Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Με απλό ταχυδρομείο. Είναι η 8η παραγγελία μου από αυτό το σάιτ! Όλα τα υπόλοιπα ήταν για τον Πρίγκηψ! Α μου έδωσαν και 50 Ευρώ έκπτωση για επόμενη παραγγελία!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα με τις κορες, να 'χουμε λεφτα να χαλαμε!!

Τα αγορια περα απο παντελονια, μπλουζες, πουκαμισα δε θες κατι αλλο!

Με τα κοριτσια ομως τι γινεται, που πας στα μαγαζια και ξελογιαζεσαι??

Αχ, με βλεπω να κοβω απο δικες μου αγορες!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Με απλό ταχυδρομείο. Είναι η 8η παραγγελία μου από αυτό το σάιτ! Όλα τα υπόλοιπα ήταν για τον Πρίγκηψ! Α μου έδωσαν και 50 Ευρώ έκπτωση για επόμενη παραγγελία!

οταν θα παω σπιτι θα μπω να δω και εγω,απο εδω δεν μπορω:-(

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Τωρα με τις κορες, να 'χουμε λεφτα να χαλαμε!!

Τα αγορια περα απο παντελονια, μπλουζες, πουκαμισα δε θες κατι αλλο!

Με τα κοριτσια ομως τι γινεται, που πας στα μαγαζια και ξελογιαζεσαι??

Αχ, με βλεπω να κοβω απο δικες μου αγορες!!

αννουλα μου μην μας λες τετοια και εμεις μπορει να μην χαρουμε ποτε τετοιες αγορες!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Για τα πανω μου αρεσει γαλλικο με τζελ, για τα κατω κατι σε μπορντω η σε κοκκινο ισως τωρα που φθινοπωριαζει κιολας??

ωραίο το γαλλικο μου αρεσει και εμένα.. μου αρεσουν και τα λιγο πιο έξαλλα ομως..κανενα μπλε ας πούμε...ή όλα άσπρα....

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

αννουλα μου μην μας λες τετοια και εμεις μπορει να μην χαρουμε ποτε τετοιες αγορες!!!

Αυτο μη το λες, γιατι εισαι πολυ πιο μικρη μου . Εγω υστερα απο τα αγορια και τις 2 αποβολες, το ειχα παρει αποφαση να ξεχασω το κοριτσι και ηρθε ξαφνικα εκει που δεν το περιμενα!!

ωραίο το γαλλικο μου αρεσει και εμένα.. μου αρεσουν και τα λιγο πιο έξαλλα ομως..κανενα μπλε ας πούμε...ή όλα άσπρα....

Για τα πανω??

Αυτο μη το λες, γιατι εισαι πολυ πιο μικρη μου . Εγω υστερα απο τα αγορια και τις 2 αποβολες, το ειχα παρει αποφαση να ξεχασω το κοριτσι και ηρθε ξαφνικα εκει που δεν το περιμενα!!

και εγώ που ήμουν σίγουρη ότι την είχα την κόρη τώρα;; αφού λεγαμε με τον άντρα μου να κάνουμε τον γιο, μετα την κόρη και φτάνει...ε..μας άλλαξε τα σχέδια ο μπεμπης τζουνιορ:D

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Ετσι ακριβως κανουν και στην Ελλαδα!! Που πας να παρεις εδω στο νησι ενα φορεματακι για κοριτσακι και θες 120 ευρω! Και αν δεν το παρεις σε στραβοκοιτανε κιολας!!

Εσεις τουλαχιστον στο Ηρακλειο εχετε μεγαλη αγορα και ωραια, ειχαμε ερθει περυσι.

Διαφημίσεις

Ναι για τα πάνω..τα κάτω δεν θα τα ξανακανω προς το παρον αφού χειμωνιάζει...

Εγω γαλλικο τα εχω, το βλεπω πιο αριστοκρατικο και πιο<<καθαρο>>.

Επισης για πανω μου αρεσει και το μπορντω και το ροζ που γιαλιζει, το περλε.

Και πάλι Αννούλα εγώ ακριβή την βρίσκω. Ποικιλία έχει αλλά ακριβή για να πάρεις κάτι όμορφο πρέπει να τα σκάσεις ή στο λαπέν ή στο αλουέτ. Το πρενατάλ έχει πιο λογικές τιμές και για αγόρια πανέμορφα ρούχα που κοίταζα μέχρι τώρα, αλλά στα κοριτσίστικα τα 2 πρώτα δεν παίζονται.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

σωστα ποτε δεν ξερεις :rolleyes:δεν ειμαι και πολυ μικρη τον απριλιου κλεινω τα 30!!!

σχολασω κουκλες αν τα καταφερω θα μπω απο το σπιτι

φιλια:tongue::tongue::tongue:

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...