Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα Δωρα!

Μια χαρα με το εμβολιο, δεν εκανε ουτε κιχ, ειναι λεει αντρας τωρα!

Ειδε και τις εξετασεις που τους εκανα τις γενικες, μας εδωσε να παρουν για 2 μηνες σιδηρο , γιατι ηταν λιγο χαμηλο και στους 2 και αθλουνται.Πρεπει να κανω μοσχαρι 2 φορες την εβδομαδα τωρα και για τους 3 μας ειναι απαραιτητο.

Δυο ωρες περιμεναμε στην παιδιατρο!!

Ωχ αμάν με αυτόν τον σίδηρο ρε παιδί μου... Τουλάχιστον θα διορθωθεί λίγο και με το μοσχάρι...

Αχ,κι εγώ την Δευτέρα που θα λείπω Θεσ/νικη πρέπει υποτίθεται να είμαι και στο Ικα της Κοζάνης για να ανανεώσω το χαρτί της αναρρωτικής και να περάσω επιτροπή.. Θα στείλω την μαμά μου,έτσι κι αλλιώς επαπειλούμενη γράφει το χαρτι οπότε οκ μπορεί να παει κ η μαμά μου..:rolleyes:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διπροσωπους ανθρωπους θα συναντησεις γενικα στη ζωη σου.Εγω θα ελεγα να μην παραιτηθεις, σιγα μη τους δωσεις και τη χαρα.Με τον εργοδοτη σου υπαρχει κανενα προβλημα??Εκεινο να σε νοιαζει μονο.

Οσο για τριτο παιδι εγω ειμαι 38 και το αποφασισαμε με τον αντρα μου που ειναι και εκεινος 41. Περνωντας τα χρονια σκεφτεσαι διαφορετικα και αναθεωρεις καποιες αποψεις.Εσυ εισαι ακομη μικρη, δεν ξερεις αργοτερα πως θα το σκεφτεστε με τον αντρα σου.Το θεμα των οικονομικων ειναι για ολο τον κοσμο ενα μεγαλο θεμα.Ας λεμε να ειμαστε καλα και εχει ο Θεος!

Άννα μου ναι υπάρχει πρόβλημα και με τον εργοδότη.... το πρόβλημα υπάρχει από την μέρα που ξεκινησα δουλεια εκεί και πέρασαν 4 χρόνια...τώρα με αφορμή μια αξιολόγηση προσωπικού θα με αξιολογούσαν .. ο λογιστής γιατι κάνω και λογιστικά αν και δενείναι η δουλειά μου και ο προιστάμενος...στην αξιολόγηση έπρεπε να υπογράψουμε με την προυπόθεση ότι συμφωνούμε και οι ΄δύο με εκείνα που θα πούμε.... έμένα όμως μου είπαν ότι πρέπει να υπογράψουμε για να δείξουμε ότι κάναμε την αξιολόγηση... με τον ΄λογιστή δεν συμφωνησαμε σε τίποτε αλλά υπόγραψα ότι έγινε η αξιολόγηση... με τον άλλο συμφωνήσαμε σε ορισμένα αλλά πάλι υπόγραψα ότι έγινε η αξιολόγηση όπως νόμιζα.. και τελικά αποδείχτηκε ότι με αυτόν που συμφωνήσαμε σε ορισμένα πήγε σπίτι του και άλλαξε όλη την αξιολόγηση μόνος του χωρίς την παρουσία μου και έγραψε ότι ήθελε... ο άλλος ειπε ότι είχαμε συμφωνήσει σε όλα....και φυσικά ο εργοδότης πιστεύει τους και όχι εμένα...κατάλαβες τι έγινε;;;; με έκαψαν στα καλα καθούμενα....ξέρεις τι σημαίνει να μην αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που κάνεις; να δουλεύεις και να σου λενε ότι δεν κάνεις τίποτε;;; αχ δεν ξέρω τι να κάνω...την δευτέρα θα με φωνάξουν πάνω για να πω αυτά που έχω να πω..και δεν ξέρω τι πρέπει να πω... αφού δεν με πιστεύει κανένας...:confused::confused::confused:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Αντωνία μου στις δουλειές πάντα υπάρχει και ένας μ...ας!! Μην δίνεις σημασία εσύ το κεφάλι ψηλά και κάνε την δουλειά σου σωστά για να μην έχει να λεει κανεις τιποτα!! Και μην στεναχωριέσαι εννοείτε δεν αξίζει!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Συμφωνώ μαζί σου... Βέβαια υπάρχουν πολλές κοπέλες που λόγω του οτι δεν περασαν καθολου ευκολη εγκυμοσυνη,λένε δεν ξαναπερναω τα ιδια δεν κανω 2ο παιδι... Δεν ειναι αμαρτια αυτο ρε κορίτσια να το λες?? Δεν ξερω...

