Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , kate82 είπε:

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

ευχαριστώ πολύ! και εγώ έτσι σκεφτόμουν γιατί ο σύζυγος μου δεν θέλει να τα πάρουμε από την επαρχιακή πόλη που μένουμε 😌

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Νομίζω πως μπορείς να τα πάρεις από οποίο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ σε εξυπηρετεί, χωρίς να είμαι 100% σίγουρη. Αλλά σίγουρα - ειδικά αν μένεις επαρχία- είναι καλό να πάρεις ένα τηλέφωνο στο φαρμακείο ΕΟΠΠΥ που θέλεις για να τα έχουν γιατί μπορεί να χρειαστεί να τα παραγγείλουν. Οπότε θα ρωτήσεις κιόλας αν μπορείς να τα πάρεις από εκεί. 

ευχαριστώ πολύ!🙂

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Και δλδ εσεις που τα ακουτε καιρο, αν βαλετε το χερι σας, νιωθετε να χτυπαει?ή αν το βαλει ο ανδρας σας?

Εμενα δεν κρατησε πολυ..Ηταν πολυ συντομο..Ενα ταααακ ενιωσα, καθως εβλεπα την πολυκατοικια..:P

Μηπως το παιδι ακουσε τιποτα απο εκει??:tongue::tongue:

Με το χερι σου θα το καταλαβεις εσυ καποια στιγμη σε 1-2 εβδομ. και μετα θα βαζεις και του αντρα σου.

Τα χαραματα ο αντρας μου οσες φορες εβαλε το χερι του αυτη δεν εκανε τιποτα.Δεν την εχει πετυχει ακομη.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το γυμνό μου κορμί θες να σου στείλω?? Ντροπή!!! Κι αν εσυ με εκμεταλλευτείς για ένα κομμάτι ψωμί?????:shock:

Αααα εισαι γυμνη?Θα κολαστω δλδ?:tongue:

Με το χερι σου θα το καταλαβεις εσυ καποια στιγμη σε 1-2 εβδομ. και μετα θα βαζεις και του αντρα σου.

Τα χαραματα ο αντρας μου οσες φορες εβαλε το χερι του αυτη δεν εκανε τιποτα.Δεν την εχει πετυχει ακομη.

Του κραταει μουτρα επειδη λεει οχι ακομα στα φορεματακια!!Εεε γυναικα ειναι..ας την καλοπιασει να του πεις!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Εγω του λεω να βάλει το χερι του στην κοιλια οταν καταλαβαινω οτι κατι τεντωνει και ειναι ετοιμη για κλωτσια!Οσες φορες το κατάλαβε γελουσε σαν χαζος!!! χσ χα!!Και πετυχε κ πολλες φορες την κοιλια να κουνιεται,εκει να δειτε χάνος!!!!:tongue:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγώ την νιώθω όλη μέρα, σπάνια να μην την νιώσω όταν περπατάω και πάλι πολλές φορές την νοιώθω. Αλλά έχουμε και διαφορά στις βδομάδες. Και στον γιο μου το ίδιο, ποτέ δεν ανησύχησα επειδή δεν τον άκουγα. Και βγήκε πολύ ζούζουνος και ζωηρός, οπότε πάλι τα ίδια με βλέπω να παλεύω:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αααα εισαι γυμνη?Θα κολαστω δλδ?:tongue:

Του κραταει μουτρα επειδη λεει οχι ακομα στα φορεματακια!!Εεε γυναικα ειναι..ας την καλοπιασει να του πεις!

Χα, χα χα! Γυναικες, ξελογιαστρες!! Θα μας κανουν οτι θελουν αυτες!

Διαφημίσεις

Εγω του λεω να βάλει το χερι του στην κοιλια οταν καταλαβαινω οτι κατι τεντωνει και ειναι ετοιμη για κλωτσια!Οσες φορες το κατάλαβε γελουσε σαν χαζος!!! χσ χα!!Και πετυχε κ πολλες φορες την κοιλια να κουνιεται,εκει να δειτε χάνος!!!!:tongue:

Ειδες πως κανουν, πραγματικα σα χανοι!!!:tongue::tongue:

Κορίτσια θα κλεισω για λιγο γιατι θελω να ξεσκονισω και να καθαρισω... Θα μπώ πάλι.

Θα ειστε εδω?????????????

Καπου εδω θα γυριζουμε!!:P

Διαφημίσεις

Ελευθερια ξερεις κανεναν αλλον πωλητη εμπιστο απο ebay γενικα??

Σου εχει τυχει κανενας χαλιας η οχι??

Σε λιγο ερχονται απο το κολυμβητηριο και θα σας αφησω, θα κανει και ο αντρας μου καταληψη στο πι-σι....:P

Ελευθερια ξερεις κανεναν αλλον πωλητη εμπιστο απο ebay γενικα??

Σου εχει τυχει κανενας χαλιας η οχι??

Από e-bay έχω κάνει κοντά 70 αγορές και ξέρω πολλούς πωλητές. Δεν το προτιμώ όμως σε παιδικά ρούχα γιατί αρκετές φορές είναι μάπα η ποιότητα και τα μεταφορικά συνήθως δεν συμφέρουν. Δηλαδή αν το πάρεις αθροιστικά δεν σε συμφέρει. Παραγγέλνεις από ένα σάιτ και τελιώσες.

Οικονομικά ρουχαλάκια και συμπαθητικά έχει εδώ

www.mandco.com

Έχω ψωνίσει άπειρες φορές και για μένα και για τον σύζυγο και για το παιδί και δώρα πολλά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Σήμερα έλπιζα πως θα μαγείρευε ο σύζυγος. Χθες έκανα σίδερο και δεν μαγείρεψα. Κάθε Σαββάτο είναι σπίτι με τον μικρό (δεν δουλεύει Σαββάτο ο τυχεράκιας) και είχαμε βγάλει πανσέτες να τις κάνει στο φούρνο με πατάτες. Αλλά πήγε στην αδερφή του. Είπε πως θα μου κρατάει ψαρόσουπα, για να δούμε!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσια εβαλα μια σκουπα και ξεσκόνισα και επανήλθα... Με πονεσε η μεση μου κλασικα...

Ουφ!!

Εγω ρε κοριτσια ολο διψαω τι ειναι αυτο το πράγμα?? Πως θα αντεξω στην καισαρικη χωρις νερο για 3μερες???

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...