Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Κορίτσι μου εμάς μας φαίνονται πολλά άλλα γι'αυτό είναι οι γιατροί πρέπει να τους ενημερώνουμε αν γίνεται κάτι τέτοιο. Μπορεί για παράδειγμα να σου δώσει παραπάνω σικλακουρ δεν ξέρω.. η παραπάνω ουτροτζεσταν..

Επειδή αύριο απόγευμα έχουμε ραντεβού, είπα να με δει κι από κοντά για να αξιολογήσει την κατάσταση. 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

ναι το ξέρω ότι δεν γυρναει να βλέπω το μπέμπι και το ήθελα να γυρνάει, αλλά όταν κάθετε πάνω το κάθισμα του αυτοκηνίτου είναι γυρισμένο και βλέπει εσένα άρα και αυτό καλό είναι

ναι μεχρι την στιγμη που θα καθησει στο καροτσι απο μονος του δεν θα ανησυχεις τοσο που να θες να το βλεπεις συνεχεια!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Να σου πω κοριτσίστικα ψωνίζω για την ανιψιά του άντρα μου και την βαφτιστήρα μου αλλά αλλιώς είναι όταν σε αφορά το θέμα προσωπικά ρε παιδάκι μου:tongue:

Ναι και εγω ψωνιζω για τις ανηψιες μου που ειναι και παιδια της αδερφης μου αλλα τωρα εχω παθει πλακα!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

όχι έχω και τις τιμές όταν είναι με μεμονωμένα και έχουν αρκετή διαφόρα, σύνολο όλα αν τα επερνα μεμονωμενα βγαίνουν 1,976 ενό με τη προσφορά βγαίνουν 1,525.... το ότι είναι λίγο βαρύ το καρότσι δεν είναι τοσο πρόβλημα όταν τα άλλα που έχει ειναι οκ ελευθερία μου:D:D.... για την αλλάξιερα μάλλων θα πάρω κατι παρόμοιο με εκέινο που μου έδειξα τα κορίτσια, και νομίζω θα βρούμε χώρο, θα με βολέψει στο να αλλάξω και το μπέμπι,

Α οκ. Οι τιμές που έβαλες οι μεμονωμένες ήταν πόσο θα τα αγόραζες χωριστά? Τώρα τι να σου πω... ΤΟ έχω ξαναπεί...Εγώ τα πήρα όλα απέξω με τρελλές διαφορές. Τον αποστειρωτή της Avent πχ. τον είχαν εδώ 130 Ευρώ και εγώ τον πήρα 60. Το ριλάξ από 120 που είχε εδώ το πήρα 70 και άλλα τέτοια ωραία. Πάντως κάνε την βόλτα σου, χρόνο έχεις και αποφασίζεις.

Μωρέ πρόβλημα είναι όταν είναι βαρύ το καρότσι πίστεψέ με. Όταν πρέπει να το μπαινοβγάζεις στο πορτ μπαγκαζ και να το κουβαλάς σε σπίτια ή και στο δικό σου σπίτι αν δεν είναι ισόγειο θα καταλάβεις την διαφορά. Οι περισσότεροι κοιτάνε το βάρος όταν επιλέγουν ένα καρότσι και τις διαστάσεις του.

Αυτό που προτείνει η Δώρα έχει πάντως φανατικούς θαυμαστές, κοίταξέ το!

Το ίδιο μπανάκι σου λέω και εγώ μπανάκι-αλλαξιέρα. Πολύ βολεύει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ναι το ξέρω ότι δεν γυρναει να βλέπω το μπέμπι και το ήθελα να γυρνάει, αλλά όταν κάθετε πάνω το κάθισμα του αυτοκηνίτου είναι γυρισμένο και βλέπει εσένα άρα και αυτό καλό είναι

Νίκη μου βασικό να μπορείς να δεις το μωρό μέχρι τους 6 μήνες, για μένα τουλάχιστον. Μπορεί να βγάλει γουλίτσες, να κάνει εμετό και όπως και να έχει ένα άγχος το έχεις και θες να το βλέπεις! Το ό,τι κοιτάει το καθισματάκι είναι θετικό όντως, κάτι είναι και αυτό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δώρα καλό καφέ!! Κάνε βόλτες τώρα που μπορείς.