Ασχετο,εσεις εχετε πολλά υγρα?Εγω κάποιες στιγμές της μέρας νιώθω να έχω και απο την ουρήθρα,σαν να πιέζεται και να έχω ακράτεια:rolleyes: Μην γελάτε....

Η που λενε οτι δεν θα κανουν 2ο γιατι νιωθουν ολοκληρωμενες!!

Εγω δεν θα καθομουν με ενα παιδι με τιποτα, θα εκανα τα παντα για 2ο.Μεχρι τα 8 μου ημουν μοναχοπαιδι, το εχω ζησει και δε μου αρεσε.

Υγρα δε μπορω να πω οτι εχω ιδιαιτερα, αλλα πιεση στην ουρηθρα ,ναι!Μαλιστα εχθες πρεπει να ειχε γυρισει μπρουμητα γιατι καταλαβαινα μπουνιτσες εκει κοντα στην ουρηθρα σχεδον πανω απο το..... τι να πω τωρα:oops::oops: !!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

.την δευτέρα θα με φωνάξουν πάνω για να πω αυτά που έχω να πω..και δεν ξέρω τι πρέπει να πω... αφού δεν με πιστεύει κανένας...:confused::confused::confused:

Γλυκιά μου τι ακριβώς δουλειά κάνεις είπαμε?? Κοιτα οταν σε καλέσουν την Δευτέρα που λές πρόσεξε να μην φανείς ηττοπαθής!!! Ειναι σημαντικό.. Θα πεις την αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις κατι άλλο!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Η που λενε οτι δεν θα κανουν 2ο γιατι νιωθουν ολοκληρωμενες!!

Εγω δεν θα καθομουν με ενα παιδι με τιποτα, θα εκανα τα παντα για 2ο.Μεχρι τα 8 μου ημουν μοναχοπαιδι, το εχω ζησει και δε μου αρεσε.

Υγρα δε μπορω να πω οτι εχω ιδιαιτερα, αλλα πιεση στην ουρηθρα ,ναι!Μαλιστα εχθες πρεπει να ειχε γυρισει μπρουμητα γιατι καταλαβαινα μπουνιτσες εκει κοντα στην ουρηθρα σχεδον πανω απο το..... τι να πω τωρα:oops::oops: !!!

:D:D:D:D

Πάντως είναι α΄σχημο για το παιδάκι να μεγαλώνει χωρίς αδέρφια... Αργότερα δεν θα έχει εναν αδερφό ή μια αδερφή να στηριχτεί! Ενα παιδί ίσον κανένα...

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γλυκιά μου τι ακριβώς δουλειά κάνεις είπαμε?? Κοιτα οταν σε καλέσουν την Δευτέρα που λές πρόσεξε να μην φανείς ηττοπαθής!!! Ειναι σημαντικό.. Θα πεις την αλήθεια δεν μπορείς να κάνεις κατι άλλο!

Υγρά εχω και εγώ αρκετά όπως λες και εσύ νιώθω με την ουρήθρα!!

Σε γραφειο δουλεύω και όταν πήγα εκεί συμφώνησα ορισμένες δουλειές..όταν γέννησα τον γιο μου στα 2 χρόνια και πήγα πίσω μου ανέθεσαν και δουλειες λογιστηρίου(εντωμεταξύ όταν πήγα για ιντερβιου τους ειπα ότι με τα λογιστικά δεν τα παω καθόλου καλα και ότι δε ξέρω καθόλου) τέλος πάντων με εκπαίδευσαν και μου έδωσαν την μιση δουλεια του λογηστηριου χωρις έξτρα λεφτα... το κατάπια γιατι οι καιροί είναι δύσκολοι και δυσκολα θα βρω αλλού δουλειά...εκμεταλλεύτηκαν κανονικότατα...τώρα ομως με αυτό που έγινε δεν αντέχω άλλο....ισως και λόγω της εγκυμοσύνης δεν μπορώ...ψες έκλαιγα όλη νύχτα στον άντρα μου ο οποίος μου είπε να σηκωστω να φυγω αλλά δεν γίνεται να φύγω ρε κορίτσια..ποιος θα με πάρει τώρα έγκυο; και με την κρίση δύσκολα τα πράγματα....τι θα τρώμε;; την γέννα πως θα την πλερώσουμε;; και με 2 παιδιά δυσκολο είναι....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

