Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

b19793_pnk.jpgΔωρα το θυμασαι αυτο που μας ειχε δειξει η Ελευθερια?

Πολύ γλυκό ρε συ!!!!!!!!!!! Ρε κορίτσια πως θα πείσω τον αντρα μου να πάρουμε κι εμείς ετσι χωρίς να τα δούμε?? Θελει να βλέπει την ποιότητα λέει!!! Καλά δεν εχει κ αδικο ε??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χμμμ ειμαι λιγο εκτός θέματος:lol::lol: δεν πειράζει...

Εγω τα ντουλάπια ακόμα μιας και ο καιρος δεν ήρθε στα ίσα του ακόμα... θα περιμένω ακόμα 1-2 βδομάδες να δώ....τελειώνω και εγώ τώρα τις δουλειές μου μου έμειναν 2 πλυντηρια και ένα σφούγγάρισμα στην κουζίνα...οι άντρες μου έχουν παει περίπατο (δεν μου λενε που πάνε:rolleyes:) αλλά φαντάζομαι στον κουρέα θα τον πήγε γιατί ήθελαν λίγο κούρεμα τα μαλάκια του αγαπουλίνου μου.... α δεν σας είπα... ψες ξυμνησε στις 430 και ήθρε μετην τρελλή χαρα και χοροπηδούσε πανω στο κρεβάτι και μου τραγουδούσε τον γάιδαρο....ορέξεις απο τις 430 που είχε εεε.......

Εβαλα μια φωτογραφια απο ενα κοριτσιστικο ρουχαλακι, δε σου βγηκε???

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Αχαχα Άννα πρόσεχε τι λες! Μην καλείς άτομα ανεπιθύμητα μια στιγμή και ψαχνόμαστε:)

Μει γειες, είναι πανέμορφο και ο συγκεκριμένος έχει τρομερές ποιότητες και απίστευτες ραφές. Έχω πάρει 2-3 φουστανάκια στην βαφτιστήρα μου.

Δώρα εγώ δικαιλογούμε, στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν το είχα. Ο φυσιολογικός τοκετός αφήνει τέτοια κουσούρια αν και πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

χμμμ ειμαι λιγο εκτός θέματος:lol::lol: δεν πειράζει...

Εγω τα ντουλάπια ακόμα μιας και ο καιρος δεν ήρθε στα ίσα του ακόμα... θα περιμένω ακόμα 1-2 βδομάδες να δώ....τελειώνω και εγώ τώρα τις δουλειές μου μου έμειναν 2 πλυντηρια και ένα σφούγγάρισμα στην κουζίνα...οι άντρες μου έχουν παει περίπατο (δεν μου λενε που πάνε:rolleyes:) αλλά φαντάζομαι στον κουρέα θα τον πήγε γιατί ήθελαν λίγο κούρεμα τα μαλάκια του αγαπουλίνου μου.... α δεν σας είπα... ψες ξυμνησε στις 430 και ήθρε μετην τρελλή χαρα και χοροπηδούσε πανω στο κρεβάτι και μου τραγουδούσε τον γάιδαρο....ορέξεις απο τις 430 που είχε εεε.......

Αχ τι γλυκό το παιδάκι σου ρε συ!!! Τραγουδούσε ο αγαπούλης ε??? Αχ,ψυχή μου!! Οσο και να νυστάζεις φαντάζομαι γελάς και χαίρεσαι με κατι τέτοιο ε??

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχαχα Άννα πρόσεχε τι λες! Μην καλείς άτομα ανεπιθύμητα μια στιγμή και ψαχνόμαστε:)

Μει γειες, είναι πανέμορφο και ο συγκεκριμένος έχει τρομερές ποιότητες και απίστευτες ραφές. Έχω πάρει 2-3 φουστανάκια στην βαφτιστήρα μου.

Δώρα εγώ δικαιλογούμε, στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν το είχα. Ο φυσιολογικός τοκετός αφήνει τέτοια κουσούρια αν και πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα θέμα.

Εμ,μπορώ να επιλέξω το κουσουράκι που θα μου αφήσει η εγκυμοσύνη???:rolleyes::rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!Καλεε με θυμαστε ή με ξεχασατε?Εχω καιρο να μπω αλλα δουλεια..τι να κανουμε!!!!

Κοριτσια ολες στο γιατρο θα παμε τη Δευτερα?Εγω περιμενω πως και πως!