Άννα έχω ακούσει από όσες κοπέλες έκαναν καισαρική πως το χειρότερο πράγμα στην καισαρική είναι η αφαγία των 2 πρώτων ημερών!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Παντως Νικη μου αν θες να κλεινει ευκολα το καροτσάκι και να ειναι σταθερο και να ειναι ελαφρυ,μετα απο πολυ ψαξιμο σου προτεινω αυτο που πηρα κι εγω.. Το iglesina zippy free.Κλείνει με το ένα ΄χερι και ανοιγει με το ένα χέρι και ειναι πιο ελαφρυ απο το perego.Στο βιντεακι το δείχνει σαν συστημα 3 σε 1 αλλα μπορεις να το πάρεις και μόνο του..Δες το λιγο...

πάντως αυτό κλείνει πολύ ευκολα είναι σταθερό.... μου έδειξε ενα τέτοιο παρόμοιο αλλά δεν μου άρεσε τόσο στο ότι πρέπει να βγάλω το ένα και να βάλω το καθισμα του αυτοκηνίτου πανω, ενο αυτό του perego απλά κάθετε πάνω χόρις να βγάλεις κάτι και βλέπεις και το μπέμπι όταν βάλεις το καθιματάκι, για καρότσι αυτό θα πάρω, για κρεβατάκι σκέφτομαι δεν ξέρω ακόμα, θα δω....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

410645e7eb1d4982bce9098a5cdedce7.0.gif

Άννα έχω ακούσει από όσες κοπέλες έκαναν καισαρική πως το χειρότερο πράγμα στην καισαρική είναι η αφαγία των 2 πρώτων ημερών!

γιατι καλε??εγω εφαγα την ιδια μερα:shock::shock::shock:ελαφρυα φυσικα αλλα εφαγα

QNUSp3.png

4UmYp3.png

γιατι καλε??εγω εφαγα την ιδια μερα:shock::shock::shock:ελαφρυα φυσικα αλλα εφαγα

Για τους λόγους που ανέφερε η Άννα πριν. Είναι εγχείρηση και θέλει χρόνο να επανέλθουν τα έντερα στην θέση τους.΄Ισως είναι και θέμα γιατρού όπως λέτε, δεν έχω εμπειρία κορίτσια και δεν ξέρω!

Μαργαρίτα εγώ σε ρώτησα για τις ναυτίες. Πάει αυτό ευτυχώς. Και εγώ καλύτερα είμαι επιτέλους αν και πότε πότε με θυμούνται. Βρε συ 16η εβδομάδα είναι νωρίς ακόμα, περίμενε ντε! Μην ακους εμάς!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ακριβως!! Η Λαμπρινη ειναι η μονη που λεει το αντιθετο!! Εκτος και αν ο γιατρος της αδιαφορησε να δωσει το μενου στο μαιευτηριο!

Αν εννοεις φιδε σουπα, φρυγανιες και ζελε, αυτα εφαγα και εγω!

Διαφημίσεις

Α οκ. Οι τιμές που έβαλες οι μεμονωμένες ήταν πόσο θα τα αγόραζες χωριστά? Τώρα τι να σου πω... ΤΟ έχω ξαναπεί...Εγώ τα πήρα όλα απέξω με τρελλές διαφορές. Τον αποστειρωτή της Avent πχ. τον είχαν εδώ 130 Ευρώ και εγώ τον πήρα 60. Το ριλάξ από 120 που είχε εδώ το πήρα 70 και άλλα τέτοια ωραία. Πάντως κάνε την βόλτα σου, χρόνο έχεις και αποφασίζεις.