:D:D:D:D

Πάντως είναι α΄σχημο για το παιδάκι να μεγαλώνει χωρίς αδέρφια... Αργότερα δεν θα έχει εναν αδερφό ή μια αδερφή να στηριχτεί! Ενα παιδί ίσον κανένα...

Αυτο λεω και εγω βρε Δωρα μου.... Αν δεν εχει εναν αδερφο, ποιον θα εχει, οταν εμεις δε θα ειμαστε εκει να του σταθουμε για οτιδηποτε , ποιον θα εχει το φιλο?? Δεν ειναι το ιδιο.

Γι'αυτο εχει σημασια πιστευω να τα μεγαλωνεις ισαξια και χωρις διακρισεις, για να μην αναπτηχθει μεταξυ τους το μισος και η ζηλια. Πιστευω οτι ειναι στο χερι των γονιων αν θα ειναι αγαπημενα μεταξυ τους!

Υγρά εχω και εγώ αρκετά όπως λες και εσύ νιώθω με την ουρήθρα!!

Σε γραφειο δουλεύω και όταν πήγα εκεί συμφώνησα ορισμένες δουλειές..όταν γέννησα τον γιο μου στα 2 χρόνια και πήγα πίσω μου ανέθεσαν και δουλειες λογιστηρίου(εντωμεταξύ όταν πήγα για ιντερβιου τους ειπα ότι με τα λογιστικά δεν τα παω καθόλου καλα και ότι δε ξέρω καθόλου) τέλος πάντων με εκπαίδευσαν και μου έδωσαν την μιση δουλεια του λογηστηριου χωρις έξτρα λεφτα... το κατάπια γιατι οι καιροί είναι δύσκολοι και δυσκολα θα βρω αλλού δουλειά...εκμεταλλεύτηκαν κανονικότατα...τώρα ομως με αυτό που έγινε δεν αντέχω άλλο....ισως και λόγω της εγκυμοσύνης δεν μπορώ...ψες έκλαιγα όλη νύχτα στον άντρα μου ο οποίος μου είπε να σηκωστω να φυγω αλλά δεν γίνεται να φύγω ρε κορίτσια..ποιος θα με πάρει τώρα έγκυο; και με την κρίση δύσκολα τα πράγματα....τι θα τρώμε;; την γέννα πως θα την πλερώσουμε;; και με 2 παιδιά δυσκολο είναι....

Κοιτα στην συγκεκριμένη φάση ίσως να φταίνε λίγο και οι ορμόνες σου που σε πήρε το παράπονο...δικαιολόγημένα βέβαια!Ομως στο ξαναλέω σε όλες τις δουλειές έτσι είναι! Μην τους κάνεις την χάρη να σπάσουν τα νεύρα σου... Αυτοι ολοι κοιτάνε με ένα ατομο να βγάλουν όλες τις δουλειές του γραφείου!! Ελεος!! Απλα μην σε παίρνει απο κατω γιατι όντως οι καιροι ειναι δυσκολοι και μην ακους τον αντρα σου γιατι κ αυτός απλα το ειπε πιστευω για να σε ηρεμησει... Λιγο υπομονή ακομα Αντωνία μου και θα βγείς στην αδεια μητρότητας.. Μετα δεν μπορούν αν σε κάνουν κάτι απο τον νόμο!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εχει δικιο η Δωρα! Μη φανεις ηττοπαθης γιατι σε εσενα θα τα ριξουν τα φταιξιματα! Η αληθεια ειναι το καλυτερο δεν εβλεψε ποτε κανεναν!

