Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Δωρα το συγκεκριμενο ειναι φλις, ξερεις τι ειναι εε?? Ενταξει για 2 μηνες το πολυ θα φορεθει, δε θα προλαβει να παθει τιποτα.Εγω το πηρα γιατι το βρηκα ομορφο και φθηνο, και σκεφτομαι ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ να την παω στην εκκλησια για σαραντησμα με αυτο! Ο αντρας μου δεν ειναι εδω τωρα, αν ηταν θα μου ελεγε : αστο και θα δουμε η <<θα βρεις κατι αλλο>>.

Εμενα ομως αν μ'αρεσει κατι θελω εκεινη την ωρα να τελειωνω με αυτο.

Τα mini raxevsky τα ξερω ποιοτικα, οταν τα παρηγγειλα παλι δεν το ηξερε και πηγαν κατευθειαν στο γραφειο του. Αλλα γενικα εχει συνηθισει με αγορες που κανω ετσι και απο Αθηνα.

Αχ εγω πάντα τον ρωτάω πριν πάρω κάτι...Οχι επειδη θα μου πει μην παιρνεις ή κατι τετοιο απλά πάντα πεφτει μεσα στο τι να πάρω και τι θα μου παει... Εχει πολύ καλό γούστο και θέλω να ψωνίζω μαζί του πάντα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ ναι κοριτσια?Αυτη ηταν?Να αρχισω να κλαιω δηλαδης????Ουλαλαλαλαλαλα!

Να ρωτησω κατι χαζο?Αυτο λεγεται κλωτσια τωρα?Θα το νιωθω καθε μερα σχεδον?

Καλέ ναι!!! Σιγα σιγά θα γίνει και πιο ξεκάθαρο!!! Αντε welcome to the club χαζομαμά!!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ναι κοριτσια?Αυτη ηταν?Να αρχισω να κλαιω δηλαδης????Ουλαλαλαλαλαλα!

Να ρωτησω κατι χαζο?Αυτο λεγεται κλωτσια τωρα?Θα το νιωθω καθε μερα σχεδον?

Ωχ φανταζομαι θα δακρυσες τωρα εε? Και ομως το νινι ειναι!! Ειδες πως το καταλαβαινεις γιατι ειναι κατι πρωτογνωρο?

Παντως τωρα στην αρχη μην ανησυχεις αν δεν την ακους καθε μερα γιατι ειναι ακομα πολυ μικρη. Απαιτηση για καθε μερα θα εχεις απο το τελος του 5ου και μετα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δώρα και εγώ χαμηλά την νιώθω αλλά δεν είναι απαραίτητα πόδια αυτά, μπορεί να είναι και χέρια. Το επιβεβαίωσα στον β' επιπέδου. Ένιωθα χαμηλά κλοτσιές αλλά τελικά ήταν μπουνιές γιατί η θέση της ήταν τέτοια.

Βούλα κάθε μέρα και πιο έντονα και πιο δυνατά και πιο πολλές φορές! Είναι μαγεία!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

αααααααααααααααα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Μην με παρεξηγειτε ναι?????

Εφαγα και εχθες μια σοκολατα..μαλλον θα βοηθησε!!!

Αααα ομορφουλα μου...χιχι:D:D

Για πειτε τπτ εσεις γτ εγω το εχω χασει!:tongue:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Δώρα και εγώ χαμηλά την νιώθω αλλά δεν είναι απαραίτητα πόδια αυτά, μπορεί να είναι και χέρια. Το επιβεβαίωσα στον β' επιπέδου. Ένιωθα χαμηλά κλοτσιές αλλά τελικά ήταν μπουνιές γιατί η θέση της ήταν τέτοια.

Βούλα κάθε μέρα και πιο έντονα και πιο δυνατά και πιο πολλές φορές! Είναι μαγεία!

Και εγω εχθες χαμηλα την ενιωθα και τα χαραματα στις 5 ειχαμε χορο δεξια απο τον αφαλο μου!

