Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

με φοβίζει λίγακι να αγοράσω αποστειρωτη απο internet δεν ξέρω....

Γιατί καλέ? Το Άμαζον είναι πέρα για πέρα αξιόπιστο και κάθετί που παρραγέλνεις έρχεται συσκευασμένο και σφραγισμένο. Προσωπικά το εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα και έχω ψωνίσει άπειρα πράγματα. Καθένας όπως νιώθει καλύτερα όμως.

Απλά ήθελα να σου πω γιατί 110 Ευρώ για αποστειρωτή μου φαίνονται πολλά. Σε τοπικό κατάστημα ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει και 130 Ευρώ!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγω στο νεογεννητο και μεχρι 6-7 μηνων, δλδ μεχρι να το κρατησει μονο του γυαλινα βαζω.Αυτο προτεινει και η παιδιατρος μου, γιατι και με την αποστειρωση που βραζουν ειναι πιο υγιεινα, λεει.

ειναι βαρια και δεν τα θελω και τα φοβαμαι κι ολας να πεσουν και να σπασουν!ο γιος μου 5 μηνων μονος του το κρατουσε και οταν τελειωνε το πετουσε!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

για τα μπιμπερο βρε κορίτσια τι προτιμίσατε εσείς γυάλινα η πλαστικά; τα πλαστικά είναι πιο ελαφρια ενό τα γυαλινα ειναι πιο βαρια, έχω ακουσει ότι τα γυαλινα όμως καθαρίζονται καλυτερα, δεν εχω ιδεα.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Γιατί καλέ? Το Άμαζον είναι πέρα για πέρα αξιόπιστο και κάθετί που παρραγέλνεις έρχεται συσκευασμένο και σφραγισμένο. Προσωπικά το εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από οποιοδήποτε τοπικό κατάστημα και έχω ψωνίσει άπειρα πράγματα. Καθένας όπως νιώθει καλύτερα όμως.

Απλά ήθελα να σου πω γιατί 110 Ευρώ για αποστειρωτή μου φαίνονται πολλά. Σε τοπικό κατάστημα ο συγκεκριμένος μπορεί να έχει και 130 Ευρώ!

90 είναι

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

ειναι βαρια και δεν τα θελω και τα φοβαμαι κι ολας να πεσουν και να σπασουν!ο γιος μου 5 μηνων μονος του το κρατουσε και οταν τελειωνε το πετουσε!

και εμένα το κρατούσε μόνος του απο πολύ μικρός..δεν τα πέταγε οταν τελειωνε αλλα μπορεί να του έπεφταν.. παντως ούτε εγω προτειμώ τα γυαλινα.. μου έδωσαν 1 δώρο σε ένα κατάστημα μια φορά και δεν το χρησιμοποιησα ποτε...

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

και εμένα το κρατούσε μόνος του απο πολύ μικρός..δεν τα πέταγε οταν τελειωνε αλλα μπορεί να του έπεφταν.. παντως ούτε εγω προτειμώ τα γυαλινα.. μου έδωσαν 1 δώρο σε ένα κατάστημα μια φορά και δεν το χρησιμοποιησα ποτε...

εγω αυτα χρησιμοποιουσα στο γιο μου δεν ξερω αν θα αλλαξω μαρκα τωρα παντος ειμουν ευχαριστημενη

images?q=tbn:ANd9GcTyPhywtlbMMeInDgwiGe24rcZr8KSnYA8cDzmDPidwl4SgAFw7x0GvIWU0pQNuk-Bottles-5oz.jpg

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Και εμενα το κρατουσαν νωρις τα παιδια , αυτο δε σημαινει ομως οτι το αφηνεις μονο του να το πιει, γιατι το πιθανοτερο ειναι να το πιει το πατωμα:tongue: Απο 6-7 μηνων εννοω οτι το αφηνεις και μονο του, παντα με επιτηρηση, και απο τοτε φυσικα πλαστικο θα δωσεις.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Εγω χρησιμοποιησα τα μπιμπερα της Tommy Tippy μεχρι τον 4ο και μετά πήρα AVENT και ήμουν πιο ευχαριστημένη.. Τα Tommy Tippy έτρεχαν απο το πλάι συνεχώς..δεν έκλειναν καλα...είναι όμως καλα για τους κολικούς και ο γιος μου δεν έκανε ποτε...δεν ξέρω αν όντως έπαιξε ρόλο το μπιμπερό..

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Και εμενα το κρατουσαν νωρις τα παιδια , αυτο δε σημαινει ομως οτι το αφηνεις μονο του να το πιει, γιατι το πιθανοτερο ειναι να το πιει το πατωμα:tongue: Απο 6-7 μηνων εννοω οτι το αφηνεις και μονο του, παντα με επιτηρηση, και απο τοτε φυσικα πλαστικο θα δωσεις.

εγω το αφηνα και οταν τελειωνε το πετουσε κατω !!!!

Εγω χρησιμοποιησα τα μπιμπερα της Tommy Tippy μεχρι τον 4ο και μετά πήρα AVENT και ήμουν πιο ευχαριστημένη.. Τα Tommy Tippy έτρεχαν απο το πλάι συνεχώς..δεν έκλειναν καλα...είναι όμως καλα για τους κολικούς και ο γιος μου δεν έκανε ποτε...δεν ξέρω αν όντως έπαιξε ρόλο το μπιμπερό..

ουτε και εμενα ειχε κολικους!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

εγω το αφηνα και οταν τελειωνε το πετουσε κατω !!!!

ουτε και εμενα ειχε κολικους!!

Εγω τον έβαζα στο relax ή στο παρκοκρέβατο σε ημηξαπλωτη θέση και του το στήριζα με αρκουδάκια! Φυσικά δεν έφευγα από κοντά του, τον παρακολουθούσα αλλά οκ μια προτήμηση έχω στα πλαστικα..:tongue:

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Είναι πιο υγιεινά τα γυάλινα αλλά και αυτά νομίζω με το βράσιμο αλλοιώνονται. Για όσες δεν θέλουν τα κλασικά πλαστικά υπάρχουν και αυτά με BPA free.

Δεν νομιζω να αλλοιωνονται Ελευθερια μου, τοτε τα ποτηρια στο πλυντηριο πιατων γιατι δεν παθαινουν τιποτα?? Ενω τα πλαστικα σκευη απαγορευονται μεσα γιατι με τα καυτα νερα βγαινουν διαφορες ουσιες.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Δεν νομιζω να αλλοιωνονται Ελευθερια μου, τοτε τα ποτηρια στο πλυντηριο πιατων γιατι δεν παθαινουν τιποτα?? Ενω τα πλαστικα σκευη απαγορευονται μεσα γιατι με τα καυτα νερα βγαινουν διαφορες ουσιες.

Μωρέ κάπου το είχα διαβάσει...Θα ψάξω λίγο και αν το βρω θα στο στείλω.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω από μπουκάλια να πω εντυπώσεις.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αν ήταν επικοινδυνα δεν θα αποσυρωνταν απο την αγορα;

XJQXp2.png

P8UPp2.png

PatMp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...