθεί.... ε τον έβαλα τώρα για να είμαι ήσυχη μετά.. να πάω και εγώ να λουστώ με την ησυχία μου να φτιάξω και λίγο τα μαλιά μου που έχει κάτι χρόνια να χτενιστώ!!

τι γίνετε κορίτσια;; αύριο έχει γιατρό η Βούλα και η Άννα αν δεν κάνω λάθος ε;

Καλημέρα Αντωνία μου!!

Εχω κι εγω εξεταση στην Θεσ/νικη για την Β επιπεδου αφου εδω ο γιατρος δεν ειχε 3d!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κ πρεπει να σκεφτω κ τι θα μαγειρεψω.... μαλλον για κανενα μακαρονι με βλεπω!

Μαργαριτάκι εγω θα φαω στην μαμα μου λαχανο με κρεας!! Μιαμ...

Τωρα και τα μακαρονακια μια χαρα ειναι!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε??? Εγω κοιμηθηκα μονη μου χτες καθοτι ο συζηγος ξεπορτισε προς αλλα μερη!! Πηγε Βεροια και σημερα Θεσσαλονικη για μια βαφτιση και χτες εμεινε Βεροια.. Στεναχωρεθηκε μωρε ο καημενος,δεν ηθελε να με αφησει μονη αλλα ευτυχως ειχα μια φιλη μου μεχρι τη μια τη νυχτα και οκ ημουν!

Καλημερα Δωρακι μου! που να δεις εγω τι τραβαω που ο δικος μου εχει κυλιομενο ωραριο κ εχει κ βραδινα. φευγει 9μιση κ γυρναει 6μιση...χαλια... παλι καλα που τωρα τελευταια τον βαζουν ολο πρωι για να μην τον πληρωνουν υπερωριες!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Μαργαριτάκι εγω θα φαω στην μαμα μου λαχανο με κρεας!! Μιαμ...

Τωρα και τα μακαρονακια μια χαρα ειναι!!

τελικα θα παμε για ψαρομεζεδες με τα πεθερικα!!!! παλι τη γλιτωσα!!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Καλημέρα Αντωνία μου!!

Εχω κι εγω εξεταση στην Θεσ/νικη για την Β επιπεδου αφου εδω ο γιατρος δεν ειχε 3d!

Αρκετές έχετε γιατρό αυριο! τι καλα! οι υπόλοιπες υπομονή!! Καλές επιτυχίες για το Β επιπέδου εύχομαι σε όλες μας!!

Εχτες πήγα στον πεθερό μου όπου του έδειξα μια επιστολή που έκανα προς την δουλειά μου γι' αυτό που σας έλεγα εχτες και με βοήθησε στην σύνταξη καθότι είναι έξπερτ σ'αυτά! τους έκανα επιστολή γιατί νιώθω πολύ αδικημένη για όσα κάνουν εκει μεσα!

Για τό φαγητό εγώ γλύτωσα για σήμερα!! Θα φάμε στην βάφτηση!:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Τι κανετε κοριτσακια μου??

Εγω εβαλα τα γεμιστα μου και θα ερθουν τα πεθερικα μου εδω για φαγητο.

Δωρα, με μπερδεψες λιγο.Αυριο εχεις γιατρο στη Θεσσαλονικη δλδ ποτε θα πας??

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

καλημερα φουσκοκοιλιτσες!!!!!!!!

χαθηκα αλλα επανηλθα!!οσο μπορουσα διαβαζα τα νεα!ελπιζω να μην εχασα κατι συνταρακτικο!τι κανουν μανουλες και νινακια;ελπιζω ολα καλα!!

Αντωνια καλη επιτυχια με τους τρελους κ μη χαλας τη ζαχαρενια σου για κανεναν γιατι δεν αξιζει!!!!!!!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αρκετές έχετε γιατρό αυριο! τι καλα! οι υπόλοιπες υπομονή!! Καλές επιτυχίες για το Β επιπέδου εύχομαι σε όλες μας!!

Εχτες πήγα στον πεθερό μου όπου του έδειξα μια επιστολή που έκανα προς την δουλειά μου γι' αυτό που σας έλεγα εχτες και με βοήθησε στην σύνταξη καθότι είναι έξπερτ σ'αυτά! τους έκανα επιστολή γιατί νιώθω πολύ αδικημένη για όσα κάνουν εκει μεσα!

Για τό φαγητό εγώ γλύτωσα για σήμερα!! Θα φάμε στην βάφτηση!:tongue:

Μπραβο Νια μου, μακαρι να πανε ολα καλα να σου φυγει και το αγχος!

Μπραβο Νια μου, μακαρι να πανε ολα καλα να σου φυγει και το αγχος!

Αννουλα μου να χαιρεσαι το μικρο σου για τα γενεθλια του!!!!

ο,τι θυμαμαι θα χαιρομαι εγω τωρα,απο τα κλεφτα που διαβαζα οσο ελειπα,μη με παρεξηγειτε!!

GjJbp3.png7IWup3.png

Αννουλα μου να χαιρεσαι το μικρο σου για τα γενεθλια του!!!!

ο,τι θυμαμαι θα χαιρομαι εγω τωρα,απο τα κλεφτα που διαβαζα οσο ελειπα,μη με παρεξηγειτε!!

Ευχαριστω πολυ, να εισαι καλα και με το καλο το νινι σου!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...