Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Στο καλό Άννα, καλή επιτυχία στον ντόκτορ!

Από μπένετον είχα πάρει και εγώ ένα εγκυμοσύνης παντελόνι λύκρα, με μπάσκα στην μέση το οποίο με βόλεψε πολύ. Το έλιωσα, αλλά δεν τρελλαίνομαι και για τα ρούχα του γενικώς. Mothercare είναι κορυφή νομίζω αλλά τσούζει. Τότε είχα πάρει 2-3 κομμάτια εγκυμοσύνης από το νετ, τώρα δεν στέλνει απευθείας Ελλάδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τώρα με την κόρη πάω ντουγρού για πτώχευση Δώρα! Καλλιά να τα χαρεί το παιδί παρά οι Ευρωπαίοι!!!:)

Ναι πολύ το έχουν αυτό, θέλουν να τα δουν φορεμένα. Εγώ δεν έχω θέμα, αρκεί να είναι όμορφο και ιδιαίτερο.

Για ρούχα εγκυμοσύνης πρενατάλ, πρεμανάν, ζάρα και hm όπου υπάρχουν. Εμείς δεν έχουμε το τελευταίο. Φαρδιές μπλούζες μια χαρά θα είναι μωρέ από εδώ και πέρα. Πουλόβερ μακριά και φαρδιά, να μπορείς να τα βάλεις αργότερα αλλά και όταν γεννήσεις με ένα κολάν.

Ετσι λέω να κάνω ρε συ... Να πάρω δηλ μπλουζάκια και ζακετούλες λίγο πιο φαρδια πιο μεγαλα νουμερα δλδ.. Ασε που θα χρειαστώ και οπωσδήποτε μπουφάν γιατί δεν παίζει εδω να βάλω τα παλιά μου και απλα να μην τα κουμπώνω!Θα ξεπαγιάσω!! χα χα χα

Ρε συ έχω πάθει πλάκα με το πόσο ακριβά ειναι τα πάντα και όλη η προίκα για το βρεφικό δωμάτιο!!!! Μου είπαν εδω στα μαγαζιά οτι τα 250-300? τα θελω στανταρουα!!:shock:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Κατσε να δεις ωραια που θα τα βρισκουν μαζι, θα εχει ο ενας τον αλλον για παντα, αυτο το σκεφτεσαι?? Ολα μαζι θα τα κανουν , ως και τα γκομενικα τους, χε,χε,χε!!!

Καλημέρες!!! μόνη μου είμαι μου φένεται!

Αννουλα δεν έχω πρόβλημα. μακάρι να είναι καλα τα παιδιά μου και για μένα πάλι το ίδιο είναι. αλλά ρε παιδί μου να παίσει τόσο έξω το ένστικτο μου την δεύτερη φορα; όσο μέσα έπεσε την πρώτη φορά που πάλι ήμουν σίγουρη για τον γιο μου τόσο έξω έπεσε τώρα χεχεχεχε

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρες!!! μόνη μου είμαι μου φένεται!

Αννουλα δεν έχω πρόβλημα. μακάρι να είναι καλα τα παιδιά μου και για μένα πάλι το ίδιο είναι. αλλά ρε παιδί μου να παίσει τόσο έξω το ένστικτο μου την δεύτερη φορα; όσο μέσα έπεσε την πρώτη φορά που πάλι ήμουν σίγουρη για τον γιο μου τόσο έξω έπεσε τώρα χεχεχεχε

Kαλημερα Νια!

Τη 2η φορα και εγω ορκιζομουν πως ειναι κοριτσι αλλα την πατησα!

Ειναι ενας αυτος ο 2ος!! Πονηρουλης και τσαχπινης! Τα δευτερα βγαινουν πιο ξεπεταγμενα γιατι παιρνουν μαθηματα απο τα πρωτα!

Την 3η φορα το ενστικτο μου δε με γελασε παντως!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα Αντωνία και Αννα!!! Και σε όποια άλλη είναι μεσα!

Τι μου κάνετε?? Πως πήγε το εμβόλιο χθές Αννα μου??

Κορίτσια εγώ ήμουν σίγουρη οτι θα είναι αγόρι αλλα έπεσα κι εγώ κλασικά εξω..Και μετα σου λεει το ενστικτο της μάνας!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Kαλημερα Νια!

Τη 2η φορα και εγω ορκιζομουν πως ειναι κοριτσι αλλα την πατησα!

Ειναι ενας αυτος ο 2ος!! Πονηρουλης και τσαχπινης! Τα δευτερα βγαινουν πιο ξεπεταγμενα γιατι παιρνουν μαθηματα απο τα πρωτα!

Την 3η φορα το ενστικτο μου δε με γελασε παντως!

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει 3η φορά για μένα... ο σύζηγος είναι λίγο αρνητικός... εγω θα το ήθελα αλλά πρέπει να δούμε και το οικονομικό...ασε που δημιουργήθηκαν και προβλήματα στην δουλειά μου με κάτι ψεύτες διπρόσωπους συνδέλφους... ειμαι πολύ στεναχωρημένη απο χτές... θέλω να τα παρατήσω όλα.... αλλά δεν μπορω ρε γμτ.... με μια αρκετά μεγάλη δόση δανείου απο τον μισθό του άντρα μου δεν μπορώ να τα παρατήσω όλα τώρα...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Καλημέρα Αντωνία και Αννα!!! Και σε όποια άλλη είναι μεσα!

Τι μου κάνετε?? Πως πήγε το εμβόλιο χθές Αννα μου??

Κορίτσια εγώ ήμουν σίγουρη οτι θα είναι αγόρι αλλα έπεσα κι εγώ κλασικά εξω..Και μετα σου λεει το ενστικτο της μάνας!!