Κι εγω κάθε μέρα την ακούω τωρα αλλά όχι όλη μέρα.. Λογικό δεν είναι? Συνήθως τα πρωινά την καταλαβαίνω και το βράδυ!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αααααααααααααααα γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!

Μην με παρεξηγειτε ναι?????

Εφαγα και εχθες μια σοκολατα..μαλλον θα βοηθησε!!!

Αααα ομορφουλα μου...χιχι:D:D

Για πειτε τπτ εσεις γτ εγω το εχω χασει!:tongue:

Καλή μου είδες τι χαρα?? Που να δειις που σε λίγο θα αρχίσει να φαίνεται η κίνηση και στην κοιλιά σου!!!

Εγω κορίτσια βγάζω κάθε μήνα φωτογραφία την κοιλιά μου και αν δείτε πως εχει αλλάξει και πως μεγάλωσε απο τον προηγούμενο μήνα... Πω πω!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Άννα εγώ την ακούω καθημερινά από την 17η εβδομάδα! Ίσως επειδή γνωρίζω και πως είναι βέβαια.

Ναι βρε!! Εμεις ξερουμε η Βουλα ομως θα εχει και μερες που δε θα το πολυακουει τωρα στην αρχη και θα ανησυχισει ασκοπα! Εγω το καταλαβα αυτη τη φορα στην 16η πριν παω για αμνιο.

Διαφημίσεις

Και δλδ εσεις που τα ακουτε καιρο, αν βαλετε το χερι σας, νιωθετε να χτυπαει?ή αν το βαλει ο ανδρας σας?

Εμενα δεν κρατησε πολυ..Ηταν πολυ συντομο..Ενα ταααακ ενιωσα, καθως εβλεπα την πολυκατοικια..:P

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Καλή μου είδες τι χαρα?? Που να δειις που σε λίγο θα αρχίσει να φαίνεται η κίνηση και στην κοιλιά σου!!!

Εγω κορίτσια βγάζω κάθε μήνα φωτογραφία την κοιλιά μου και αν δείτε πως εχει αλλάξει και πως μεγάλωσε απο τον προηγούμενο μήνα... Πω πω!!

αααα και εγω το κανω..αμα εχεις mail να μου στειλεις..

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

8wYFp2.png

Κι εγω κάθε μέρα την ακούω τωρα αλλά όχι όλη μέρα.. Λογικό δεν είναι? Συνήθως τα πρωινά την καταλαβαίνω και το βράδυ!

Λογικο ειναι Δωρα μου ,το μπεμπε κοιμαται κιολας!! Ειδικα οταν εσυ εισαι ξυπνια και κινεισαι αυτο νανουριζεται.

Και δλδ εσεις που τα ακουτε καιρο, αν βαλετε το χερι σας, νιωθετε να χτυπαει?ή αν το βαλει ο ανδρας σας?

Εμενα δεν κρατησε πολυ..Ηταν πολυ συντομο..Ενα ταααακ ενιωσα, καθως εβλεπα την πολυκατοικια..:P

Λοιπον γράψε την πολυκατοικία σε dvd να τα βλέπεις να κλωτσάει!!! χα χα

Ναι,μετα απο ενα διάστημα θα καταλαβαινει και ο αντρας σου και εσυ εννοειτε αν ακουμπάς την κοιλια... Μην περιμενεις ο αντρας σου να καταλαβει αμεσως θα αργησει... χα χα!! Κι μετα αν σηκώνεις την μπλούζα θα φαινεται κ το χτυπηματακι θα κουνιεται η κοιλιά σου προς τα εξω!! χα χα

9AcEp2.png

nyy2p2.png

αααα και εγω το κανω..αμα εχεις mail να μου στειλεις..

Το γυμνό μου κορμί θες να σου στείλω?? Ντροπή!!! Κι αν εσυ με εκμεταλλευτείς για ένα κομμάτι ψωμί?????:shock:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...