Μωρέ πρόβλημα είναι όταν είναι βαρύ το καρότσι πίστεψέ με. Όταν πρέπει να το μπαινοβγάζεις στο πορτ μπαγκαζ και να το κουβαλάς σε σπίτια ή και στο δικό σου σπίτι αν δεν είναι ισόγειο θα καταλάβεις την διαφορά. Οι περισσότεροι κοιτάνε το βάρος όταν επιλέγουν ένα καρότσι και τις διαστάσεις του.

Αυτό που προτείνει η Δώρα έχει πάντως φανατικούς θαυμαστές, κοίταξέ το!

Το ίδιο μπανάκι σου λέω και εγώ μπανάκι-αλλαξιέρα. Πολύ βολεύει!

οι τιμές που είπα ήταν οι τιμές που μας είπε στη προφορά...

8 κιλά είναι το βάρος του καροτσιού. στην ελλάδα όλα είναι πιο φτινά σε σχέση με τη Κύπρο.....

yiORT7o.jpgwYStp3.png

οι τιμές που είπα ήταν οι τιμές που μας είπε στη προφορά...

8 κιλά είναι το βάρος του καροτσιού. στην ελλάδα όλα είναι πιο φτινά σε σχέση με τη Κύπρο.....

Δεν βρήκα ιδιαίτερα χαμηλές τις τιμές πάντως. Τελοσπάντων εσύ ξέρεις καλύτερα. Δεν ξέρω από Κύπρο. Μια φορά έχω έρθει Λευκωσία σε μια έκθεση!

8,5 κιλά είναι το δικό μου καρότσι. Οκ έχει και πιο βαριά αλλά σίγουρα και πιο ελαφριά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Δεν βρήκα ιδιαίτερα χαμηλές τις τιμές πάντως. Τελοσπάντων εσύ ξέρεις καλύτερα. Δεν ξέρω από Κύπρο. Μια φορά έχω έρθει Λευκωσία σε μια έκθεση!

8,5 κιλά είναι το δικό μου καρότσι. Οκ έχει και πιο βαριά αλλά σίγουρα και πιο ελαφριά.

γιατί όμως; για τα δεδομένα της Κύπρου νομίζω μια χαρά είναι, ασ μας πουνε οι Κύπριες της παρέας

yiORT7o.jpgwYStp3.png

Εγώ κοριτσάκι μου τα αγοράζω όλα απέξω και δεν έχω την καλύτερη επίγνωση της αγοράς. 110 Ευρώ νομίζω έγραψες πως έχει ο αποστειρωτής. Δεν ξέρω ποιος αποστειρωτής είναι αλλά κάπου τόσο έχουν και εδώ. Εσύ ξέρεις καλύτερα την δική σας αγορά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Για τους λόγους που ανέφερε η Άννα πριν. Είναι εγχείρηση και θέλει χρόνο να επανέλθουν τα έντερα στην θέση τους.΄Ισως είναι και θέμα γιατρού όπως λέτε, δεν έχω εμπειρία κορίτσια και δεν ξέρω!

Μαργαρίτα εγώ σε ρώτησα για τις ναυτίες. Πάει αυτό ευτυχώς. Και εγώ καλύτερα είμαι επιτέλους αν και πότε πότε με θυμούνται. Βρε συ 16η εβδομάδα είναι νωρίς ακόμα, περίμενε ντε! Μην ακους εμάς!

Αν εννοεις φιδε σουπα, φρυγανιες και ζελε, αυτα εφαγα και εγω!

εφαγα ριζακι αν δεν κανω λαθος !!παντως δεν θυμαμαι να πεινουσα!!

γιατί όμως; για τα δεδομένα της Κύπρου νομίζω μια χαρά είναι, ασ μας πουνε οι Κύπριες της παρέας

μια χαρα ειναι η τιμες που μας ειπες:D

QNUSp3.png

4UmYp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...