Χθες στο μεταξυ, καθομουν στο καναπε..και ενιωσα κοριτσια στο υψος του αφαλου ενα σπρωξιμο..Ουφφ..μακαρι να το ξανακανει!Δεν ξερω αν ηταν η μπουμπουκα..:rolleyes:

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Τσου!!!! Επιλογές δεν έχει:tongue:

Χμμμμ.....τι να κάνεις!!:D:D

Τελικά αποφάσισα κορίτσια να μην πάω εγω στην βαφτιση που εχουμε αυριο Θεσ/νικη και να ξαναπάω μετα την Δευτέρα για την εξέταση..Θα κουραστώ χωρίς λόγο.Θα παει μόνος του ο Παναγιώτης και την Δευτέρα θα παμε μαζι να τριγυρίσουμε λιγο και στα μαγαζιά να βρω κανένα ρουχαλάκι η καημένη η χοντρή!:)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα!!!Καλεε με θυμαστε ή με ξεχασατε?Εχω καιρο να μπω αλλα δουλεια..τι να κανουμε!!!!

Κοριτσια ολες στο γιατρο θα παμε τη Δευτερα?Εγω περιμενω πως και πως!

Χθες στο μεταξυ, καθομουν στο καναπε..και ενιωσα κοριτσια στο υψος του αφαλου ενα σπρωξιμο..Ουφφ..μακαρι να το ξανακανει!Δεν ξερω αν ηταν η μπουμπουκα..:rolleyes:

Καλημέρα Βουλίτσα!! Χαθηκες όντως.. Δεν σε θυμάμαι!! :D:D:D

Κι εσυ γιατρό την Δευτέρα?? Αντε να δούμε!!

Καλέ η μικρή θα ηταν σίγουρα..

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Βούλα καλημέρα. Η τζουτζούκα σου είναι τόσο ψηλά, δεν μπορεί να είναι έντερο εκεί. Κάθε μέρα θα την νιώθεις και πιο πολύ στο εξής και σε λίγες μέρες δεν θα αμφιβάλλεις πως είναι αυτή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ τι γλυκό το παιδάκι σου ρε συ!!! Τραγουδούσε ο αγαπούλης ε??? Αχ,ψυχή μου!! Οσο και να νυστάζεις φαντάζομαι γελάς και χαίρεσαι με κατι τέτοιο ε??

Ναι βέβαια. μας το κάνει συχνά αυτό και συνήθως κοιταζόμαστε με τον άντρα μου και γελάμε...μόνο όταν έχω έντονο πονοκεφαλο εκνευρίζομαι αλλά τι να κάνω.. του λέω ότι είναι νύχτα ακόμα και τον βάζω δίπλα μου και ξανακοιμάται ευτυχώς...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δωρα το συγκεκριμενο ειναι φλις, ξερεις τι ειναι εε?? Ενταξει για 2 μηνες το πολυ θα φορεθει, δε θα προλαβει να παθει τιποτα.Εγω το πηρα γιατι το βρηκα ομορφο και φθηνο, και σκεφτομαι ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ να την παω στην εκκλησια για σαραντησμα με αυτο! Ο αντρας μου δεν ειναι εδω τωρα, αν ηταν θα μου ελεγε : αστο και θα δουμε η <<θα βρεις κατι αλλο>>.

Εμενα ομως αν μ'αρεσει κατι θελω εκεινη την ωρα να τελειωνω με αυτο.

Τα mini raxevsky τα ξερω ποιοτικα, οταν τα παρηγγειλα παλι δεν το ηξερε και πηγαν κατευθειαν στο γραφειο του. Αλλα γενικα εχει συνηθισει με αγορες που κανω ετσι και απο Αθηνα.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Βούλα καλημέρα. Η τζουτζούκα σου είναι τόσο ψηλά, δεν μπορεί να είναι έντερο εκεί. Κάθε μέρα θα την νιώθεις και πιο πολύ στο εξής και σε λίγες μέρες δεν θα αμφιβάλλεις πως είναι αυτή!

Εγω πάντως τις κλωτσίτσες τις νιώθω χαμηλά κάθε φορά..Μαλλον στέκεται κάθετα στο ύψος της!!:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ ναι κοριτσια?Αυτη ηταν?Να αρχισω να κλαιω δηλαδης????Ουλαλαλαλαλαλα!

Να ρωτησω κατι χαζο?Αυτο λεγεται κλωτσια τωρα?Θα το νιωθω καθε μερα σχεδον?

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...