Οτι ειναι να γινει θα γινει μετα απο αυτο.Αν ειναι να δουλευεις και σε ενα περιβαλλον που σε κανει να πιεζεσαι ψυχολογικα, τοτε τι να πω....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Κοιτα στην συγκεκριμένη φάση ίσως να φταίνε λίγο και οι ορμόνες σου που σε πήρε το παράπονο...δικαιολόγημένα βέβαια!Ομως στο ξαναλέω σε όλες τις δουλειές έτσι είναι! Μην τους κάνεις την χάρη να σπάσουν τα νεύρα σου... Αυτοι ολοι κοιτάνε με ένα ατομο να βγάλουν όλες τις δουλειές του γραφείου!! Ελεος!! Απλα μην σε παίρνει απο κατω γιατι όντως οι καιροι ειναι δυσκολοι και μην ακους τον αντρα σου γιατι κ αυτός απλα το ειπε πιστευω για να σε ηρεμησει... Λιγο υπομονή ακομα Αντωνία μου και θα βγείς στην αδεια μητρότητας.. Μετα δεν μπορούν αν σε κάνουν κάτι απο τον νόμο!!

Να με διώξουν αποκλείεται δεν τους συμφέρει.. απλα θα μου κάνουν παρατήρηση και μετά θα με κοιτάνε όλοι με το μισό τους.... μετά τον Μάιο που επιστρέφω πίσω στην δουλειά μπορεί και να παραιτηθώ...Θα ψάχνω όσο είμαι σπίτι και μακάρι να βρώ κάτι....

Την Δευτερα που θα πάω στον γιατρό σκέφτηκα να της πω να μου γράψει αναρρωτικη απο τώρα... να τους δείξω εγώ ποιος δουλεύει και ποιος όχι...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Δωρα αυριο θα φτιαξω γεμιστα και πηρα και 4 πιπεριες Φλωρινης να βαλω!!

Εχω και λιγο κιμα απο εχθες που ειχα κανει μακαρονια και θα τον βαλω στη γεμιση.Σημερα πατατες γιαχνι (για να μη τις τηγανισω) και θα κανω και κανενα αυγο στα παιδια.

Να με διώξουν αποκλείεται δεν τους συμφέρει.. απλα θα μου κάνουν παρατήρηση και μετά θα με κοιτάνε όλοι με το μισό τους.... μετά τον Μάιο που επιστρέφω πίσω στην δουλειά μπορεί και να παραιτηθώ...Θα ψάχνω όσο είμαι σπίτι και μακάρι να βρώ κάτι....

Την Δευτερα που θα πάω στον γιατρό σκέφτηκα να της πω να μου γράψει αναρρωτικη απο τώρα... να τους δείξω εγώ ποιος δουλεύει και ποιος όχι...

Κοιτα αν βγείς σε επαπειλούμη γιατι ετσι θα σου δωσει αναρρωτικη δεν μπορούν πάλι να σου κάνουν κατι..απαγορεύεται να σε διώξουν!Θα βγείς μεχρι και μέσα Δεκεμβριόυ σε αναρρωτικές και μετα θα παρεις κανονικα την αδεια απο τον νομο!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δωρα αυριο θα φτιαξω γεμιστα και πηρα και 4 πιπεριες Φλωρινης να βαλω!!

Εχω και λιγο κιμα απο εχθες που ειχα κανει μακαρονια και θα τον βαλω στη γεμιση.Σημερα πατατες γιαχνι (για να μη τις τηγανισω) και θα κανω και κανενα αυγο στα παιδια.

Θα γίνουν πολύ νοστιμες οι κόκκινες,απλα επειδη λίγο γλυκίζουν αν δεν σου αρεσει ρίξε λίγο παραπάνω αλατάκι σε αυτές στην φλούδα χωριστά!!

Γιαχνί δεν μου αρέσι κορίτσια καθόλου!!

Εμείς εχουμε κοκκινιστό κοτόπουλο απο χτες οπότε σημερα δεν εχω μαγείρεμα...

Και τωρα ο αντρούλης μου μου εφερε κασεροπιτακια και κρουασανάκια απο τον φούρνο!!Μιαμ μιαμ!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ειμαστε και οι τρεις στα μισα της διαδρομης!Εγω γιατι παω και πιο νωρις αυτη τη φορα.

Ποτε περασε ο καιρος, ποτε ημασταν στην αρχη??

Τη δευτερα θα παω και εγω για εναν απλο υπερυχο στον φιλο μας εδω στο αργοστολι για να δουμε και το αμνιακο υγρο μετα την αμνιο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...