Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ειμαστε και οι τρεις στα μισα της διαδρομης!Εγω γιατι παω και πιο νωρις αυτη τη φορα.

Ποτε περασε ο καιρος, ποτε ημασταν στην αρχη??

Τη δευτερα θα παω και εγω για εναν απλο υπερυχο στον φιλο μας εδω στο αργοστολι για να δουμε και το αμνιακο υγρο μετα την αμνιο.

Την άλλη Δευτέρα εγώ θα πάω για το Β επιπέδου...

εμείς έχουμε φασολάκια με κοτόπουλο... μην φανταστείτε...η μαμα μου θα το κάνει:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Θα γίνουν πολύ νοστιμες οι κόκκινες,απλα επειδη λίγο γλυκίζουν αν δεν σου αρεσει ρίξε λίγο παραπάνω αλατάκι σε αυτές στην φλούδα χωριστά!!

Γιαχνί δεν μου αρέσι κορίτσια καθόλου!!

Εμείς εχουμε κοκκινιστό κοτόπουλο απο χτες οπότε σημερα δεν εχω μαγείρεμα...

Και τωρα ο αντρούλης μου μου εφερε κασεροπιτακια και κρουασανάκια απο τον φούρνο!!Μιαμ μιαμ!!!

Αχ τωρα γιατι μας ανοιγεις την ορεξη?? :mad:

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δεν το κατάλαβα αυτό:rolleyes:

Εδω σε μας το χαρτι που σου γράφει ο γιατρός σου για να μπορέσεις να παρεις αναρρωτικη πριν απο την κανονικη αδεια γράφει οτι η εγκυμοσυνη βρίσκεταια σε απειλη λόγω πχ.προωρων συσπάσεων.Αυτο ειναι η επαπειλούμενη,οτι απειλείται η εγκυμοσυνη!!! Ετσι το Ικα δίνει αδεια λλιώς αν τους πεις οτι απλα θελω να σταματησω,δεν θα σε περάσουν στην επιτροπή(γιατι περνάμε κ επιτροπη)!! Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσοτερο...:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εδω σε μας το χαρτι που σου γράφει ο γιατρός σου για να μπορέσεις να παρεις αναρρωτικη πριν απο την κανονικη αδεια γράφει οτι η εγκυμοσυνη βρίσκεταια σε απειλη λόγω πχ.προωρων συσπάσεων.Αυτο ειναι η επαπειλούμενη,οτι απειλείται η εγκυμοσυνη!!! Ετσι το Ικα δίνει αδεια λλιώς αν τους πεις οτι απλα θελω να σταματησω,δεν θα σε περάσουν στην επιτροπή(γιατι περνάμε κ επιτροπη)!! Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα περισσοτερο...:rolleyes:

αααααααα επαπειλούμενη ναι και εμάς γίνετε αυτό.... εγραψες επαπειλούμη και γιαυτό δεν κατάλαβα τι εννοουσες:D

Αυτό θα κάνω και εγώ μάλλον...αν και δεν΄θέλω να κάτσω από τώρα σπίτι θα δώ τι θα γίνει την Δευτέρα και αν με προκαλέσουν κιάλλο θα πάρω την αναρρωτική....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Αντωνία ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό με την δουλειά σου, μην δίνεις σημασία μωρέ! Κακούς ανθρώπους συναντάς παντού, απλά αγνόησέ τους!

Άννα ήρωας ο Παναγιωτάκος ε? Μπράβο, είναι άντρας βέβαια πια!

Δώρα και εγώ έχω ακράτεια!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αααααααα επαπειλούμενη ναι και εμάς γίνετε αυτό.... εγραψες επαπειλούμη και γιαυτό δεν κατάλαβα τι εννοουσες:D

Αυτό θα κάνω και εγώ μάλλον...αν και δεν΄θέλω να κάτσω από τώρα σπίτι θα δώ τι θα γίνει την Δευτέρα και αν με προκαλέσουν κιάλλο θα πάρω την αναρρωτική....

Α ναι μου ξεφευγουν γράμματα οταν γραφω γρηγορα..!!! χα χα

Τι άλλα ρε κορίτσια???? Εγω πάντως αρχισα να κάνω τις ντουλάπες μας... Την δική μου σχεδόν την τελειώνω..ουφ..:cool:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημέρα!! Αντωνία ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό με την δουλειά σου, μην δίνεις σημασία μωρέ! Κακούς ανθρώπους συναντάς παντού, απλά αγνόησέ τους!

Καλα μολις ειπα το ονομα σου εμφανιστηκες??:tongue:

Tena Lady μας βλέπω να ειναι η επόμενη αγορά ε?? χα χα!!! Βρες καμία προσφορά απο το νετ!! :tongue::tongue:

Μα λέω κι εγω μόνο εγω το έχω???:rolleyes:

Καλημέρα Ελευθερία!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Το παρηγγειλα πριν λιγο, και εχουν αλλο 1 στο 0-3!!

χμμμ ειμαι λιγο εκτός θέματος:lol::lol: δεν πειράζει...

Εγω τα ντουλάπια ακόμα μιας και ο καιρος δεν ήρθε στα ίσα του ακόμα... θα περιμένω ακόμα 1-2 βδομάδες να δώ....τελειώνω και εγώ τώρα τις δουλειές μου μου έμειναν 2 πλυντηρια και ένα σφούγγάρισμα στην κουζίνα...οι άντρες μου έχουν παει περίπατο (δεν μου λενε που πάνε:rolleyes:) αλλά φαντάζομαι στον κουρέα θα τον πήγε γιατί ήθελαν λίγο κούρεμα τα μαλάκια του αγαπουλίνου μου.... α δεν σας είπα... ψες ξυμνησε στις 430 και ήθρε μετην τρελλή χαρα και χοροπηδούσε πανω στο κρεβάτι και μου τραγουδούσε τον γάιδαρο....ορέξεις απο τις 430 που είχε εεε.......

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ποια είσαι ρε παιδί μου?? Ο Κοπερφίλντ????:D:D

ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ!!!:-P:razz:

Εφτιαξα paypal με τη προπληρωμενη μου και το παρηγγειλα.Ελευθερια πιστευω αφου ειναι απο Αγγλια να ερθει κανονικα χωρις τελωνειο, οπως απο dorothy perkins εεε??

Μη μου ερθει καμμια καμπανια!!!

Ωχ τώρα διάβασα Αντωνία το σκηνικό. Θαραλλέα να είσαι όπως είπε και η Δώρα και να πεις την αλήθεια. Μετά κάνε υπομονή, ο καιρός περνάει. Αν δεις και δεν αντέχεις κοίτα το δικό σου συμφέρον και πάρε αναρρωτική μέχρι να βγεις σε κανονική άδεια. Λογικά σε 1,5 μήνα βγαίνεις κανονικά ε?Δεν θυμάμαι και πως είναι εκεί στην Κύπρο. Μετά ψάχνεις και βρίσκεια κάτι άλλο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...