Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Στην Κοζανη απο παιδικα ρουχα εχει τιποτα της προκοπης?

Τιποτα της προκοπής... Μονο benetton εχουμε που οι περισσοτερες τα προτιμουν.Και μετα εχουμε μαγαζια τοπικα που απλα φερνουν επωνυμες παιδικες μαρκες..Βαράνε δηλ..!!!:tongue:

Γενικώς δεν λεει να ψωνισεις απο εδω.. Εγω γι αυτο οταν παω Θεσ/νικη γεμιζω σακουλες!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σου Αννα μου!!! Ο καιρος ετσι κι ετσι ειναι σημερα!! Ρε κοριτσια δεν εχω τι να βαλω...Ενα τζιν εγκυμοσυνης μονο και απο πάνω με βλεπω να βγαινω γυμνη!! χα χα Ακομα και τα παπουτσια μου οι μπαλαρινες με στενευουν νομιζω...Ειναι λογικο?:rolleyes:

Εμ, δεν ειναι? Θελω και εγω να παρω παπουτσια, τωρα φοραω κατι μπαλαρινες και εγω αλλα δεν ξερω για ποσο θα με βολεψουν!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλοφορετα να ειναι! Τα αλλα τα ελαβες?? Εγω σε μιαμιση μερα!!

Όχι δεν τα έστειλαν ακόμη και θα νευριάσω πάλι αν μου πουν πως τα μισά δεν τα έχουν! Μου έχει τύχει 2 φορές από εκεί.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τιποτα της προκοπής... Μονο benetton εχουμε που οι περισσοτερες τα προτιμουν.Και μετα εχουμε μαγαζια τοπικα που απλα φερνουν επωνυμες παιδικες μαρκες..Βαράνε δηλ..!!!:tongue:

Γενικώς δεν λεει να ψωνισεις απο εδω.. Εγω γι αυτο οταν παω Θεσ/νικη γεμιζω σακουλες!!

Τη λατρευω τη Θεσσαλονικη, εισαι τυχερη που την εχετε σχετικα κοντα!

Και εδω μπενετον εχουμε και επειδη ειναι καπως φθηνα βλεπεις ολα τα παιδια με τα ιδια ρουχα στο σχολειο!!

Οι μαρκες και εδω χρυσοπληρωνονται στα τοπικα καταστηματα! Μια απο τα ιδια δλδ.

Δώρα εγώ μέσω νετ τα ψωνίζω όλα. Όσες δεν το έχουν ξανακάνει κολλάνε, φοβούνται. Είναι να πάρεις το κολάι και αν δεις τι γλιτώνεις και τι όμορφα πράγματα παίρνεις θα γλυκαθείς.

Όποια πάντως θέλει βοήθεια ή συμβουλές, ευχαρίστως να βοηθήσω. Για μένα είναι ευκολία να παραγγέλνω από το πισί μου από το να βγαίνω έξω στα μαγαζιά και να τα πληρώνω και διπλή τιμή!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Γεια σου Ελευθερία!

Δεν ξερω ρε κοριτσια απο που σκ...α να ψωνισω τιποτα για μενα να μπορω να εχω κατι να φοραω!!???

Δεν εχετε μπενετον εγκυμοσυνης? Εδω εχουμε, και με τετοια βολευομαι και εγω τωρα!

Σε λιγο θα κλεισω γιατι θα παμε τον μικρο για εμβολιο.

Δώρα εγώ μέσω νετ τα ψωνίζω όλα. Όσες δεν το έχουν ξανακάνει κολλάνε, φοβούνται. Είναι να πάρεις το κολάι και αν δεις τι γλιτώνεις και τι όμορφα πράγματα παίρνεις θα γλυκαθείς.

Όποια πάντως θέλει βοήθεια ή συμβουλές, ευχαρίστως να βοηθήσω. Για μένα είναι ευκολία να παραγγέλνω από το πισί μου από το να βγαίνω έξω στα μαγαζιά και να τα πληρώνω και διπλή τιμή!

Ναι ρε συ δεν διαφωνω με το νετ... Ο αδερφος μου εχει παρει πολλες φορες απο το assos.com αλλα εμεις προτιμαμε να τα βλεπουμε φορεμενα με τον αντρα μου!Πειτε μου λίγο την γνώμη σας ρε σεις.. Να παρω εγκυμοσύνης όλα ή ας πουμε τα μπλουζάκια απλά να είναι φαρδια,όπως και οι ζακέτες?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τα μπένετον εμένα γιατί δεν μου κάνουν κλικ? Έχω αρκετά στον Μάνο, κυρίως δώρα όμως. Είναι πολύ απλές οι γραμμές του και μονότονες για τα δικά μου γούστα.

Ουτε εμας μας κανουν κλικ, αλλα ειναι τα μονα φθηνα που βρισκεις εδω για να πας το παιδι στο σχολειο.Αλλιως πρεπει να παρεις επωνυμα, τα οποια τα παιρνεις για καλα.

Τα μπένετον εμένα γιατί δεν μου κάνουν κλικ? Έχω αρκετά στον Μάνο, κυρίως δώρα όμως. Είναι πολύ απλές οι γραμμές του και μονότονες για τα δικά μου γούστα.

Σε κατάλαβα εγω εσένα θέλεις να είναι λίγο πιο ιδιαίτερα..!!! Εισαι εσυ μια...!!!!Αχ και τωρα με την κόρη ποιος σε πιάνει!!!:tongue::tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Δεν εχετε μπενετον εγκυμοσυνης? Εδω εχουμε, και με τετοια βολευομαι και εγω τωρα!

Σε λιγο θα κλεισω γιατι θα παμε τον μικρο για εμβολιο.

Εχουμε benetton εγκυμοσύνης αλλά δεν με τρέλλαναν κιόλας..Μόνο το κλασικο τζιν πήρα απο εκει...

Αντε καλό εμβόλιο στον μικρό!!! Τα λέμε!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τώρα με την κόρη πάω ντουγρού για πτώχευση Δώρα! Καλλιά να τα χαρεί το παιδί παρά οι Ευρωπαίοι!!!:)

Ναι πολύ το έχουν αυτό, θέλουν να τα δουν φορεμένα. Εγώ δεν έχω θέμα, αρκεί να είναι όμορφο και ιδιαίτερο.

Για ρούχα εγκυμοσύνης πρενατάλ, πρεμανάν, ζάρα και hm όπου υπάρχουν. Εμείς δεν έχουμε το τελευταίο. Φαρδιές μπλούζες μια χαρά θα είναι μωρέ από εδώ και πέρα. Πουλόβερ μακριά και φαρδιά, να μπορείς να τα βάλεις αργότερα αλλά και όταν γεννήσεις με ένα κολάν.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...