Εγω να σου πω γιατι ήμου σίγουρη; γιατι όλοι μου το έλεγαν... και τα προγνωστικά τους(πχ που με τραβάνε οι σοκολάτες, οι πρωινές ναυτίες κτλ κτλ) αλλά και κάτι κολπάκια που μαντεύουν το φύλο... την΄πρώτη φορά είχαν πέσει όλα μέσα και τωρα όλα έξω χεχεχεχε

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Εγω να σου πω γιατι ήμου σίγουρη; γιατι όλοι μου το έλεγαν... και τα προγνωστικά τους(πχ που με τραβάνε οι σοκολάτες, οι πρωινές ναυτίες κτλ κτλ) αλλά και κάτι κολπάκια που μαντεύουν το φύλο... την΄πρώτη φορά είχαν πέσει όλα μέσα και τωρα όλα έξω χεχεχεχε

Εγω με το κολπάκι μου αγόρι δεν σου είπα???:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Εγω με το κολπάκι μου αγόρι δεν σου είπα???:D

Χαχα! Μόνο εσύ και το φεγγάρι πεσατε έξω... κινέζοι και πράσινα άλογα!! εσεις το κινέζικο ημερολόγιο και το κόλπο με τον σταυρό το δοκιμάσατε;

Μέχρι πριν μάθω το φύλο την 2η φορά τα πίστευα γιατι είχαν πέσει μέσα σε όσους τα δοκιμάσαμε..τώρα φάνηκε η εγκυρότητα τους:rolleyes:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Χαχα! Μόνο εσύ και το φεγγάρι πεσατε έξω... κινέζοι και πράσινα άλογα!! εσεις το κινέζικο ημερολόγιο και το κόλπο με τον σταυρό το δοκιμάσατε;

Μέχρι πριν μάθω το φύλο την 2η φορά τα πίστευα γιατι είχαν πέσει μέσα σε όσους τα δοκιμάσαμε..τώρα φάνηκε η εγκυρότητα τους:rolleyes:

Εξω έπεσα τελικά? Κοριτσι σου ειπαν??? Εγω γιατι νομιζα αγόρι??:tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν ξέρω αν θα υπάρξει 3η φορά για μένα... ο σύζηγος είναι λίγο αρνητικός... εγω θα το ήθελα αλλά πρέπει να δούμε και το οικονομικό...ασε που δημιουργήθηκαν και προβλήματα στην δουλειά μου με κάτι ψεύτες διπρόσωπους συνδέλφους... ειμαι πολύ στεναχωρημένη απο χτές... θέλω να τα παρατήσω όλα.... αλλά δεν μπορω ρε γμτ.... με μια αρκετά μεγάλη δόση δανείου απο τον μισθό του άντρα μου δεν μπορώ να τα παρατήσω όλα τώρα...

Διπροσωπους ανθρωπους θα συναντησεις γενικα στη ζωη σου.Εγω θα ελεγα να μην παραιτηθεις, σιγα μη τους δωσεις και τη χαρα.Με τον εργοδοτη σου υπαρχει κανενα προβλημα??Εκεινο να σε νοιαζει μονο.

Οσο για τριτο παιδι εγω ειμαι 38 και το αποφασισαμε με τον αντρα μου που ειναι και εκεινος 41. Περνωντας τα χρονια σκεφτεσαι διαφορετικα και αναθεωρεις καποιες αποψεις.Εσυ εισαι ακομη μικρη, δεν ξερεις αργοτερα πως θα το σκεφτεστε με τον αντρα σου.Το θεμα των οικονομικων ειναι για ολο τον κοσμο ενα μεγαλο θεμα.Ας λεμε να ειμαστε καλα και εχει ο Θεος!

Καλημερα Δωρα!

Μια χαρα με το εμβολιο, δεν εκανε ουτε κιχ, ειναι λεει αντρας τωρα!

Ειδε και τις εξετασεις που τους εκανα τις γενικες, μας εδωσε να παρουν για 2 μηνες σιδηρο , γιατι ηταν λιγο χαμηλο και στους 2 και αθλουνται.Πρεπει να κανω μοσχαρι 2 φορες την εβδομαδα τωρα και για τους 3 μας ειναι απαραιτητο.

Δυο ωρες περιμεναμε στην παιδιατρο!!

Διπροσωπους ανθρωπους θα συναντησεις γενικα στη ζωη σου.Εγω θα ελεγα να μην παραιτηθεις, σιγα μη τους δωσεις και τη χαρα.Με τον εργοδοτη σου υπαρχει κανενα προβλημα??Εκεινο να σε νοιαζει μονο.

Οσο για τριτο παιδι εγω ειμαι 38 και το αποφασισαμε με τον αντρα μου που ειναι και εκεινος 41. Περνωντας τα χρονια σκεφτεσαι διαφορετικα και αναθεωρεις καποιες αποψεις.Εσυ εισαι ακομη μικρη, δεν ξερεις αργοτερα πως θα το σκεφτεστε με τον αντρα σου.Το θεμα των οικονομικων ειναι για ολο τον κοσμο ενα μεγαλο θεμα.Ας λεμε να ειμαστε καλα και εχει ο Θεος!

Συμφωνώ μαζί σου... Βέβαια υπάρχουν πολλές κοπέλες που λόγω του οτι δεν περασαν καθολου ευκολη εγκυμοσυνη,λένε δεν ξαναπερναω τα ιδια δεν κανω 2ο παιδι... Δεν ειναι αμαρτια αυτο ρε κορίτσια να το λες?? Δεν ξερω...

Ασχετο,εσεις εχετε πολλά υγρα?Εγω κάποιες στιγμές της μέρας νιώθω να έχω και απο την ουρήθρα,σαν να πιέζεται και να έχω ακράτεια:rolleyes: Μην γελάτε....

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...